Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 65 654
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Защо? Този Бритакс си е подходящ за новородено. той си има степени и си полягва достатъчно, за да направи необходимия наклон. Монтираш си го обратно на движението и всичко си е на шест.

# 511
  • София
Защото въпреки всичко е по-изправено от кошница. поне на клипчето така изглежда, а и по принцип това го има при този пит столчета...ако точно при това са изчистили този проблем - чудесно.

# 512
Да поясня. Това е столче от 0 до 4г. възраст.
В описанието пише:
Suitable From birth-4yrs и
Base: No

Според мен имат предвид, че се продава, без базата /в описанието, под снимката на стола/. Thinking

Трябва ми, защото сглупих и се вързах на варианта - кош за новородено Капазо на Слалом Про, вместо кошче. Сега така съм се насадила, че съм приклещена между дългия кош и вратата на колата. Когато дойде време за кърмене на дълъг път, трябва да спрем на отбивка, за да ни е удобно. Tired
Да не говоря, че детето вече никак не иска да лежи по гръб или поне да има лек наклон, за да се оглежда. В този кош само пищи и нищо не може да я накара да си лежи в коша.
Веднъж ни се наложи да пътуваме 150км и беше истински кошмар. Сега не смеем да излезем извън града, заради липсата на столче.

Гледах и това столче - от 9м - 11г, но тя е малка още, за да седи в него.

Съвети? Rolling Eyes

# 513
Защото въпреки всичко е по-изправено от кошница.

Не съм убедена в това. Пък и съм го виждала монтирано в колата на моя близка, та за това съм така убедена точно за този модел.

Според мен имат предвид, че се продава, без базата /в описанието, под снимката на стола/. Thinking

Не. Имат предвид, че този модел няма база, защото не му е нужна Simple Smile Втората седалка, която си показала със сигурност не е подходяща. Да не казвам, че ако детето обича да си поспива в колата, в нея няма да му е особено удобно и на 2 г.. Седалка 0-4 с няколко степени е твоята опция.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 22:25 от jj okocha

# 514
Много благодаря! Hug

Ужасно много ми помогна!  bouquet 
Ще поръчам първия.

# 515
  • София
jj okocha - ако си го виждала монтирано - ОК, защото на клипчето никак не личи от този ъгъл под който е заснет....
http://media.snimka.bg/6055/018365665.jpg а и на тази снимка от инструкциите на стола ми изглежда...доста седнало.
Еvolva - абсурд за такова малко бебе...

# 516
  • София
Да ви се похваля днес си взехме количката - Jane Carrera Aniversario с кош за новородено Capazo Pro и столче за кола Strata - http://www.img.babywaren24.de/JANE/AnnivFstrataCherry.jpg. Изключително съм доволна, като я сравнявам особено с комплекта на Чико S3 3 в 1  - определено всичко е много по-добре пипнато и по-умно измислено.  Peace   Доста е висока също така, мъжът ми малко се измъчваше с Бъгстъра, тази каза, че му е идеална на височина.  Party Поръчах я от немския ибея на повече от прекрасна цена, а за моя изненада се оказа, че и чанта си има - това го нямаше в описанието и не очаквах.  Grinning Сега остана само и бебето да се появи и да я пробваме по софийските улици.  Mr. Green

# 517
Дайте съвет къде да купя Inglesina Trip.До скоро я гледах в доста он-лайн магазини,а сега ми предлагат само другия летен вариант на Инглезина  - Swift.Моят фаворит си е Trip,но нещо нямало внос, казват консултантите там, където питах.Има ли по-запознати с разликите между двата модела.Освен,разбира се,очевидо по-малките колела на Swift.Inglesina  ми е любима марка сред количките и съм очарована от нашето Zippy,но вече ми натежава с 12кг малчо в нея.

# 518
Някой знае ли във Бургас,Пловдив и Стара Загора къде продават колички на Giordani free ( http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4059) -ето този модел. Ако някой е ползвал или имал наблюдения да сподели.

# 519
Дайте съвет къде да купя Inglesina Trip.До скоро я гледах в доста он-лайн магазини,а сега ми предлагат само другия летен вариант на Инглезина  - Swift.Моят фаворит си е Trip,но нещо нямало внос, казват консултантите там, където питах.Има ли по-запознати с разликите между двата модела.Освен,разбира се,очевидо по-малките колела на Swift.Inglesina  ми е любима марка сред количките и съм очарована от нашето Zippy,но вече ми натежава с 12кг малчо в нея.
ами след като си им звъннала онлайн магазините са осъзнали факта че вече няма trip и са ти предложили swift - това има
Simple Smile
а и не си само ти Simple Smile аз поне говорих с майка която търсеше за момче

# 520
Дайте съвет къде да купя Inglesina Trip.До скоро я гледах в доста он-лайн магазини,а сега ми предлагат само другия летен вариант на Инглезина  - Swift.Моят фаворит си е Trip,но нещо нямало внос, казват консултантите там, където питах.Има ли по-запознати с разликите между двата модела.Освен,разбира се,очевидо по-малките колела на Swift.Inglesina  ми е любима марка сред количките и съм очарована от нашето Zippy,но вече ми натежава с 12кг малчо в нея.

Сигурно тази търсиш.

# 521
Това е ,но цената идва малко височка от чуждите сайтове Sad.Тук беше за 250лв.А и да попитам -
къде в детайли е разликата между двата модела Trip и Swift,oсвен в очевидно по-малките колелета на Swift.Килограмите са еднакви,но май дължината на седалката при Trip е по-голяма.Ако знаете повече подробности- Hug

# 522
....

Трябва ми, защото сглупих и се вързах на варианта - кош за новородено Капазо на Слалом Про, вместо кошче. Сега така съм се насадила, че съм приклещена между дългия кош и вратата на колата. Когато дойде време за кърмене на дълъг път, трябва да спрем на отбивка, за да ни е удобно. Tired
а има лек наклон, за да се оглежда. В този кош само пищи и нищо не може да я накара да си лежи в коша.
Веднъж ни се наложи да пътуваме 150км и беше истински кошмар. Сега не смеем да излезем извън града, заради липсата на столче.
...

Не мога да не коментирам поста ти  Rolling Eyes

Винаги, ама винаги съм кърмила при спряла кола. Иначе се обезмисля цялата презумция за сигурността на детето.

Освен това Капацо Про не заменя кошницата за кола -да!- може да се ползва за превозване на детето, но една кошница ти е необдходима при всички случаи, предвид че детето след 5 месеца вече е голямо за коша и освен това кошницата поставена с гръб към движението осигурява много по-голяма надежност и сигурност  Peace

# 523
коя според вас е по-добра(за новородено става въпрос и не знам x-landera дали е с пълно легнало)
NURSE LOOK   http://www.bebe-best.com/strollers_kolichki-nurse-products_id-17412.html
NURSE HELLO  http://www.bebe-best.com/strollers_kolichki-nurse-products_id-17376.html
X-LANDER XV   http://www.bebe-best.com/x-lander-xv-green.html?osCsid=99003aa5e … 836ed3b86113a992f

# 524
Здравейте,

Харесах Britax B - Mobile 4, интересува ме виждал ли я е на живо някой и имате ли впечатления и съвети относно покупката й? Благодаря предварително!

eli__, до сега возех голямата в NURSE LOOK, според мен количката е чудна, да беше и малко по - лека (тук имаме един подлез без релси или наклон за колички и трябва да я смъквам сама), нямаше да я продавам и щях да я ползвам за второто. Оценявам я като дизайн, цвят, единични гуми, цяла дръжка, широко и удобно пространство за детето, регулируема дръжка, голям багажник, хубава чанта с екстри и дъждобран.  Peace

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 17:06 от bitter chocolate

Общи условия

Активация на акаунт