Машина за хляб-29 част

• 47 253
  • 739
  •   1
Отговори
# 165

bongo_2007 , направи ли си профил в снимка.бг ? Чети

ТЦ...

# 166

bongo_2007 , направи ли си профил в снимка.бг ? Чети тук

Преди да легна като една видна клюкарка да ви издам че Бонго си знае всичко за снимките , в един друг сайт си е показал сам снимки Mr. Green

Правих щрудел тая вечер, сега го чакам да изстине и заспивам...утре ще го кача сниман заедно с тутманика който ще правя за свекитата.

ditsan
, разкошотия!   bouquet  bouquet  bouquet

# 167
Аз да се промъкна тихо по терлички,че ви изпуснах дирите и имам да ви догонвааам с четене и майсторлък   tiptoe

# 168
да си е...а  и късмета !!!!!!
започнах да правя козунак - захарта не ми стигна
трябваше да сложа ванилия -  о,чудо !!!  и течната и на прах беше свършила
за капак тъкмо да го намажа с яйце преди печенето и ... изпуснах  паничката с яйцето. Joy
какво да очаквам друго ???? newsm78
освен като започна да го ям ,някой да ми го издърпа от устата  #2gunfire

# 169
 Преди да легна като една видна клюкарка да ви издам че Бонго си знае всичко за снимките , в един друг сайт си е показал сам снимки Mr. Green

къде бре пиле ??? не се сещам
ако се качват директно е възможно, но ако трябва да ходя някъде  и да взимам код, а след
това да го качвам на даден сайт ......не е в мой стил
все пак кажи къде си ги видяла ? тъкмо и другите ще ги видят  Laughing

# 170
Аз да се промъкна тихо по терлички,че ви изпуснах дирите и имам да ви догонвааам с четене и майсторлък   tiptoe
не само с майсторлък , а и със сакътлък ... Joy (визирам себе си)  Embarassed

# 171
  • София
да си е...а  и късмета !!!!!!
започнах да правя козунак - захарта не ми стигна
трябваше да сложа ванилия -  о,чудо !!!  и течната и на прах беше свършила
за капак тъкмо да го намажа с яйце преди печенето и ... изпуснах  паничката с яйцето. Joy
какво да очаквам друго ???? newsm78
освен като започна да го ям ,някой да ми го издърпа от устата  #2gunfire

Бе ще додем ние па ще дърпаме от устата ти, ама кажи поне какво да дърпаме.
Я пусни едно лично фото айде. Ей го натопиха те вече - няма спасение.  Laughing

# 172
Бе ще додем ние па ще дърпаме от устата ти, ама кажи поне какво да дърпаме.
Я пусни едно лично фото айде. Ей го натопиха те вече - няма спасение.  Laughing
[/quote]
ами какво ...??? заложено е за козунак ,ама какво ще излезе .... newsm78
как да пусна фото като още не е готов ? към  1.30 ще е готов.
а за снимките ?!?!? - честно казано не мога да се сетя да съм изпращал, но ако е чрез код -
почти е изключено.

# 173
  • Бургас
kapri_z-че, един час пече моята машинка (не помня сега дали го оставих за още десетина минутки, че отгоре беше прекалено бял и мек) newsm78 Ще се пробвам утре пак, но в смотания си Раховец и ще видим какво ще се получи Twisted Evil Планирам да оставя скарата долу, защото на другото положение, ще опре в реотана. Само се притеснявам, че ако спазвам съветите да пека почти само на долен реотан, да не стане на въглен долу, така като ще е ниско Rolling EyesИли ще се похваля в темата, или ще се измъквам по терлички  tiptoe
А пък захарта не предвиждам да я заменям, а просто да добавя течен подсладител - хем да стане сладък за нашите вкусове, хем да не утежнявам тестото и да затормозявам маята Mr. Green Стафидките пак ще ги накисна в едно 30-годишно коняче (тези поне са пресни, че предишните бяха възбая старички и сухички Embarassed) и ще ги сложа...или при плетенето, или в края на месенето - ще умувам още Peace Да стискате палци ей Praynig

П.С. В йена дали ще стане добре newsm78

# 174
ще трябва да правя среднощно фото - няма как ???
контейнера се напълни догоре. след 3-4 см  ще опре в стъклото

# 175
къде бре пиле ??? не се сещам
ако се качват директно е възможно, но ако трябва да ходя някъде  и да взимам код, а след
все пак кажи къде си ги видяла ? тъкмо и другите ще ги видят  Laughing[/color]

Слушай синеоки друже , ако толко те мързи да си спретнеш една регистрация в сайт за снимки , пишеш в странен стил и се държиш нагло , как да те вземем на сериозно ?

bradata , на раховеца ти си му знаеш чалъма на печене.Измеси козунака в хлебопекарната , оформи го в тавичка , изчакай второто втасване на топло (може да отнеме дори повече от час) и го изпечи както обикновенно си печеш питки ,хлябове или там каквито тестени неща си печеш.Проверявай с дървено шишче , дали е изпечен. Ако тръгне да прегаря отгоре, а отдолу иска още метни му едно алуминиево фолио за 10 мин.

