Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 30 392
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • София - Младост 1А
Облаче разчитах, че ще се включиш. Точно това исках да напиша, но не съм сигурна че успях. Много се бях размислила за Валерия вчера и малко несвързано писах снощи. И моята мисъл е че комбинираните препарати, в някои случаи, могат повече да навредят от колкото да помогнат. Поне при нас беше така. А монопрепаратите трябва да са изписани конкретно на човека. Аз исках да кажа, че и тогава не е много сигурно. На Пепи ей богу нищо не действаше. При двама хомеопати съм го водила, уж добри. Предписаха коренно различни неща и нищо не фана декиш. Та за момента аз съм по-склонна да комбинирам традиционна медицита и бабешки лекове.

# 136
Дрина Peace подкрепям мнението ти изцяло. С Коко е така много бързо се развиваха нещата и никога не съм имала търпението да изчакам действието на класическата хомеопатия. Признавам без бой, че не съм го водила при клас. хомеопат и също така, че не вярвам особено в това чудо на природата. Може би, ако не ми боледуваше толкова много бих повярвала. Thinking

Клум добре дошла- Спокойна ти е казала, момичето което пуска темите ще те впише на първа страница, а иначе от теб се иска желание да се присъединиш към отбора и както казва друга видна съфорумка да ни изтърпиш простотията (която избива от време на време).

# 137
  • София - Младост 1А
Здравейте отново. Прибрах се и малко си давам почивка.

Nadina как минаха процедурите? Така имам нужда... и ти завиждам... ама ни пари, ни време има. Вече така сме свили бюджета, че само кола маска си позволявам. От следващия месец ни намаляват заплатите с 20% и съвсем ще затегнем колана. Фризьора ми като ме мерне по улицата все ме подкача, че ще ми израстат кичурите и като отида направо ще ги отрежем. Пуста криза...

Напоследък постоянно ми казва колко ме обича, чак леко ме притеснява - то обич, то чудо, постоянно го повтаря, на моменти чак ми става досадно  Embarassed. Вчера обяви "Обичам те от тук до Гугъл"  Rolling Eyes

Боги ако знаеш при нас какви обясненияса... колко съм красива, какви звезди са ми очичките, каква приказна принцеса съм... абе все за обич говорим. И все иска да се гушкаме. Явно е период някакъв. Аз честно се наслаждавам с голям кеф. Ще дойде момент, в който ще ме бута и няма да ми дава да го гушна и целуна. Така че... сега ми е паднало... Grinning

Дилянка с глас се смях на теста. За нас с мъжо има надежда... сбъркахме на въпроса с числата.

LaValetta не купувай Дактарин за резерва. Не е евтин, а и помня, че срока на годност след отваряне е много кратък. Аз не смея да давам нещо ако е престояло и не е в срок.
А за гранофорина и докторката... да ти кажа относително е. Примерно за астматици е абсолютно забранено да взимат Нурофен. Пише го и в листовката. Обаче Пепи пък се изрива от Панадол. Докторката каза да давам Нурофен. Естествено не без причина и да го наблюдавам. А колко лекарства за отречени и на тяхно място идват нови. Това си е бизнес.
Ако се притеснява от алергична реакция (предвид реакцията на Тантум верде-то) спокойно можеш мъничко за мазнеш и да изчакаш час-два.
За подсилване в момента нищо не давам. Изпи едно шише Саностол. Наблягам на ябълките. Докато пиеше антибиотика му давах Био Гая за нормализиране на чревната флора.
Иначе съм давала AD Liquid For Kids, Коластра и водорасли (от които се обрина), Саменто, Нони, клеева тинктура, сребърна вода... вече загубих бройката. При нас нищо не даде дори минимален положителен ефект. При други деца много помагат горепосочените неща.
Ще ти пратя на лични малко повече инфо за имуностимулаторите. Просто много ми стана мъчно за Валерийка. Помня една вечер как обикалях поликлиниката и ревях и тропах по вратите и никой не искаше да прегледа Пепи... не искам да има болни деца беееее
А за сбирката чудесно. Моя бивш шеф е възпитаник на МИСИС (ако ти говори нещо де). Та преди години правих сбирка на випуска им. Беше страшно весело.

KLUM добре си дошла в нашата дружина. За данните на първа страница - bella_ трябва да ги публикува. Изпрати й ги на лично съобщение и тя ще те добави.

Танче няма ли да идвате към нашия вилает? Домъчняло ми е за всички ви.

Nadina аз не съм бързала. Изчаквала съм и съм следвала стриктно съветите на хомеопата. Но и при двете лекарки след 7 дневни опити и чуване на всеки два часа препоръката беше - отидете в болница?!?!?!? След това се лекувахме по три седмици. Не мога да му го причиня повече. В момента има положителен ефект от терапията, макар и малък. По нататък ако намеря друг читав хомеопат може пак да пробвам. Лошото е че те искат да спра поддържащата терапия, а мен ме е страх да не загубим и малкото което сме постигнали за момента. Много имам да го мисля.

Хайде хубава вечер от мен! Дойде ни едно съседче на гости и имам пълна къща с мъжища. В момента се разиграват джедайски дуели с мечове... отивам да си спася къщата... Joy

# 138
E не, Дрина вас с Пепи съм ви признала в болестите ( за съжаление разбира се) и пак ти се кефя на търпението, аз нямам твоите нерви, до 3 макс 4 дена търпя темп и включвам антибиотик, а да не говорим като беше в бебешките годинка-две как правеше спастичния брохнит за 2 дена, е от тогава не можеш ме накара да се доверя на хомеопатия. Както и да е стига с болести и децата ни да все по-здрави и за по-кратко да им минава всичко.

Причьоската супер-само една боя вапцнаха, ма друго е, дойде ми и самочувствието и усмивката на лицето. След като намалих цигарите си казвам, че това ми е лукса на месец, а и ако трябва да сме честни момичето работи на някакви народни цени, така е решила да задържа клиенти-хубави бои и почти нищо не си слага за труда.

А за любовта-моя принц е по-сдържан скромно "Много сте красива днес госпожице", ооо нова блузка, от кой магазин е?,
'много си красива с тая нова диандема", много те обичам, но без придружаващи епитети. Не ми дава и да го целувам, винаги се бърше след това, ама сега наваксвам с бебето-стискам го и го мачкам много  Heart Eyes

По повода реве неудържимо и отивам при него, по-късно пак

# 139
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дрина и аз съм чела за нурофена, че при асматиците не се прилага, но от панадол, калкол и не се сещам другото се обриваме.  Confused Нурофена ни действа много добре и не съм забелязала реакции.
Йоана я лекувам изключително с хомеопатия и рядко се е налагало да включвам по-сериозни лекарства - 2АБ и то от моя глупост и страх при отитите й и температури над 40градуса. Е вече им хванах цаката и приключихме надявам се с тях.

KLUM добре си дошла при нас!
  Hug

# 140
Момичета,   Hug Hug Hug!

Ади, ще съм благодарна за информация  Hug!

Валерия яде ябълки в застрашителни количества   Laughing. Пробиотици също давам, ако пие АБ. В четвъртък сме на преглед и се надявам да приключваме с болестите.

Аз тази вечер така си рендосах тиквата в дръжката на врата  smile3537 (не че нямах нужда от рестартиране на мозъчните гънки  ku-ku). Хем ми е смешно, хем усещам, че утре  ще изглеждам като единорог  Mr. Green.

Искам да ви покажа, каква интересна книжка купих на Валерия . С невероятни илюстрации. Детето или майката сами могат да доразказват приказки по тези илюстрации.

# 141
  • Варна, България
Хелоу!
Къде сте поспаланки???
Тези дни аз съм кафеджийката  Wink

Какво ще кажете за това местенце???

