СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 20

• 22 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Мда. И да се намали майчинството наполовина - не знам дали планират и за завареното положение същото, но вероятно да.
Демек, точно са ви на 6 месеца децата, спираме кранчето с парите. Кой успял, успял. Другите да си кютат на минимална работна, освен ако не планират и нея да спрат, разбира се.
аз пък си рекох че нас, заварените няма да ни пипат  newsm78

# 661
Добро утро!
Честити месечинки на pocahontas80 и Тони, Честита половин годинка на bamba! Да са ви живи и здрави дечицата!
ЕмиР, с най-голямо удоволствие приемам поканата за кафенце на терасата. Така съм зажадняла за подобни преживявания /пък може и за безглутенови каши да си говорим/. Лошото е обаче, че няма как да се докарам до вас - аз съм от пишман шофьорките с книжки и без практика  Blush
Криската, това с бат`Бойко ме разби  Joy Но хубавото е, че с него не сте си говорили за безглутенови каши  hahaha Но той може и от това да разбира  hahaha
Резултата от вчерашната консултация - 8,060  кг /+360 гр/  и 66 см /+2 см/. Сложиха й ваксината, взеха й кръв и орева ДКЦ-то. Но поне в един ден мина. И сега да се похваля - от първия път "хванахме" урината, а нашия татко като екип на Спешна помощ взе контейнерчето и излетя към ДКЦ-то. За майките на момиченца да споделя една "хватка", която научих от друга майка - първо трябва да е добре подсушено мястото, леко се разтварят срамните устни и лепенето на колектора започва от ректума нагоре към коремчето. Така няма опасност да изтече или замърси.
А относно антикризисната програма на правителството.... #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
 ivilda, полицаите щели да ги компенсират....
Ама това за майчинството ме вбеси.  Да вземат да съберат несъбраните данъци и глоби, да затегнат кранчетата на администрацията, че що кола и екстри си накупиха, пък тогава да посягат към джоба на майките и пенсионерите.....

# 662
А това за майчинството сега го чувам, верно ли ще ни погодят такъв номер Shocked
Ахъм.
Изтекло е предложението от 410 дена да стане 225 - 7,5 месеца. 1,5 преди, 6 след, сайонара.
Подозирам пряка връзка с тъй удобно променената наредба, даваща право да има ясли над 3-месечна възраст.
Не мога да си представя да оставя бебето си сега, камоли да го дам на ясла.Голяма идиотщина  ooooh!

Тони, жив и здрав да ти е Марти! Как е Валя?

# 663
Добро утро  Grinning
Андреа още спи а аз си пия кафенцето доволно....и като прочетох поста на Бу ми стана лошо  #Cussing out. Тия дни все ме няма вечерно време и не съм гледала никакви новини. Я дайте малко по-подробно инфо за майчинството...

# 664
# 665
Здравейте!
Благодаря за съветите за хремата, от каквото мога ще се възползвам! Hug
За мерките - от сутринта ми стъжниха деня, много се надявам да не е чак толкова радикално Crossing Arms.
Честито на месечинките!

# 666
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
Честито на месечинките!!! HugБамба,нещо линийката ти не показва вярно  newsm78
КОга се сменя времето,че аз пак не съм в час. Thinking

# 667

Тони, жив и здрав да ти е Марти! Как е Валя?

И двамата са сополиви,карам на Коризалия и Осцил. и Коларгол,пък ще видим до кога.Изписаха им АБ ,ако се влошат,засега не го давам.

# 668
  • София
Stefi Stefi  newsm78 емиии все ще го измислим някакси...
За антикризисните мерки...еми трябва да си много добър икономист за да изкажеш мнение...Като цяло мисля, че каквито и мерки да се вземат на този етап, ще е в ущърб на хората, бизнеса и т.н., при такава ситуация, която е в световен мащаб /мисля глобално/. Единственото за което съм съгласна, е че държавните служители трябва да си поемат осигуровките...в крайна с/ка се прехвърлят пари от единия джоб в другия...много преференции имат, като 50 дневен отпуск, станции на никакви цени, храна пак евтина и какво ли още не...и това е от джоба на редовия данъкоплатец. Щата е раздут и има длъжности, от които едва ли има необходимост...както и доста началници, които са си началници сами на себе си...еми айде де..откъде на къде..А да забравих и за стимулите, където им се дават на две или тримесечие...иначе заплатите хич не са много високи...но с тия допълнителни суми годишната заплата хич не е малка...
За майчинството очаквах такова нещо...хич не ми се нрави...

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 09:38 от EmiR

# 669
КОга се сменя времето,че аз пак не съм в час. Thinking
27 срещу 28, май така беше.

# 670
Честити месечинки на pocahontas80, bamba, Тони, polly, Бу и Maminko. Да са ви здрави бебоците и да  feeding
Ето за антикризистните мерки  Sick

# 671
Добро утро!
Ми от вас чувам за антикризисните мерки и по-точно тези за майчинството. Ми що се учудвате - няма друга държава, в която майчинството да е 2 години Simple Smile Не оправдавам "мярката", а коментирам Simple Smile Няма как, ще ни правят американци-дебили: много ще си обичаме децата, щото ще ги виждаме по 30 мин на ден, жените ще са млеконадойни крави за разплод и ще раждат по 5-6-7 чавета, щото ще се обезсмисли даването им на гледачка, която взима повече от твойта заплата... Няма да се паля, тук спирам!!!
Честито на малките рожденици!   bouquet
3 нови отговора, докато се напиша  Crazy

# 672
LaDiDa мерси.
Сега като го прочетох да ви кажа даже незнам как да реагирам...

# 673
Добро утро.Честито на месечинките neky   pocahontas80   tony25   polly   Бу   bamba   pupe6   blondorkata   lilka1812   мама Maminko

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.
ШШШШШ не спите ли бе хора
Нов отговор публикуван

# 674
...............................................................
 Ако не се дигнем да им се изсипем цялата държава пред вратата няма да се спрат с глупостите
Peace
.....................................................................................
За антикризисните мерки...еми трябва да си много добър икономист за да изкажеш мнение...Като цяло мисля, че каквито и мерки да се вземат на този етап, ще е в ущърб на хората, бизнеса и т.н., при такава ситуация, която е в световен мащаб /мисля глобално/. Единственото за което съм съгласна, е че държавните служители трябва да си поемат осигуровките...в крайна с/ка се прехвърлят пари от единия джоб в другия...много преференции имат, като 50 дневен отпуск, станции на никакви цени, храна пак евтина и какво ли още не...и това е от джоба на редовия данъкоплатец. Щата е раздут и има длъжности, от които едва ли има необходимост...както и доста началници, които са си началници сами на себе си...еми айде де..откъде на къде..
За майчинството очаквах такова нещо...хич не ми се нрави...

Абсолютно подкрепям  Peace

Общи условия

Активация на акаунт