Цитат
А пък захарта не предвиждам да я заменям, а просто да добавя течен подсладител - хем да стане сладък за нашите вкусове, хем да не утежнявам тестото и да затормозявам маята

Те тоя момент тук хич не ми е ясен  newsm78  Голямото количество захар затормозява втасването заради осмотичното налягане , как обаче се избягва това и дали изобщо се избягва с подсладител мога та ти кажа евентуално утре , ако ми остане време да се поразровя.Ако някой друг има нещо предвид нека сподели.До тогава дръж подсладителя далеч от козунака Grinning И мълчи за коняка да не те чуе  Дядо Хаджия  Joy Joy Joy
Стафидите , портокаловите и лимоновите корички слагам 5 мин. преди края на второто месене.

Цитат
П.С. В йена дали ще стане добре

Що да не стане?Само гледай обема на козунака преди втасването да ти е около 1/3 от обема на съда , в който ще печеш (надига се при втасване, а при печене още повече).Ако има начин да пуснеш раховеца на 50-60 градуса за 5-6 мин , преди да вдигнеш температурата за печене е добре.Така , ако има останало за довтасване ще довтаса и козунака няма да ти се нацепи при печенето.Освен това , ако имаш възможност да го изчакаш да втаса на топло я саята - най-добре (без да го слагаш по радиатори и т.н.).Така втасалите неща изграждат по-устойчив глутенов скелет.

Стискам палци и на краката ша знайш !  newsm10

# 176
  • Бургас
Чалъма ли да му знам на Раховеца...само той си го знае и си прави когато и каквото си поиска, без хич да се стряска от смяна, защото знае, че сега не е той на дневен ред hahaha Ама щом и на краката ще стискаш палци - нЕма начин да не стане Mr. Green Хем ще се наложи да пробвам и чалъма на Дядо Хаджи за по-дълбок съд, че нямам нищо подходящо такова (никога не съм пекла хлебни и сладкарски изделия Embarassed) и затова в йената ще го плесна  Rolling Eyes
За захарта - четох пак тук из темите, доколкото помня, че изкуствените подсладители, тъй като не съдържат захар, не влияят на осмотичното налягане и затова не се препоръчва да заменят изцяло захарта, а само да се добавя. Иначе и тази рецепта гледах Peace

За конячето - то и без това само си стои милото, а моят само Джак Даниелса си пийва Mr. Green

# 177
Спри му тогава Джак Даниелса на твоя хубусник за 2 месеца и смени раховеца  Joy Въпреки , че моя приятелка дава мило и драго за един раховец мой набор , за който твърди , че пече перфектно  Peace

Виж за подсладителите съм върло против (само ако изчично не се налага) да се използват , дори и да е така както казваш.Тъкмо се бях зачела тук .

# 178
Цитат
ако се качват директно е възможно, но ако трябва да ходя някъде  и да взимам код, а след

Който търси намира.  Laughing  Ето ти нещо  директно   което аз ползвам, без регистр.  и бързо
Parcourir  – избираш  снимка, Uplaud – си готов, посочваш  желания размер, десен бутон в/у снимката Proprietes – коп. адреса URL и ако това не е лесно здраве му кажи  Naughty

bradata и една ел. възглавничка ако имаш, ще свърши работа за  втасването.

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 08:24 от Dina.K

# 179
[Който търси намира.  Laughing  Ето ти нещо  директно   което аз ползвам, без регистр.  и бързо
Parcourir  – избираш  снимка, Uplaud – си готов, посочваш  желания размер, десен бутон в/у снимката Proprietes – коп. адреса URL и ако това не е лесно здраве му кажи  Naughty
добро утро !!!
под директно разбирам както ти пиша тук, така и да приложа дадена снимка.
ок. разбрах за снимките. ако има неяснотии ще питам Laughing
сега пробвам среднощното си произведение - козунак.

Общи условия

Активация на акаунт