Pampers-игри, продукти, цени, промоции

• 56 139
  • 775
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
Хора вместо да се обиждате, да помислим как да се справим в тази криза и всеки гледа да намали където може разходите.И като е обявена промоция за един ден се предполага,че ще е от 6 до 22 часа както е обявено и без това намалението не е наполовина.

# 31
  • Варна
След малко отиваме и ще ви информирам дали има нещо останало във Варна.  Simple Smile

# 32
  • Велико Търново
И аз мисля днес да отида да взема, ама дали ще има не се знае, че ще ходим чак след 18:00 часа. Някой ако отиде междувременно, нека каже, да не се разкарваме напразно. Става въпрос за Метро Велико Търново.

# 33
  • Варна
В МЕТРО - Варна вече НЯМА Памперс на промоция, взехме последната 4-ка. Бяха останали няколко 5-ци и 6-ци, но сигурно вече и те са свършили.

# 34
Хора вместо да се обиждате, да помислим как да се справим в тази криза и всеки гледа да намали където може разходите.И като е обявена промоция за един ден се предполага,че ще е от 6 до 22 часа както е обявено и без това намалението не е наполовина.

Така е ,почва да прилича на кризата от минали години - опашки и бой и за тоалетна хартия ooooh!.Няма оправия тая държава.

# 35
  • София
Бяхме в Метро София 1 още в 8 часа и от промоционалните имаше само размери 4+ и 6. Щели да заредят след час или два. Меко казано странен начин за продажба на стока. Бих се учудила ако изобщо някой днес е взел размер 4-ка. Управителите от отдел битова химия изглеждаха напълно незаинересовани от това, което се случва. Що за специални оферти са това. Явно поредният начин да направят потребителя на глупак и за момента успяват. Едва ли ще бъде така обаче, когато в София отворят врати още дискаунтъри – Карфур, Плюс, Пени.

# 36
Днес в Кауфланд Младост бяха заредили памперси с малко по-различна опаковка. В бяло каре пишеше за ваксините на Уницеф. Опаковките бяха само с по едно мече, на което пишеше бройката. Взех от старите, защото нямаше от нашия размер. Но се чудя с тези опаковки дали не замислят друга игра  newsm78

# 37
В бяло каре пишеше за ваксините на Уницеф. Опаковките бяха само с по едно мече, на което пишеше бройката.
Но се чудя с тези опаковки дали не замислят друга игра  newsm78
Стартира нова кампания на Уницеф за масова ваксинация на нуждаещи се деца от Третия свят.
Памперс пак я подкрепя.
Ако мечето е било същото, едва ли...

# 38
Сега имa ли игра на Pampers?

# 39
Не е публикувана официална информация за нова игра.

# 40
  • София
Да побутна малко темичката Wink

След "голямата" промоция в Метро няма ли нещо ново тази седмица?

# 41
И аз ги видях памперсите с лепенката за ваксината в Хита. Имаше всички размери и бяха по 19,90 лв.

# 42
Само Запис да не ви изгубя  Flutter  bouquet

# 43
  • у нас
Само Запис да не ви изгубя  Flutter  bouquet

и аз Mr. Green

# 44
И аз се записвам тука да следя Peace

Общи условия

Активация на акаунт