Най-чаканото бебенце Катрин,добре дошла е в ОКТОМВРИйския ни тим

• 29 906
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Наде, да ви е живо и здраво момченцето, много радост да ви носи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 661
И от мен сърдечни пожелания за новото попълнение на октомврийския ни отбор и бързо възстановяване на адашката.

Да расте здраво, щастливо и много послушно дете за радост на цялото семейство.

# 662
Надинка, честит син! Да ви е жив и здрав, и много щастлив!

# 663
  • София
Честито момченце на Надинка, почти си улучи термина! Да са живи и здрави!

Гея, аз мислех да е публично кой къде ще спи, за това ще ъпдейтна списъка

1. Зори - 2 възрастни +2 деца
2. Мишленце - 2 възрастни + 1 дете
3. Миринда - 2 възрастни + 1 дете (тройна стая - 2 възрастни + 1 дете - 32 лв)
4. Гея - 3 възрастни + 1 дете (апартамент - 40 лв)
5. Боги - 2 възрастни + 1 дете
6. Нина - 1 възрастен + 1 дете
7. Джулка - 2 възрастни + 2 деца (до колкото разбрах)
8. Валерия - 2 възрастни + 1 дете
9. Манди Портокалова - 2 възрастни + 1 дете (тройна стая - 2 възрастни + 1 дете - 32 лв)
10. Дрина???
11. Танчето???
12. Верич???

# 664
  • Варна, България
Честито юначе, Надинка!   bouquet

Да расте здрав, силен за радост на всички в семейството!
Бързо възстановяване!

Ъпдейтване на списъка със стаите:
Очаквам Аля, Кламерче, Дрина, Верич, Диляна, Танчето, Еми, Роси... и ако има още, които съм пропуснала Embarassed
1. Зори - 2 възрастни +2 деца
2. Мишленце - 2 възрастни + 1 дете(тройна стая - 2 възрастни + 1 дете - 32 лв)
3. Миринда - 2 възрастни + 1 дете (тройна стая - 2 възрастни + 1 дете - 32 лв)
4. Гея - 3 възрастни + 1 дете (апартамент - 40 лв)
5. Боги - 2 възрастни + 1 дете(тройна стая - 2 възрастни + 1 дете - 32 лв)
6. Нина - 1 възрастен + 1 дете
7. Джулка - 2 възрастни + 2 деца (до колкото разбрах)
8. Света - 2 възрастни + 1 дете(тройна стая - 2 възрастни + 1 дете - 32 лв)
9. Манди Портокалова - 2 възрастни + 1 дете (тройна стая - 2 възрастни + 1 дете - 32 лв)
10. Дрина???
11. Танчето???
12. Верич???
 Hug

# 665
  • София
Ще ми се да споделя - тази вечер установих, че на Иво му се клати единия преден зъб... Много се развълнувах, но за някои от вас сигурно това вече е минало. В детската градина има една девойка без 2 зъба и половина, защото половината вече е израснала... Ама въпреки това ми се струва рано за падане на зъби бе. Де да знам.. Аз моя първия ми падна на 4 г и половина. При вас как е? Всички зъби ли са на лице? Или по-точно - в уста? Grinning

П.п. Аз уча за изпит, за това съм тука по това време...

# 666
Добро утро, чакам си кафенцето - Нинка, Бела? която превари все ще си го сърбам.....

Портокалова що не се обади, че четеш и аз да не лягам, че ме чака и мен разни неща за писане и вкарване в свободното ми мозъчно пространство.

Коко днес си е при мен, нек'ва лека хрема и си викам по-добре 2-3 дни в къщи отколкото после пак на антибиотик  Praynig

Майчетата дето ходите нещо да знаете за Хисаря-прилично за деца и изискване за басейн и релакс от баба един брой. Доста се оплетох, все чета, чета и много хотели и 20 хиляди различни мнения  ooooh!

# 667
Добро утро поспалани!

Аз вече съм на линия и ме чака як гърч тая седмица, вероятно няма да съм много активна.
 Не успях и да си почина този уикенд. Снощи пак легнах късно и сега съм парцал. Всяка сутрин се заричам, че вечерта ще е еди каква си, планове разни за чаша чай и легло, ама а, де -  все не се получава така Sad.
Дилянка, къде си? Липсваш много, не си писала от няколко дни... Hug
Плами, какво става със свекърва ти? Има ли някаква информация? Hug
Манди, аз все си мисля, че е рано за клатене на зъби newsm78. Аз си спомням, че съм ходила на училище - вероятно 1 клас, и тогава имах липси в ченето. Нашите зъби ( тоест на Пресиян са си 20 на брой, в устата му - не съм видяла нищо подозрително засега).
 По какво е изпита, бе чедо, че чак до 2 стоиш?
 Айде по едно бързо  и  силно кафе и на тръстиката:

# 668
  • София
Гея, май не е рано. Аз ясно си спомням как моя зъб падна на 4 и половина.
Изпита е по "Технология на фурнира и слоестата дървесина". Интересна материя като цяло, но преподавателя е малко... А изпита е утре, така че и довечера ще седя, Надина подготвяй се психически и сядай с мен! Нека дружно да се образоваме!

# 669
  • Варна, България
Ха, доброутро и от мен!
Да почерпя за здравето на моята любима сестра, която днес навършва мммм 38 г., както и за зет ми, който днес навършва мммм също 38 г.  Mr. Green

Пожелавам на всички лека и успешна седмица - кой с работа, кой с изпити!  Hug

Манди, в групата на Сами вече има 2-3 дечица с паднали зъбчета. И на мен ми се вижда рано  newsm78 За едното знам, че през февруари е навършило 5 г.
Сами и той все се ослушва и ми казва, че му се клатят зъбите и иска феята на зъбките да му остави нещо под възглавницата. Засега нямаме клатещ се зъб.
Нади, в Хисаря не съм ходила. Аз ще продължа да те врънкам да идваш на срещата  Mr. Green

Ние вчера заведохме Сами на сефте на 3D кино. Гледахме "Да опитомиш дракон". Накефихме се цялото семейство Grinning Оттам на Макдоналдс да купим поредния дракон. Надвечер в морската с колелото и деня минал...

Хайде всички мацки на отчет - кой, как и къде  Wink
 Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 09:05 от voltage13

# 670
Взехме и ние дракон от Макдоналдс Twisted Evil, но на кино нямаше как, не сме сетили в интерес на истината. Мои приятелки непрекъснато ме врънкат да водим децата на кино, а ние отвън да пием кафе, ама нещо не мога да се съглася, аз ли съм страхлива, но го има и друго техните деца са по на 6 години вече. Пък сега с това бебе единствения вариант е единия прецекан да гледа филм с Коко, а другия с бебето от вън. Confused
По повода щях да ви питам, гледам тука съседния блок хлапета видимо на по 4-5-6 години сами, ама сами - бягат, ритат топки, и т.н., аз определено не съм си и мислила сам да го пускам където и да е било, рано ми се струва още, а тези хлапета как са навън тогава. Аз ли съм увредена или другите майки не са добре, абе като гледам колко много деца са, явно в мен е грешката.
Даже миналата седмица му казвам, отиди до магазина да купиш хляб, нямам пари - ще ти дам, ами има коли - ми ти ще вървиш по тротоара, ми нямам ключ за вратата - ще ти дам, ами в асансьора не мога да стигна копчето- ще се качиш по стълбите, като видя, че не може да ме затапи и накрая - ми мен ме е страх сам. Естествено, че няма да го пусна, ма дет се вика, да го пробвам. Изненадох се, мислих си, че с голяма готовност ще иска да отиде, а то детето шубето го гони. Сигурно е вследствие от моите зловещи възпитателни методи  hahaha

Мятам се на рефератите, че няма време, ще хвърлям по едно око.

Боги да са ти живи и здрави рождениците.  bouquet

# 671
Добро утро! Heart Eyes

София...страхотни сте,както винаги! Heart Eyes
Надинка,честито момченце и тук!Да расте здрав и с много късмет!
Боги,да ти е жива и здрава сестричката и зет ти разбира се!Всичко да им се нарежда с лекота,както са си го намислили!
благодаря за почерпката! Hug
Плами,дано свекърва ти върви към подобрение! Praynig

ние в събота пък ходихме на куклен театър...след театъра ядохме пици..Васката остана много доволен,чак вчера поканил приятелката си Магдалена другата събота на театър Flutter
...а снощи ни в клин,ни в ръкав ми каза "Лоша работа утре си на работа".

нещо ми е криво по понеделнишки...ама ще трябва бързо да се мобилизирам!
а и Светле,много поздрави да кажеш на баба Руди от мен и радвам се,че крачето ти е по-добре!

# 672
  • София
хахха Надина... Тва с хляба е добро, аз ако пратя Иво сигурно ще хукне без пари и ключ, копчетата на асансьора ги стига. Кога ли ще дойде момента да ги експлоатираме така. Много ще е яко - ще има кой боклука да хвърля, да пазарува... Гея ще праща Преско за бира, докато с Фори гледат някой мач, сигурна съм! Ще го товари със празни стъклени бутилки и ще го експедира.
А по-сериозно по темата - аз не си го представям да ходи сам навън. Не са достатъчно отговорни и разумни същества още, пък и инстинкти нямат вече... Един вид - нито са животни да ги пази инстинкта, нито разума може да ги пази. До сега съм го оставяла сам в къщи веднъж за 10 минути да отида до аптеката и още два пъти за по 5 минути да ходя за цигари. Стига му толкова. Обаче имам една приятелка - майка на дете от Ивовата група в детската, която е с бебе, което вече не е бебе, ама като беше бебе де.. Та щерка й беше болна, а бебето реве и се побърква на затворено и тя я е оставяла сама в къщи за по 1-2 часа и през това време е навън с бебето пред блока. Но щерка й е най-разумното и отговорно четири годишно дете, което познавам и освен това през цялото време си лежала, защото й било лошо.

# 673
  • Варна, България
Та щерка й беше болна, а бебето реве и се побърква на затворено и тя я е оставяла сама в къщи за по 1-2 часа и през това време е навън с бебето пред блока. Но щерка й е най-разумното и отговорно четири годишно дете, което познавам и освен това през цялото време си лежала, защото й било лошо.

Аз също съм оставяла Сами сам за 10-20 минути. Винаги се е държал много отговорно - пускам му задължително филмче, обяснявам къде отивам и как ще се върна веднага, да не прави поразии.
Нямаше проблем.
До последния път, когато му пуснах филмче и слязох до колата пред входа. Връщам се - гледам на неговата стая дръжката на прозореца е пипана. Питах го - каза, че отворил прозореца и викал ехооооо. Направо ми изкара акъла и ми се подкосиха краката, защото неговия прозорец има само един перваз от 10 см, а сме на 3-тия етаж. Благодарих хиляди пъти на Бог, че ми е опазил детето и повече  НЕ Naughty 
Което ми напомня, че трябва да изюркам Страхил да поставим комарник на същия прозорец да няма и минимална възможност за инциденти.
До магазина - бих го пуснала, защото ни е във входа. Ако трябва да пресича - категорично НЕ все още. Както и да играе сам.

# 674
  • София
оф толкова ми е смешно.. от къде му е дошло на ума да отвори ей така прозореца и да вика ехо... то ситуацията не е смешна, ама им се чудя на децата на акъла. А Ивайло има една теория, че като пресича няма да го сгазят колите, защото той е по-бърз от тях и щял да ги види и да избяга.

Общи условия

Активация на акаунт