Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 65 664
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Имате ли лични впечатления от това ABC design giro http://www.abc-design.de/bg/produkti/bgita/giro.html ?

Струва ми се тежко-7.2кг newsm78.
Идеи за подобен модел,но да е към 6-6,5кг?

Аз имам съвсем актуални и лични впечатления от тази количка. Според мен е супер за парите си, достатъчно лека е (аз съм много дребна и слабосилна, а успявам да я вдигна с все детето  Grinning). Легналото положение е удобно, лесно се маневрира с нея и не е паянтова. Swift-a също го гледах, но никак не ми хареса. С детето вътре е много неманеврена и легналото положение хич не е легнало. В общи линии гледах и пробвах всички колички около тези пари и само Giro ми хареса. Със сигурност все някоя съм пропуснала, но пробвах поне 5-6 марки Peace

# 601
Днес гледах в парка тази Bebe Confort Viva http://www.ebaby.co.uk/bebe-confort-1/stroller-viva-lifestyle-re … bebe-confort.html
Всъщност напълно легналото положение за мен не е решаващо,защото все по-рядко спим навън.Разбира се,че е плюс,но маневреността и лекотата са приоритети.

# 602
И на мен единият ми вариант е за Bebe Confort High Trek, моля ако някой я е мяркал сравнително изгодна в някой ЮК магазин да свиврка  Crazy

# 603
Здравейте мами, имам нужда от помощта ви! Търся си високопроходима и маневрена количка, идеална и за зимни условия. Спряла съм се на следните модели: Bebe Confort High Trek, Peg Perego GT3, Jane Slalom Pro3, Quinny Freestyle, Zooper Buggie, Ex Lander. Много ще съм ви благодарна, ако споделите опит и ми дадете съвет или други предложения! Иска ми се количката да има пълно легнало положение, сенникът да е подвижен, да предпазва от слънце и вятър, да се регулира подложката за краката, седалката да е широка...

# 604
# 605
  • София
изглежда добре...но е за деца над 6 месеца според мен

# 606
  • York
изглежда добре...но е за деца над 6 месеца според мен
За след 6 месеца я мисля аз.

# 607
Моля за мнения за тази лятна количка  Simple Smile

# 608
Здравейте мами, имам нужда от помощта ви! Търся си високопроходима и маневрена количка, идеална и за зимни условия. Спряла съм се на следните модели: Bebe Confort High Trek, Peg Perego GT3, Jane Slalom Pro3, Quinny Freestyle, Zooper Buggie, Ex Lander. Много ще съм ви благодарна, ако споделите опит и ми дадете съвет или други предложения! Иска ми се количката да има пълно легнало положение, сенникът да е подвижен, да предпазва от слънце и вятър, да се регулира подложката за краката, седалката да е широка...
Никой ли не може да даде мнение по въпроса?

# 609
Здравейте,искам количка за новородено,да е 3в1,първо смятах Chicco trio for mr fuego,но ми идва малко скъпичка.Моля някой да ми даде отзиви за GIORDANI(предложиха ми го като по-евтин вариант).Чикото е 1100,а Джорданито 850.Искам количката да е хубава и качествена като марка и иазпълнение.http://www.bebe-best.com/strollers_deteski-kolichki-giordani-pro … cts_id-17601.html.Моля дайте ми коментар за тази марка и ако може ми препоръчайте и вие нещо до 1000лв.Намирам се в Пловдив.с
.

# 610
Никой ли не може да даде мнение по въпроса?

като гледам всичките са с помпащи гуми и всичките са си добри. Въпроса е какво точно търсиш. Zooper-a e s обръщаш се кош (т.е. издърпва се), High Treck-a може би е най-доброто, обръщаш се кош, супер дизайн (но и цената му е супер). Не разбирам защо GT3  е безумно скъпо и какво точно му е по-хубаво от High Trek или Slalom Pro та да е с 200-300 лв по скъп. ХТ–то на X-Landera  поне за мен е най-красиво като цветови комбинации и си има чувалче в комплекта, а quinny-to си е quinny - малко бално ми е вече, макар че е хубаво. Всичките колички са със широка седалка, подвижен сенник, подложка за крака и т.н.
Ако имаш бюджет - X-landera, за 500 лв е с чувалче и чанта, има напълно легнало и ще спестиш един кош. Ако ти се харчат пари - High Treck, но няма легнало, а коша му е 580 лв.
По средата - Jane Slalom Pro с Matrix. Quinny с кош ще ти излез 1000 лв, същите пари е и Jane Slalom Pro с Matrix. Или най-добре за 1450 новия Slalom Reverso 3 в 1 (strata)

# 611
  • София
Защо High Treck-a да няма легнало положение  newsm78 Лятната седалка пада напълно хоризонтално и няма никаква чупка, возила съм София от 3-ия месец в летния вариант, при положение, че тогава тя беше 5-6 кг. Но на него не се регулира подложката за краката. Аз ползвах рамата с кошницата до 3 месец, а след това направо летния, кош за новородено така и не купих.

# 612
То е въпрос на вкус, ама тоя Хаи Трек много грозен и груб, егати танка.....

# 613
не пада напълно, но пада доста. Това с кошницата е доста практикуван варянт. Според производителя е 6+ без кош
The same myself за грозно хубаво и цветове, отказвам да коментирам, в спор с жени винаги съм в грешка..... или ме изкарват далтонист

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 22:30 от Durango

# 614
Здравейте,искам количка за новородено,да е 3в1,първо смятах Chicco trio for mr fuego,но ми идва малко скъпичка.Моля някой да ми даде отзиви за GIORDANI(предложиха ми го като по-евтин вариант).Чикото е 1100,а Джорданито 850.Искам количката да е хубава и качествена като марка и иазпълнение.http://www.bebe-best.com/strollers_deteski-kolichki-giordani-pro … cts_id-17601.html.Моля дайте ми коментар за тази марка и ако може ми препоръчайте и вие нещо до 1000лв.Намирам се в Пловдив.
.
Може ли и за мен мнението ви за количките с марка Giordani.Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт