True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 078
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Съвсем ме взехте за мезе, а Mr. Green
Кръвчицата ще ми изпиете, ей, само някой да ви подхвърли нещо, всички се напъвате и в един и също момент, като на брейнсторминг сесия , изригвате с невероятни идеи. Аз като казвам, че всички са като сценаристи тука, ама нейсе той Господ е събирач, а Иринчовче (туй дет' го написа у фейса мА закопа направУ Wink Mr. Green

Мчи няма само с мене да мезят, я  Mr. Green Ох, тоя напън, последван от мощно изригване, направо го визуализирах  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Верно ли, бе? Аз ти казвам, и с тебе имаме открит канал. Страхотия... Shocked  bouquet

# 316
Е във фейса съм.И има докладвай?Къде да пиша?

# 317
  • Срещу планината:)

Аз не разбрах имаш ли собствен профил или не.  newsm78  И присъедини ли се към групата?

# 318

Аз не разбрах имаш ли собствен профил или не.  newsm78  И присъедини ли се към групата?
нямам на синът е .Няма как аз да си направя в момента

# 319
  • гр.София-Красна поляна
Димка Димейшъна баш ми е драго. Mr. Green

# 320
Как да няма как, бе, Танче, има как. Питай синковеца, той ще ти направи, че да не спамим тук  Wink

# 321
  • гр.София-Красна поляна
Ади мър Като де одиш би?Имам план,глей сега.
Аз те викам-Като,айде моме.
Ти идеш и двете почваме да пееме,,Витата баница още по вита....,,(как беще оназ реклама)

# 322
....цели 700 грама, иииихуууу"
Ода у фейса, ама такваз ми е мъгла там. Викам малко снимки да погледам, че ми домъчня за вази. Е, и Командирша у Констанца чак са фотала, пък не доде с танка една сесия да нащракаме.
Татянче, момченцето ти е златно  Heart Eyes Такъв сладур, да го нагризкам направо. кви джукички сладки има  Hug Но каката не си я сложила и нея, ама право - пази я, че да не ти домъкне отсега някой зет кат` мед  Laughing
Дю, мър, голяма купонджийка си  Grinning ела да ме вземеш от Дунав мост и да одим в Хладилника или там дето беше зоологическата в София, да направим един сборен пункт пред вълчия кафез. Тя Зиска го знае къде е

# 323
....цели 700 грама, иииихуууу"
Ода у фейса, ама такваз ми е мъгла там. Викам малко снимки да погледам, че ми домъчня за вази. Е, и Командирша у Констанца чак са фотала, пък не доде с танка една сесия да нащракаме.
Татянче, момченцето ти е златно  Heart Eyes Такъв сладур, да го нагризкам направо. кви джукички сладки има  Hug Но каката не си я сложила и нея, ама право - пази я, че да не ти домъкне отсега някой зет кат` мед  Laughing
Дю, мър, голяма купонджийка си  Grinning ела да ме вземеш от Дунав мост и да одим в Хладилника или там дето беше зоологическата в София, да направим един сборен пункт пред вълчия кафез. Тя Зиска го знае къде е

Мчи туй втория дом, бря! При чайките, при морето. Другия път шаш дода за танка, специално, дан забравиш, ей! И шинела, също така  Mr. Green Ма съм убава до водата, нали?

Като, бре, Таничка има батко и малка принцеса, бе.

ПП Бъй, кукувиците, тва за баницата отде дойде?  Shocked Или Зис просто отново е във фаза?  Mr. Green

# 324
  • гр.София-Красна поляна
ПП Бъй, кукувиците, тва за баницата отде дойде?  Shocked Или Зис просто отново е във фаза?  Mr. Green
newsm56 Mr. Green
Говори Биг Зиска:Биг Ката и Биг Пуци да излязът да врътнат няколко обиколки на площада
по чуорапи. Mr. Green

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 18:15 от zisska

# 325
 Shocked Ма туй русо съкровище момиченцето ли е?! Хубавица такваз. Пу-пу-пу. Аз да не се излагам, че бат` Емо все го бъркаха за момиченце  в този период, пък то ко стана  Whistling

Командирш, мноо ти приляга румънското море, би. Че и на вятъра...как ти се веят къдриците  Heart Eyes Брях и красота  Hug

# 326
 newsm78аз защо не ги виждам тия снимки

# 327
  • гр.София-Красна поляна
newsm78аз защо не ги виждам тия снимки
Еее ти па Танче,мноо си любопитна....кът мен. Mr. Green

# 328
Зисе, що мър? Аз съм по терлици, би  Laughing Да обувам ли чорапите?  newsm78

Танче, тия снимки са у фейса, бре.  Laughing

# 329
Shocked Ма туй русо съкровище момиченцето ли е?! Хубавица такваз. Пу-пу-пу. Аз да не се излагам, че бат` Емо все го бъркаха за момиченце  в този период, пък то ко стана  Whistling

Туй русото е баткото на 1г,сега е на 2 и половина.А бебето е принцесата,сега е на 1г и 4 месеца Peace

Общи условия

Активация на акаунт