Незабравима(unutulmaz)-тема- 17

• 28 869
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Кокошката Мелда е с нова прическа, която й отива...
Ама Харун нещо ич се не впечатлява.
Той към дърво щеше да има повече отношение, отколкото към нея. Joy

# 406
Какво ли толкова ще сгафи Еда, че да разочарова почитателите си ?  Rolling Eyes

# 407
Ама никой не ни пита нас всяка сряда около22.20 ние колко цигари,семки ,нокти и алкохол опустушаваме .Ако някой се заеме да направи изчисления,може да се окаже, че сме достойни кандидати за рекордите на Гинес.Освен това не ни чака околосветско с яхта,даже не ни и плащат,а ние си плащаме/ток,интернет,скандали заради изоставените домашни любимци/.Мъкъ,мъка ... А за капак ако има и кофти финал как да не вземеш патлака на татко Феяз!
newsm45 newsm45 smile3514 smile3514 smile3514 smile3532 newsm45
просто  нямам думи да опиша моите чувства - аз като Харун "човек може да е умрял, макар и да е жив"
невероятни сте
[/quote]

Ако това те утешава, наистина не страдаш сама   bouquet

А думите на Харун ми разбиха, сигурно ги е казал на Еда по телефона , когато се разделиха...

# 408
  • И тук,и там
Какво ли толкова ще сгафи Еда, че да разочарова почитателите си ?  Rolling Eyes

Тази информация да ли е достоверна?  newsm78  newsm78  newsm78

# 409
  • И тук,и там
Дано утре да пуснат фрагмана на 36-та серия.  Praynig  Praynig  Praynig

# 410
Харун е подкарал към кокошарника петела Толга и кокошките Мелда и Еда

Хихихих Бинзи, разби ме!
А относно облеклото на Еда, нали знаете, че хората на изкуството е обличат понякога доста трагично.  newsm78 Но май при Еда, това е сезонно явление. През лятото се обличаше много добре - с разни роклички, хубави аксесоари, а през зимата сигурно серотонина й е стигнал критични нива.  Joy Joy

# 411
Какво ли толкова ще сгафи Еда, че да разочарова почитателите си ?  Rolling Eyes

Тази информация да ли е достоверна?  newsm78  newsm78  newsm78

Прочетох я напред в темата, дано не е вярна, че то няма закога да сгафи.
Но си мисля появата на този дизайнер дето щял да й помага, Еда , ако роди хич няма да й е до това.
Ако не - ще трябва да пътува до Америка, а той се появява в следващата серия. newsm78

# 412
Момичета , явно много съм уморена от толкова емоции снощи и днес....
И лека нощ ви пожелавам..... до утре..... Hug

# 413
  • И тук,и там
Аз на тези предварителни информации, много не вярвам.В предна тема бяха писали,че на Еда болките ще започнат в 33-ти или 34-ти епизод,щяла да бъде на разходка в планината и т.н.Така,че се отнасям меко казано с недоверие. Peace Peace

# 414
  • София
Аз на тези предварителни информации, много не вярвам.В предна тема бяха писали,че на Еда болките ще започнат в 33-ти или 34-ти епизод,щяла да бъде на разходка в планината и т.н.Така,че се отнасям меко казано с недоверие. Peace Peace
Ами тя Еда колко време ще ражда да не вземе да и стане нещо ,какво ще е това раждане ужас smile3514 smile3514 smile3514кой знае колко ще ни мотат с тези серий

# 415
еееее стига де,аз я 4акам в 36-та да роди...... Joy

тва нещо Мелда да не е по4нала работа към ЕОН, неразбрах - само така е възможен ефекта на  при4еската! Laughing Laughing Laughing Стилистите яката я лигавят, сигурно са решили, 4е така по няма да забелязваме тъпия и поглед, просто ще гледаме изумено към при4еса!  Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy

# 416
  • И тук,и там
Гери,Еда и аз я чакам да роди в 36-та.Мисълта ми беше,че не всичката информация  е вярна. Hug  Hug  Hug

# 417
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
еееее стига де,аз я 4акам в 36-та да роди...... Joy

тва нещо Мелда да не е по4нала работа към ЕОН, неразбрах - само така е възможен ефекта на  при4еската! Laughing Laughing Laughing Стилистите яката я лигавят, сигурно са решили, 4е така по няма да забелязваме тъпия и поглед, просто ще гледаме изумено към при4еса!  Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 418
  • Sofia, Bulgaria
Искам за Лека нощ да ви зарадвам с една готина снимка.За да я видите натиснете тук:http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=3492431&id=336947159478&fbid=357861214478

# 419
  • София
Добро утро ви желая и един изпълнен с много късмет петъчен ден - нищо, че не е 13-ти, а само 12-ти.

И извинявайте, че ви будя толкова рано, но сега ми дойде....

Край Босфора шум се вдига
Толга кара се с Харун
Сал една Еда не стига
Заприлича на катун

Във палатка островърха
всеки лъска своя меч
А Еда тревожно пърха
Ще падне май голяма сеч

Има си и мелодия, но сега пробвам дали пасва на текста (дано не ме чуят комшиите!). И ако пасва, можем това да пеем на път за Босфора (нашият химн). Дано само не ни спрат на границата. Кой знае какво ще си помислят, че сме тръгнали да правим.

А гледам снощи някои се притесняват за раждането на Еда. Хич не трябва да се притесняваме. В предните теми вече беше предложено много елегантно решение на въпроса и съм сигурен, че сценаристите ще се съобразят снего. Бебето се прехвърля на Толга за доизносване респективно раждане с Цезарово сечение.  И понеже после няма да е ясно в този случай Толга баща ли или майка ще се води, детето ще си остане на Харун и Еда, а Толга ще посвети живота си да води съдебни дела за оспорване на това решение. За по-сигурно действието ще се пренесе в български съд.

Общи условия

Активация на акаунт