СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 286
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро...
тъкмо щях да пиша, че съм сама и хоп бамба се появи...сега и кафенце ще спретне и кеф...
BebEshOnDeL и възрастта и възрастта...до 30 години можех за 2 дена да сваля 2 кг като бях само на плодове...след това ..трънки... ConfusedЯ разкажи как така по ЗК са отпуснали млякото...стана ми интересно...като информация просто...
И аз съм свалила още 1 кг...но за 6 месеца са само 4 кг...нищо работа направо...
Соник дано пък да не се изостри..и да се повлияе бързо...
Честити месечинки!
Ееее вие с тия вкуснотии...направо ме разбихте....

# 646
  • Бургас
Добро утроооо!
Честито на месечинките днес!  Heart Eyes Да спинкат и папкат много!  Crazy

Няма слънце днес при нас. Май ще да вали.  Rolling Eyes

Бориско вчера за първи път отказал категорично пюре. Та поне разбрахме- карфиола не му харесва. Яд ме е, че накупих толкоз бурканчета от ранните зеленчуци на Хип. Днес ще го пробва пак и ако не му хареса няма го мъча повече. Чудя се дали да не му направя малко картоф и да му смеся пюрето с него.  newsm78 Та от зеленчуците ми остана да въведа само зелениите- броколи, спанак и тиквички. Всичко друго е въведено вече. След 20тина дена го почвам и със сладките пюренца, които ще му даваме между храненията.

Утре ММ има рожден ден. Чудя се какво да му купя днес.  newsm78

# 647
  • София
. Чудя се дали да не му направя малко картоф и да му смеся пюрето с него.  newsm78 Та от зеленчуците ми остана да въведа само зелениите- броколи, спанак и тиквички. Всичко друго е въведено вече.
И аз така правех с КАти...и пробутвах нещата дето не ядеше и аз неможех да купя от пазара...
Подарък - ами билет за фестивал “Сонисфиър”, някакви мъжки спа процедури...и мъжете обичат да се глезят, ама не си признават...ние още си подаряваме практични подаръци..кой от каквото има нужда..а нужди винаги има... Peace

# 648
  • София; Дружбето
Честито на месечинките Hug
Ние ставаме все по-раннобудни. Добре, че сменят времето и пак ще сме в крачка Grinning
Днес гледам го дават сняг ooooh! а аз тъкм осе израдвах, че от сутринта е топло. А дано да са се объркали този път.
При нас и Габи се разсополиви, та явно няма да го подмине Tired почвам го пак с помпата

# 649
  • София
tsveta еее това с времето го бях забравила...И на мен ми писна да ставам в 6,30...сега поне ще тая надежда като сменят времето...дано ме огрее

# 650
Добро утро !
Благодаря за почерпката, Бамба и Покахонтас  Hug. Да са ви живи и здрави дечицата, много  да ви радват!
Изпратих мъжа на работа, сега трябва да поизчистя. Но първо ще се насладя на кафенцето.

Хубав ден, Дами !!!

# 651
Честити месечинки на Бамба и Покахонтас  Hug
Поли, станаха страхотни,ябълката си запази целостта и не се разкашка, но следващия път ще я нарежа на парченца и ще ги правя като хапки,че така много зор се хрупа, бая голяма буца става Simple Smile

# 652
Марти стана на 7 месеца,да почерпя:

Честито и на останалите месечинки!

Не съм чела назад ,попаднах на тази тема за пюретата ,може и да сте го коментирали:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481320.0

# 653
  • До хладилника, който обичам
Добрутру.

Аз я четох тая тема и пак си казах, че се радвам, че готвя у дома. Каквото и да е, лично аз смятам, че дори със зеленчуци от пазара значително по-малък риск има от подобни гадости в бебешката храна.

От вчера силно се възмущавам от кретенските антикризисни мерки, които правителството замисля. Не виждам да коментирате - изтървам ли нещо Thinking

# 654
Добро утро!
Честито на месечинките днес. Да ги слушат майките им!  Mr. Green И бащите най-вече.. Laughing
При нас вали сняг на парцали  #2gunfire Пускаме котва вкъщи. ooooh!
Бу за антикризисните мерки какво да се коментира. От тях си глътваш граматиката. Добре, че се усетиха за увеличаването на здравната вноска. #Crazy Като гледам новините или чета се питам все по-често за къв... се върнах в България!

# 655
От вчера силно се възмущавам от кретенските антикризисни мерки, които правителството замисля. Не виждам да коментирате - изтървам ли нещо Thinking
и аз се възмущавам ....   сутринта се ядосах като чух че искат да си плащат осигуровките /полицаите, мъжо е граничен полицай/, което ще му намали с около 100-150 лв. заплатата  ooooh!

# 656
Мда. И да се намали майчинството наполовина - не знам дали планират и за завареното положение същото, но вероятно да.
Демек, точно са ви на 6 месеца децата, спираме кранчето с парите. Кой успял, успял. Другите да си кютат на минимална работна, освен ако не планират и нея да спрат, разбира се.

# 657
  • София
Добро утро!
За антикризисните мерки и аз се възмущавам от няколко дни. Явно това правителство ще решава проблемите радикално - ако няма бизнес, няма да има и криза, та дай да затрием бизнеса за по-лесно ooooh! А това за майчинството сега го чувам, верно ли ще ни погодят такъв номер Shocked

# 658
А това за майчинството сега го чувам, верно ли ще ни погодят такъв номер Shocked
Ахъм.
Изтекло е предложението от 410 дена да стане 225 - 7,5 месеца. 1,5 преди, 6 след, сайонара.
Подозирам пряка връзка с тъй удобно променената наредба, даваща право да има ясли над 3-месечна възраст.

# 659
  • София; Дружбето
Бу, не коментритам защото няма какво. Ако не се дигнем да им се изсипем цялата държава пред вратата няма да се спрат с глупостите

Общи условия

Активация на акаунт