Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 66 894
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
На мен всички колички Бритакс много ми харесват на фаца, ама не знам как са като качество, но много скоро ще разбера  Wink Поне са евтини и няма да ме е яд  Laughing

http://cgi.ebay.de/CONCORD-NEO-INTENSE-TRAVEL-SET-2010-IN-WUNSCH … sh=item2559c7f26d това може да се проследи въпреки че е Нео и е по-скъпичко!

# 346
миналата година по това време бяха останали три цвята  Xenon, Radeo, i Krypton
и комплекта беше толкова. На една от поръчките ми даже Xenona беше свършил и ми дадоха Polar, които е 2009 двуцветен

# 347
За Бритак-са бях чела някъде, че в чуждите форуми се оплаквали от недобра стабилност. Имало доста обърнати колички. Не знам доколко е вярно, но това беше причината да не купя много изгодно Бритакс, а се бях засилила по едно време.
Чисто визуално ми харесват. Доколкото знам, материята е много качествена.

# 348
  • София
Аз пък се загледах по новите модели на Бритакс Рьомер - B-smart  - http://www.britax-roemer.de/kinderwagen/b-smart. Имам възможност да ми я донесат от Германия и я търся по немските сайтове, но я няма и това си е...  или се намира, но изчерпана или с доставка до 4-6 седмици, което вече ми е късно. Confused

Ще се побъркам с тези колички - ту искам нещо по лекичко и компактно, ту започвам да се притеснявам от количка с по-малки гуми, защото при нас теренът е доста офроуд ... и през какви ли не варианти и модели не минах.  ooooh! Ужас...

А да попитам - някакви впечатления за FirstWheels?  Thinking

# 349
First Wheels е добре, има си всички екстри, малко са и малки гумите, лека, обръщаща се дръжка
е понякога се разскърцва, ама собствениците на Joolz да кажат
 Joy

# 350
  • София
И по-нагоре в темата се обсъждаше Бритакс-а. Аз дълго време бутах модела Verve. Наистина по неравности не беше много стабилен и веднъж го обърнах, защото го бутах с една ръка (дъщеря ми се отърва с уплаха), но свикнах да го управлявам и не смятам, че е по-зле в това отношение от Зап-а например. Иначе кошът му е супер удобен и за по-голямо дете - широк и доста скътан.

# 351
Ау, това с обръщането и нестабилността хич не ми харесва  Shocked Дано да нямаме такъв проблем  Praynig Според мен всяка лятна/ лека количка с 3 колела би имала такъв проблем, да не кажа че сякаш триколките са по-нестабилни като цяло  Rolling Eyes Niandre, това за коша е супер, поуспокои ме  Hug

То няма идеална количка, все правиш компромис с нещо - преди да се роди Беболино какво мислене падна и от много чудене си взех Куини Бъз  ooooh!, незнам дали моята се случи такава, но тотално разочарование  Sad

Аз лично много се впечатлих от Baby Jogger Mini - не съм я виждала на живо, но от снимките, пуснати от една мама - направо се влюбих в нея, изглежда ми много функционална, удобна,  добра изработка  Peace но и цената тук е височка  Wink

Ето тук има предложения за Britax B smart:
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3984.m38.l1311&am … ee-All-Categories
като това според мен е доста добро  Peace
http://cgi.ebay.co.uk/New-Britax-B-SMART-3-Travel-System-BLACK-i … sh=item2559c45cd7

# 352
  • София
аз не мисля, че всяка лятна триколка би имала такъв проблем...бъгстъра си е доста стабилен например...
както си мисля, че следващият бритакс е по-добър от върв B-mobil http://www.britax.co.uk/pushchairs/b-mobile ...

# 353
За Конкорд Фюжън се чудя - ако е трио (количка, кошница+ кош), дали да е със скаут или протон.. newsm78 Ясно, че цената е различна,,,,ама ако така илииначе ще е трио..май по добре със скаута.

# 354
Няма 2 мнения, че Britax Beep е по-добрата количка, дори изтървах една  Rolling Eyes, но и цената и е доста по-височка  Peace Лично за себе си исках да взема лека лятна количка на добра цена, да е нова, и да влиза в багажника на колата, че със сегашната е един кошмар - махам гуми, махам рамата, абе лудница  Crazy 

# 355
  • София
че тя и бритакс не е кой знае колко височка.
И не Бийп, а Б-мобил - 6,4 кг, по БГ цени 4-те колела е 473лв... значи сигурно в е-бей можеш да я намериш по-евтино...

# 356
Beep и B-mobile са много сходни (за мен дори са едни и същи  newsm78), ами не мога да я намеря много изгодно - излиза към 170 паунда без доставката до БГ и понеже са нов модел няма голям избор, а Верве-то ми излезна без пари  Peace

# 357
  • София
мда...извинявай, нещо се бях объркала кое е бийп Wink
а иначе за без пари или не.. само това ли ето значение?
защото аз лично не бих си купила нещо само защото е евтино...а бийп(б-мобил) са в пъти по-удобни и за детето и за майката.
Не знам...нещо това върв наистина, ама грам не ми харесва..освен на дизайн...
Още повече за дете на година(защото моето поне доста спеше в количката, а тази изобщо не е пригодена за спящи деца).

Но поне ако не ти хареса, няма да те е много яд, щом е евтина Mr. Green Mr. Green

# 358
Естествено че парите не са най-важното, но и дадеш много пари пак няма гаранция - в момента никой не може да управлява Куинито освен мен, толкова тромаво върви, още е гаранционно и ще го давам на сервиз, дано да го оправят  Praynig Лично аз си определих една сума и това беше най-доброто, което взех за нея, тепърва ще разберем дали съм доволна  Wink

А относно спането - това изобщо не ме притеснява - моето дете не е от поспаливите  Peace по-скоро единственото нещо, което ме притеснява е стабилността  Sad Както каза, ако не ми хареса - няма да ме е яд и ще потегли по своя път  Mr. Green

# 359
Благодаря за пожеланията    bouquet

Поразходих сенокоса из Априлци сега по празниците. И макар че с кошницата за кола тежестта да е изместена и да се управлява половин идея по-трудно (за който е свикнал на колички, които маневрират с мисъл  Wink), пак ми беше много удобна.

Другият месец имаме пътуване до Сф и естествено пак ще взема малокалибрената Нуна вместо джипа Joolz. Планувам вече да сложа Андрю в големият стол за кола, тъй че Нуна-та да бъде в оригиналния си вид. До колкото я търкалях у дома - има разлика, макар и малка.

Общи условия

Активация на акаунт