По въпросите за хомеопатията не съм особено компетентна.
По-скоро имам мнение, но нямам особена вяра.  Rolling Eyes
Нашата педиатърка съчетава традиционните антибиотици с боаронски препарати. Купувала съм, давала съм... давам и сега понякога - последно Хомеожен за пресипналост. Оправи се дребния!
Водих го и на класически хомеопат - при председателя на класическите хомеопати във Варна, ученичка на не`знам кой си немски професор. Успяхме да отложим вземането на антибиотик с 20 дни. Колко дни се дра (кашля) и колко пъти бях на косъм да зарежа всичко. Е, направих го след 20 дни, когато пак се появи същата клинична картина и на мен ми писна за дзак да давам по 30 лв.  #Crazy Интервюта, наблюдения, щуротии... Засега съм зарязала хомеопатите.
Давам му Изопринозин, Марсианци, клеева тинктура, мажа нослето с Низита, пръскам със сребърна и Тантум верде, пие чай с мед.

# 142
Добро утро! Heart Eyes
Боги,добре се грижиш за нашето сутрешно доразсънване,благодаря Hug
местенцето ми изглежда супер на мен,май така си представям нашият остров Wink

La Valetta
,дано ти мине бързо рендосаното ooooh!,аз така преди време тръгнах на загасена лампа да отивам към спалнята и така хубаво нацелих ръба на касата на вратата,че не знам как не си разцепих веждата...много боля и ходих насинена известно време
Crazy

# 143
  • София - Младост 1А
Добрютру народе,

Как се е смрачило у наше село... и един вятър духа... но важното е настроението да е добро.

Боги, страхотно местенце... как се размечтах за почивка и море...

Nadina не ми беше лесно, но все пак нали сме тръгнали да опитваме нещо и човек трябва да е упорит и да изчака, за да види ефекта. Но след като и двете лекарки не успяха да се справят с положението, явно Пешо или не е поддатлив на хомеопатия или просто не му е сега времето. Най-ми беше странно, че изписаха като основен препарат коренно различни неща. Знам, че при децата картината на организма се променя, но чак пък да няма едно с едно да са близки. Но аз не съм навътре в материята. Това не ми пречи да потърся отново някой препоръчан лекар и да опитам. Ще видим кога.

ninanb същата работа е и Пецата... Искам, не искам давам Нурофена. От Панадол, Ефералган и Калпол се обрива. Иначе няма какво друго да дам. И лекарката е съгласна.
Страхотно е, че при вас хомеопатията дава резултат. И на мен ми се иска да не го блъскам с химии, но уви.

LaValetta  пратих ти на лично съобщение всичко което съм опитала или събрала като информация от приятелки, интернета и т.н. Ако нещо мога да помогна още съм на линия.

Дилянка... как не се разписа с някое апетитно мъжище... че кафето нещо не ме разсъни...  Laughing

Хайде хубав ден момичета! Отивам да копам на тръстиката...

# 144
Ади,какво не бих направила за теб...ето го и него:

мислех си,че тази тема поомръзна,затова се въздържам,пък и току що си чук хороскопа по радиото(не че им вярвам де),да съм намаляла флиртовете,че да не ме помислили останалите за лековерна newsm78

# 145
Боги ни покани на вълшебно място Peace

Валета  Hug леко бе моме, не мой така да се нацелваш тук там.

Боги все ще те питам за мазането на нослето дето беше споменала има ли ефект и как точно го правиш, предполагам носа от вътрешната страна се маже ?

Аз днес в къщи-лошо-сняг сутринта прехвръкна по-сериозно даже литна, но за щастие спря. Сега остана и слънце да пекне и съвсем ще ми излезе късмета.
Тъкмо щях да ви се жалвам, че от Бон Апети се е.. с мен и не ми пращат поръчката, но дойде и съм много доволна. Има  страхотни неща в сайта им и ако някой има желание за интересни и нестандартни подаръци, мисля че това е мястото.

Дрина, единственото нещо което съм чувала за хоемопатията е, че за да действа трябва организма да е чист от стандартната медицина, което няма как да се случи при вас/нас и много други. Бях чела някъде, че панадола (температуропонижаващите) едва ли не отварят врата към заболяванията и веднъж почнеш ли да даваш, едва ли не обричаш тялото на срив в имунната система и дет се вика порочен кръг.

Бре то ще пекне и слънце и може и да запалим гумите на количката с бебо.

