Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 3

• 65 655
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Хубави са им количките на Giordani, все пак са италиански. Показаната от теб я има моя приятелка, много е доволна. За тези пари е много добър избор, пък и всички аксесоари са включени в цената, което не е за пренебрегване.
Лятната ми количка е Giordani, много си я харесвам, страшно маневрена и здрава, тапицерията е страхотна, така че не се притеснявай за качеството.

# 616
Хубави са им количките на Giordani, все пак са италиански. Показаната от теб я има моя приятелка, много е доволна. За тези пари е много добър избор, пък и всички аксесоари са включени в цената, което не е за пренебрегване.
Лятната ми количка е Giordani, много си я харесвам, страшно маневрена и здрава, тапицерията е страхотна, така че не се притеснявай за качеството.
Клото,Много ти благодаря за отговора.Беше ми много полезна

# 617
  • Варна
То е въпрос на вкус, ама тоя Хаи Трек много грозен и груб, егати танка.....
Изглежда по-груба, но пък да е танк...

# 618
Някой да е ползвал Silver Cross 3D System ? Попаднах случайно на тях от каталог на mother care и ми хареса на пръв поглед...как вървят като цена и като цяло някакви отзиви ?

# 619
Здравейте бъдещи и настоящи бутащи колички Simple Smile Искам и аз да попитам за Хай Трек-а на Бебе Конфорт. С жената ходихме тези дни до МАЛЕЧКО и гледахме Макларън, ПегПерегио, Чико и Бебе Конфорт и се спряхме на Хай Трека. Момчето, което ни консултираше, ми се видя доста светнато по въпроса (по едно време се чудех дали не е родил 5-6 деца Simple Smile ) и ни насочи към Хай Трека - каза, чхе Бебе Конфорт били поне едно ниво пред всики останали (може би визираше нещата, които те продават) и че модела Хай Трек бил джипа на количките - една от най-леките в класа си, много маневрена, здрава, с невероятна "возия" и пр. Видя ми се компактна и в сгънато положение.
Освен това, харесахме и Куини Бъз 3, има една лимитирана много сладурска с шарена тапицерия, но нещо много лоши неща чета тук за нея...
Мура-та на Макзи Кози е много голяма в сгънато положение и за това отпада, защото и двете коли са с многоо малки багажници.
Гледахме и АБЦ, не са лоши, но някакси Хай Трека мнного ни грабна. Стокке-то ми се струва най-грозната и неудобна количка на земята, а Бъгабуу не видях из БГ магазините - дали е по добър вариант от Бебе Конфорта?

# 620
Moята сага с количките приключи. След като гледах Макларън и Инглезина, вчера си взех Муци транспортър  Laughing Каква я мислехме каква стана! Но съм много, много доволна! Отдавна не ми се беше случвало продавач да ме омае така бързо. За пет минути ме убеди да не взимам Зипи, а Муци.

# 621
Муци, широки колички ли са? Ако някой има наблюдения и опит с тях ще се радвам да чуя. Благодаря:)

# 622
  • Варна
Муци, широки колички ли са? Ако някой има наблюдения и опит с тях ще се радвам да чуя. Благодаря:)
И двата коша са широки, лесно се бутат общо взето.
Наблюденията ми са от 4Rider  http://www.mutsy.nl/products/4rider/options

# 623
И двата коша са широки, лесно се бутат общо взето.
Наблюденията ми са от 4Rider  http://www.mutsy.nl/products/4rider/options

А има ли сенник 2рия кош, че на картинките и клипчетата не го виждам?

# 624
  • Варна
Има http://www.youtube.com/watch?v=iuKXuVwCk0s
Тук ревюто е добро Peace

# 625

Широка е, да.

# 626
А къде във Варна може да се видят?

# 627
А къде във Варна може да се видят?

Според сайта им в тези магазини.

# 628

Мура-та на Макзи Кози е много голяма в сгънато положение и за това отпада, защото и двете коли са с многоо малки багажници.

Мисля,че и Хай-трек е доста обемна в сгънато положение.На мен не ми допада тази количка.Имам приятелка,която я има и мъжът й й купи нова кола,защото не я събраха в багажника на старата й /някаква малогабаритна Хюндай май беше/.

# 629
а в опел корса с метанова уредба ще влезе ли ?  newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт