True Blood(Истинска кръв)-Цирка няма спирка- 16 тема

• 15 114
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Баш кучка си значи, никви кученца и т.н.  Mr. Green И то не само в буквалния, ами основно в обидния смисъл. Затва казвам, че й пасва добре Mr. Green

О, Танчик честито! В 3 сезон е още по-интересно!  hahaha

# 646
Е,де,защо сега така нападнахте феичката? newsm78

Ирка,мисля да си спестя 3-ти сезон...........за неопределено време Whistling

# 647
  • гр.София-Красна поляна

Аз си спестих сите без 3 или 4 серий беше вече не помня. Laughing

# 648

Аз си спестих сите без 3 или 4 серия беше вече не помня. Laughing

hahaha Ти много бързо предаде фронта! Wink

Ако знаете на каква квалификация за Джентълмена попаднах........ Rolling Eyes Направо сърцето ме заболя Confused

# 649
  • Срещу планината:)
Нали не е нужно да те подканяме да я кажеш  Whistling Боли не боли давай,ще я преглътнем
Трудно  Rolling Eyes

# 650
Нали не е нужно да те подканяме да я кажеш  Whistling Боли не боли давай,ще я преглътнем
Трудно  Rolling Eyes

Whistling Whistling Whistling

# 651
Наистина не съм сигурна дали е добра идея Sad На мен ми стана кофти,хем не съм му чак такъв фен Rolling Eyes Ето го цитата:

В Здрач наистина постно си остана, но практически пасва на характера на героинята да е така сдържана в описанието, затова не дразни чак толкова. А и на мен актьорът от филмите ми е толкова откровено противен, че даже не съжалявам - във втория филм имаше толкова отвратителна сцена с него, където го показват един мършав, никакъв и костенобял, че направо Sick За жалост вече толкова са се наложили тези лица от филма, че само като си помисля за представяне на секс в историята, ми изниква този младеж пред очите и така се потрисам, че съм даже благодарна за липсата на подробности Joy

Командире,дишай,дишай,дишай.......... Tired

# 652
Не предполагах,че някой може да каже за Роб,че е противен,хайде всеки има право да харесва различни мъже,ама пък да го нарекат  противен  ooooh!  Той е ПРЕКРАСЕН  Heart Eyes

В коя друга тема се е повдиганл въпроса за Здрач И героите  newsm78

# 653
  • гр.София-Красна поляна
Въй,Пуци джворни едно преди да прочетеш това за Джентълмена.

# 654
В коя друга тема се е повдиганл въпроса за Здрач И героите  newsm78

В  литературния клуб,темата за вампирските поредици  Tired

# 655
А стига бе!  smile3532

Танчик, мерси, много ме развесели! Що си мислите, че ще се засегна, бе! Авторката на въпросното прозрение явно е много зле с визуалните възприятия  Mr. Green Ей това особено ми хареса: "мършав, никакъв и костенобял". Ми да! Не е като видни хубавци от типа на Мишо Крика и Арнолд Губернатора, я!

Много съм трогната от загрижеността ви, ама нямаше нужда, да наречеш Джентълмена "никакъв" е все едно на черното да кажеш бяло, кво да говорим  Hug

Дю, мила, тези, които на мен са ми противни, на други са мегапривлекателни, така че кво ти пука? Леонардо, примерно, ми е мегагнусен, ама знам, че ти не ми споделяш мнението.  Wink

ПП Бе, поядосах се малко... Ама съвсем малко. Дреме ми на ушите за некви подобни нефелни мнения.

ППП Ура, ура, намерих си един от любимите ми филми на ужасите - Анатомия! Че даже и втора част имало, двете заедно в замундата. Ето какво ще гледам тази вечер.

# 656
А стига бе!  smile3532

Танчик, мерси, много ме развесели!

За нищо Crazy Радвам се,че те развеселих,защото на мен ми стана едно такова..............неприятно Twisted Evil

# 657
А стига бе!  smile3532

Танчик, мерси, много ме развесели!

За нищо Crazy Радвам се,че те развеселих,защото на мен ми стана едно такова..............неприятно Twisted Evil

Hug Ама това е толкова абсурдно, че не мога да се ядосам истински.
Много ви обичам за съчувствието, обаче!

Дю, що не пуснеш тоз велик цитат в клуб Изаура, какъв цирк ще настане и там...  hahaha

# 658
 Thinking Не мисля да ги дразня,мисля че и те са над тез неща като теб. Нали си видяла онзи материал наречен Алилуя  Wink Така,че няма какво да говорим.

# 659
Айдеее, още една като мисли за секс й излиза Роб в съзнанието  Laughing Бил й противен - айде, айде  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт