, но Мими толкова много се забавлява и така се смя, че не е истина - групата е за бебета от 6-10 месеца. С моята приятелка се чудехме дали и в България има такова нещо и ти писа
. Тук обаче е много скъпо
.
.
.
.
.
. Ние пък си празнувахме първият имен ден.
.
. Железни нерви имам, но все пак
Нито я боли корем, нито нещо друго. Пробвай.
.
. Със София си играехме и случайно погледнах екрана, но веднага ги познах 
Да, само в петък, който час си избереш, но ти препоръчвам да не е в 10.30, че тогава най-много се струпвали. Влизаш в самата църква, но не там, където се палят свещи, а надолу по едни стълби, обикновено има кой да те упъти, или ще видиш и други майки с деца. Има къде да се остави количка. Обстановката може да ти се стори малко потискаща, но се свиква.. Ще се радвам да се видим следващия петък, ако ви е удобно в 9.30 (поне така планирам), а после и в градинката там може. А за певческите възможности хич да не ти пука.. 

Каквото ми донесат от Пазарджик, изнамерено от села, баби..
/ Искам да ви питам-тези, които сте въвели млечен протеин-на каква възраст на бебоците и с каква храна го въведохте?
още не мога да разбера какво е станало но както и да е...

. За имен ден и аз не знаех това, че не се празнува. Първия имен ден на Мария беше когато тя бе на 1.5 месеца, ние искахме тогава да правим голямо парти за представянето й, но залата беше заета и го направихме предната седмица (беше на 40 дни). Сега ми се искаше кръщенето й да е на 15.08 в България, но пък татко й няма да бъде и затова ще го правя точно на годинката й.
. 
)Препоръчани теми