Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 67 008
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Да, видях че първата е по различна, явно е подобрена. Но сенника, конструкцията и гумите са същите.

Hug

# 136
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Какво бихте казали за количка Casualplay jazz+prima и чанта за цена 320€
Въпроса ми е за качеството на количката и цената която има.
Ще съм ви благодарна за мненията  bouquet

# 137
Добър ден, като се пооправи времето и изгря повече слънце ми направи впечатление  в парка където има много майки с колички,че на някои колички сенниците не се смъкват много, просто са по къси. Най големи сенници видях на пег перего Си , който почти до краката се смъква и ан бебето не му пече. Тъй като почти съм убедена ,че ще си вземан на Jane Nomad, или ако не са много скъпи новите модели на Jane Unlimit ( като пристигнат по магазинаите до 2 -3 месеца ще реша),  ме притеснява че техните сенници са много къси и не пазят никаква сянка на главата на детето. Някой има ли опит с тези колички , когато е било много слънчево. Знам ,че продават чадърчета, но все съм си мислела,че чадърчето ще се използва само при голям пек като пече директно срешу детето. Не ми харесва много с чадърче, защото тогавa детето се скрива от погледа на майката а и даже пътя не виждам като съм бутала някои колички със чадърче.

# 138
Има едни сенници, които се продават отделно и се прикрепват към самия сенник на количката, някъде назад имаше линк.
Ето го, в предната тема беше http://malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6371&lang=1

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 17:26 от E.L.

# 139
Girl from Ipanema къде я видя количката,че я търся от много време и каква и е цената.
Кажи не6то за нея.По съ6тия начин ли се сгъва като Baby Jogger сити мини и става ли за новородени?
Радост24 виж  Buggster и Baby Jogger.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 00:06 от candela

# 140
А някой има ли мнение конкретно за този модел на Chicco? http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10297

Има тема за Chicco и споделените мнения направо ме потресоха  Laughing
Една съфорумка изказва менние, че е доволна като цяло от едната им количка, след което има около 30 забележки към нея.
Ей... Mr. Green

Ами количката не е лоша като замисъл и нвърши работа,ноооо..тези нещица,дето взеха да изкачат всеки ден,едно след друго,вече взеха да ме дразнят много.Иначе количката върви,изпълнява си задълженията и е здрава...засега. Laughing
А някой видя ли Britax B-mobile 4 на живо?

Но пък предишното ми Чико трио/.тогава/ не е имала такива проблеми.Даже още е жива,но тапицерията се е амортизирала от 2,5г. експлоатация.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 12:09 от ДесиХ3

# 141
Girl from Ipanema къде я видя количката,че я търся от много време и каква и е цената.
Кажи не6то за нея.По съ6тия начин ли се сгъва като Baby Jogger сити мини и става ли за новородени?
Радост24 виж  Buggster и Baby Jogger.

за съжаление не съм видяла количката в България- мисля, че марката изобщо не се внася (ако греша, професионалистите ще ме поправят Wink). Иначе количката на пръв погед изглежда доста обемна и дълга, когато е във вариант за 2 дечица, но няма и как иначе. Не се сгъва като сити мини- просто е съвсем друга идеята на "превозното средство". Цената с една седалка беше около 650 евро. За новородено става със съответния кош.  А иначе тук има много хубаво видео за количката.

# 142
  • В лудницата на 2-рия етаж.
След дълго обикаляне и много нерви най-накрая се сдобихме с количка-Jane Nomad летния вариант,без кошове,но на мен не ми трябват.Цял Пловдив обиколих и никъде не можах да намеря Buggster S да я видя на живо,а толкова исках да я пробвам.Както и  да е Jane ми е втория фаворит,доста е широка и малко обемна,дано съм доволна от нея,чувала съм само хубави неща за марката.
Бебка беше много доволна като я сложих в нея,разположи се като царица вътре,има място даже да се търкаля. Joy

# 143
  • София
Четох доста за JANE Slalom и като цяло оставам с впечатлението, че е много добра количка. Единственото, което ще меря утре е дали ще ми влезе в асансьора с тия 93 см. ширина  Sunglasses Това, че е сравнително лека (9 кг. общо) най-много ме блазни при наличието на останалите й характеристики...
И все пак, има ли някакви недостатъци или често явяващи се дефекти?
Предварително ви благодаря за консултацията, защото съм на път да си я напазарувам  Peace

# 144
в стандартен асансьор се събира, макари доста трудно. Не става ясно остава ли място за майката, след като влезе количката
 Joy

# 145
  • Враца
Четох доста за JANE Slalom и като цяло оставам с впечатлението, че е много добра количка. Единственото, което ще меря утре е дали ще ми влезе в асансьора с тия 93 см. ширина  Sunglasses Това, че е сравнително лека (9 кг. общо) най-много ме блазни при наличието на останалите й характеристики...
И все пак, има ли някакви недостатъци или често явяващи се дефекти?
Предварително ви благодаря за консултацията, защото съм на път да си я напазарувам  Peace

Аз съм с двойна такава, асансьора ни е сравнително малък, но я вкарвам по диагонал и се събираме Peace. Аз за сега съм се спряла на това http://cgi.ebay.co.uk/BABY-JOGGER-CITY-CLASSIC-3-WHEELER-STROLLE … sh=item2c534ea53b. Притеснява ме това дали седалката е достатъчно широка.

# 146
Здравейте,
колебая се между Макларън Куест и Макларън Триумф, каква е разликата между тях, освен килограмите? Коя бихте ми препоръчали? Трябва ми за дете на 1г. 4м, което все още спи навън, т.е имам нужда от почти легнало положение.

# 147
  • Варна
Здравейте,
колебая се между Макларън Куест и Макларън Триумф, каква е разликата между тях, освен килограмите? Коя бихте ми препоръчали? Трябва ми за дете на 1г. 4м, което все още спи навън, т.е имам нужда от почти легнало положение.

Няма разлика в положението за сън и почивка и двете лягат до еднаква степен.
Разликата в килограмите е 0.500 кг.
Съществените разлики са, че на Куеста има механизъм за регулиране на положенията на облегалката и има 3 положения, докато Триумфа се регулира с каишка и има 2 положения, освен това на Куеста могат да се регулират крачетата, докато на Триумфа това го няма като възможност.

# 148
Благодаря за отговора. А еднакво широки ли са, и колко е легналото положение?

# 149
След дълго обикаляне и много нерви най-накрая се сдобихме с количка-Jane Nomad летния вариант,без кошове,но на мен не ми трябват.Цял Пловдив обиколих и никъде не можах да намеря Buggster S да я видя на живо,а толкова исках да я пробвам.Както и  да е Jane ми е втория фаворит,доста е широка и малко обемна,дано съм доволна от нея,чувала съм само хубави неща за марката.
Бебка беше много доволна като я сложих в нея,разположи се като царица вътре,има място даже да се търкаля. Joy
На каква цена си взе количката само летния вариант и от кой магазин ? Има ли избор на цветове? И аз смятам само летния вариант да взема, а едни познати ще ми дадат да ползам коша капазо за новородено. НО аз съм от бургас и тук по мгазините само комплект се продава, а ако вземеш само количката цената пак е като на комплекта.

Общи условия

Активация на акаунт