В кои болници бебетата остават веднага при майката...?

• 2 338
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Об София също се дава бебето на майката часове след раждането.
На мен веднага.  Mr. Green

# 16
При 1-то ми раждане ,на дъщеря ми-тя беше отделно от мен  в съседната стая -даваха ми я само за храненето.В стаята бяхме 7 майки.Това беше преди 7 години.Миналата година , когато родих сина си-бяхме в стаята 3 майки и трите бебчета си бяха  с нас .Даже тоалета им го правеха при нас.Имахме и теглилка и сами си ги притегляхме преди и след кърмене. Преди 7 години,когато се роди дъщеричката ми, имаше един момент ,когато я виждах как плаче през стъклото в съседната стая и се чуствах толкова безпомощна , че не мога да направя нищо за нея , чак ми се плачеше...  Cry В АГ-то има 2(или повече) големи стаи за повече родилки и тяхните бебета са отделно, има и няколко стаи за по 2 или 3 майки и тяхните бебета са при тях.При второто ми раждане-понеже поисках епидурална упойка и си я платих, може би затова ме сложиха в стая, в която ще съм си с бебето... newsm78. И двете ми раждания бяха по нормален начин, но коренно различни по отношението към бебчетата.А как бих искала и дъщеря ми да беше при мен , както сина ми...!

# 17
В Майчин дом - Варна, бебо веднага е с мама  Peace
Взимаха го само сутрин за да го изчипкат , през другото време беше в прегръдките ми  Heart Eyes

# 18
  • Русе
Аз съм от Русе ,но раждах в болницата в Тутракан.Родих вечерта ,през ноща ме оставиха да си почина и на сутринта ми доведоха бебка и оттогава е стояла плътно до мен,освен когато я къпеха.Много съм доволна от болницата,от персонала и най вече че бебка се роди жива и здрава.

# 19
maya_20 , за Тутраканското родилно отделение само хубави неща се чуват.
това е пример за всяка болница,
при все, че Тутракан е малък град.
а това за почивката не споделям,
аз нямам нужда от почивка без бебето.
достатъчно е, че три дни лежим в болницата.
майката, или поне аз искам веднага да съм с бебето,
до 6 час да му предложа да суче, ако не спи все още, разбира се.

# 20
Започнете с това къде изобщо дават бебето при майкаа по време на престоя.
В Шейново това е абсолютно недопустимо.
Важно е да имаш избор дали да вземеш бебето си или не.

# 21
Родих в Тутракан, секцио. На четвъртия час бебето беше при мен, и така до изписването. Да са живи и здрави всички от екипа на д-р Бойчев. От Русе съм, не бих родила в нашето АГ.

# 22
  • Велико Търново
Плевен-Второ клинична база Peace

# 23
гр.Варна - АГ

# 24
Аз раждах в попово и след като ме премесиха в стаята ми малкия беше в леглото си и спеше като ангелче. НИКОГА НА БИХ СЕ СЪГЛАСИЛА ДА Я ДРУГАДЕ, освен ако не е било тежко самото раждане и няма някакакъв проблем.

# 25
След второто ми раждане в родилното казаха, че според новите изисквания от ЕС е задължително бебетата да са при майките си, с изключение през нощта и когато се правят съответните манипулации на бебетата.

# 26
Варна АГ-1 час след като родих се качих в стаята си с малкия ми кротушко Simple Smile

# 27
  • София
Аз родих в Майчин дом- София. Дадоха ми бебето да го гушна веднага щом се роди, после го взеха и ми го дадоха отново когато ни качваха в стаята. Това беше около час и половина след раждането. Веднага дойдоха акушери и неонатолог, които ми дадоха съвети за кърменето. В стаята си беше плътно до мен, взимаха го само са къпане, преобуване, преглед.

# 28
Майчин Дом Варна - дадоха ми го на 5 мин след като излезе (колкото да го претеглят и повият) да го закърмя и аз повече не им го върнах. Ни на плотове, ни на лампи е стоял, по мое искане.

# 29
Майчин Дом Варна.. 2-3 часа след секцио донесоха сина ми и помогнаха да го накърмя.
Между другото в 15 часа приключи операцията а в 22същия ден мен ме раздвижиха....

Общи условия

Активация на акаунт