Нинка,и аз съм без коментар!

И от танците дето плащаме същия т..ак туй правят момичета, тъй се навеждат, тъй се накланят, а вие к'во правите бря. Ми седим на земята.
Наздраве мацки 

. Сега пак леко развъртете дупета и отпийте от ароматното кафенце.... Въйййй, ша ви изям 
.
".

, Самуил Домов
Голям мързел 
Сами ми се е губил 1-2 пъти от погледа и направо съм откачала от притеснение. Чувството му за самосъхранение и страх го няма никакво. Разчита, че ще съм така
, много ми е кеф, от кога си мечтая да си почина малко, просто ей така, нищо да не правя. Рали е на градина и аз съм си сама вкъщи. Може би ще поизмия прозорците, но ще видим, само ако ми омръзне да си почивам
, разби ме просто. После ми изпя цала песничка за това къде са майка й и баща й, но важното е че успя да го сложи много на място.
. Иначе пред нас е добре, защото градинката ни е като вътрешна между 4 блока, но все пак минават чужди хора, страх ме е да я оставя сама. Случвало се е да се кача до нас за 10тина минути, но само ако има някоя друга майка долу при децата. А магазините са ни далече, пресича се Иван Асен, така че скоро няма да ме огрее да ни пазарува Рали. Сама вкъщи също не смея, все още са много малки.
Прегръдка за всички.
дано й се размине 

/както правя обикновено когато изпадна на дъното/
нали знаеш лошият сън вещае добро
Избягало е лошото от детенце. Дано 
Много странно...
за всички.
р ще се оправят нещата. Радвам се, че свекърва ти е по-добре.
Само дано сме здрави, надявам се другото да се оправи