А Бела тоя мъжкар, пак ме наведе на лоши помисли, дет се вика мерси, ама нямаше нужда от толкоз рано да ми се върти в главата идеята за нещо еротично и различно. Нещо в страни от темата как е дребосъка  Heart Eyes

# 146
  • Варна, България
Дилянче, да ти кажа темата въобще не ми е омръзнала!
Замириса ми на мъж, парфюм и ....  Wink  
А нали сме една зодия  - значи и флирта за мен се отнася  newsm78
Само дето съм се затворила в стаята и пукнат ЧИЛЯК за флирт няма, та ще си лафя с вас!

Света, бързо спадане на рогчето!  Wink

Аз съм голям заплес - един камък да има по пътя - аз съм се спънала, редовно съм насинена, одрана.
Последната ми голяма "изцепка" беше на откриването на учебната година. Малко е сложно за обяснение, но с глава и нос се опитах да разбия стената в коридора. Резултат подута уста и нос, от който тече доста кръв. В същото време идва момчето дето зарежда с минерална вода и ме гледа - сигурно си мисли, че някой недоволен студент ме е маркирал.  Crazy
При удара оставих отпечатък от червилото си върху стената, шефката ми минала и го видяла и си казала "Е, коя е тази лудата дето ще целува стената ... Laughing "
Търчаха с лед, лежах, пълна картина  Blush

Нади, мажа го с клечка за уши, вътре в нослето. Тъй като мазилото излиза  през малко отворче, го бъзикам, че му слагам спагети в носа, и е доволен!  Laughing
Ефект определено има - преди все си бъркотеше из носа за засъхнали историйки, сега този ужасен навик изчезна. И не искам да казвам голяма дума, но и хремата спасяваме.
Както вече споменах няколко пъти за това, че мажат децата в детските градини в Сибир, може би изсъхналата лигавица предразполага към вируси и бактерии. Знам ли?  newsm78

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 10:26 от voltage13

# 147
Доста редовно се усведомявам в сайта на часът на мама и техния доктор д-р Михайлов ( май беше), та неговото верую е точно такова, изсъхналата лигавица отваря врати към вируси и т.н. и затова капките дето той ги препоръчва с клеевата тинктура са с такава цел, да полепне клея по лигавицата и да предпазва един вид. Друго което препоръчва е да се капе в носа витамин А, защото е мазен като консистенция и полепва и пак същото. Аз иначе Коко го лекувам с едни правени капки, които са мазни с адреналин и т.н., но ще пробвам и твоето чудо. Майка винаги ме е карала още от бебе (Коко) да му мажа носа с тигрова мас (или нещо подобно) или вазелин за да не изсъхвал....но признавам никога не съм правила подобно нещо, дет се вика друго е освен майка ти и някой друг да ти го каже.

# 148
  • Варна, България
Доста редовно се усведомявам в сайта на часът на мама и техния доктор д-р Михайлов ( май беше), та неговото верую е точно такова, изсъхналата лигавица отваря врати към вируси и т.н. и затова капките дето той ги препоръчва с клеевата тинктура са с такава цел, да полепне клея по лигавицата и да предпазва един вид. Друго което препоръчва е да се капе в носа витамин А, защото е мазен като консистенция и полепва и пак същото. Аз иначе Коко го лекувам с едни правени капки, които са мазни с адреналин и т.н., но ще пробвам и твоето чудо. Майка винаги ме е карала още от бебе (Коко) да му мажа носа с тигрова мас (или нещо подобно) или вазелин за да не изсъхвал....но признавам никога не съм правила подобно нещо, дет се вика друго е освен майка ти и някой друг да ти го каже.
Низитата маз представлява по-мазен стеримар или физиологичен разтвор  Laughing
Клеевата все пак е спиртен извлек и не знам доколко ще омазнява.
Аз понякога я смесвам с отвара от лайка, но не е много приятна.

# 149
  • София - Младост 1А
eee Дилянка това е друго нещо.

На мен пък днес ми се слуи нещо хубаво, но не мога сега да пиша... като стане ще се похваля.

Общи условия

Активация на акаунт