Юлски бебета-Тема 28

• 23 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Бубичка - по-добре да яде, отколкото да не яде. Храни си я, щом иска. Относно личната лекарка - аз също исках, в която съм влюбена, както казваш, тя е педиатър и то много добър и също не може да става лична. Но всички те работят с някое джипи. Та така - аз съм записана при "нейното джипи", там са мерки и теглилки, макар че жената също много ми допадна.
Сафо - аз също не пасирам, гледам да е по-едро смляно, за да се учи да дъвче. И Коси дъвче, но един ден върна малко супа и хич не ми хареса консистенцията и - ясно си се виждаха малките парченца.
Mime-to - и нас ни застига кризата, то кой ли не е. Определено ме е страх от момента, в който ще започна да взимам по 240 лв., не искам да се връщам на работа сега. Но винаги съм казвала, че ми се струва преувеличено това, че е скъпо да гледаш бебе. Един пакет памперси е около 25 лв. - ние ползваме около пакет и половина, мляко около 70 лв., каши - колко каши ще изяде за месеца - 1 или 2. Пюрета основно правя, но месните съм купувала - Хип, Гербер, Нестле, не съм смятала, но не са повече от 40 лв. на месец. Както и да го смятам не мога да стигна повече от 150 лв. за храна и памперси. Дрешките - поне на Константин му стават по-дълго време. Има и евтини магазини, сайтове... Не казвам, че е без пари, но все ми се струва, че не е чак толкова скъпо.
Дарка - може и да е имал такива моменти, по-скоро прави като на Бубичка - стиска, зъби и юмручета, напъва се и ... както го е описала. И аз не мисля, че е притеснително.
Маймунче - аз давам краве сирене. Пшеница въведох - нали давам сухари с попарата.

# 631
  • София
Момичета, снощи забравих да пиша, че пристигнаха още гнезда  Laughing. Ако някой иска, да ми пише на лични да му пратя снимки.

# 632
  • Canada
Добро утро на всички и от мен!
Аз не съм ви се похвалила, че нашия тати дежури с малчо от 3-4- дни (какъв ентусиаст само... Heart Eyes) и във връзка с това мама е наспана и щастлива! по-странното е, че откакто тати дежури малчо въобще не се буди, нищо че през деня много мрънка (явно от зъбки)...
 Миме-то, тези гнезда наистина са много яки. Нико много си го харесва и много обича да си поиграва там... Ние имаме и кошара за игра, но към момента ползваме само гнездото. Даже най-вероятно няма да ползваме кошарата. Сега чакам момента, в който Нико ще се пробва да изпълзи навън... Crazy Горещо го препоръчвам на всички. Peace

# 633
Днес ставаме на цели 9 месеца-благодаря Ви,че растем заедно!
Поизостанах с форума,но сега ще наваксам-обещавам.
Честити пропуснати РД/Инкс,Юлско бебе  bouquet,месечинки,пролазвания,зъбки...
Сиско-може би всеки е изживявал подобен "приятелски огън" в живота си-аз за това казвам, че имам семейство-приятелите се менят според много неща в живота.И весело изкарване утре
Сиси-игри на компютър не знам;ние с Ема сега много рисуваме и тя се радва
Емили,Кристи,Карелия-след 2-3 месеца ще плачете,че не можете да ги догоните Laughing
Миме-то мерси за линка за тези гръцки селца
Мише333-какъв грах свари-домашен ли имаш или замръзен от магазин
Ванияес-да,преди време вътрешен човек ми каза,че е с изключително добро качество това ЕлБи-сега вече не знам,човекът ми напусна

# 634
Mime-to, тези гнезда до кога могат да се ползват?

# 635
Миме, сега ме подсети да ви разсмея, баща ми на гнездото му казва леген Joy.
Карелия, моята приятелка откриха същото. От няколко дни ходи да спи в хола и малката остава с баща си и тя не се буди. Аз стигнах до извода, че може би я приспива с хъркането си, защото няма кой да го побутва да спре да хърка Joy.
А4, честита ви месечинка, както и на всички бебчета днес.

# 636
Момичета гледам, че коментирате сирената. Искам да ви пусна един сайт, на кийто публикуват изследвания и класации на различни храни.
http://www.aktivnipotrebiteli.bg/

# 637
Тани, моите сметки са други
Една кашичка при нас се изяжда на 5 пъти някъде, а кашичка се яде сутрин и вечер, това прави 2 каши на 5 дена или 180 само за каши. 250 гр зеленчуково-местно пюре - или иначе казано меню, средно 3 - може и 3 и нещо лв ако трябваше да купувам пюрета + средно 1,50 за плодово следобед става 135 лв .Тъй че моята сметка би била 180+135+40 = 350 лв, което си е една пловдивска заплата за момента ....

# 638
Хахаххаа, леген вика Simple Smile Баба ми му вика тиган.. та що ли ми е смешно  Joy Едно време имало "лаф", че като не слушало детето/като плаче "повози го у тиганя"  Joy

Та, ето го нашия тиган! и едно клипче имам как се е разплула вътре, лежи и дъвче връзките на анцуга  Mr. Green Ама все не се наканвам да се регистрирам някъде, дето да слгама клипове..

# 639
Буби, такова за пръв път виждам...от къде го взе и на каква цена?

# 640
Миленка от Миме-то го взех... голяма забава е... ей сега нали писа, че пак има, пиши й ЛС и ще ти каже Simple Smile Доволна съм адски!

Честити месечинки на всички!!!  bouquet

# 641
Милена, Мимето предлага точно от тези гнезда като на Бубето. Всъщност Мимето беше тази дето ни запали по тези гнезда Mr. Green Аз също много исках, но не зная дали вече има смисъл от него. Дали ще стоят вече вътре, след като се научиха да щъкат Rolling Eyes
Бубе, май сме писали по едно също време Mr. Green

# 642
  • София
Здравейте момичета,

за утрешния ден (РД на каката) всичко е готово и тръпна в очакване. Оказа се, че никой от първоначално поканените няма да дойде... останалите, за съжаление са с шарка - морбили. За Ками купих шапка и магическа пръчка (нищо не прави - не свети, не мига) за фея, един комлект с мъниста и други подобни да си прави герданчета, гривнички, кутийка за бижутата след като си ги направи и от същата серия нещо като моливник. Всичко е в .... прекрасно розово към цикламено, но сега това е хита.

А4, ммда, така е....
И честита ви месечинка - разстете здрави!

Относно кризата и нас ни удари от началото на годината. Дано бързо при всички да отмине без финансови травми.
А за осигуровките - аз смятам, че всички трябва да си ги внасят. Това е болна тема и се надявам за веки да има оптимално решение.
Диди, не се тревожи, сигурна съм, че така ще завъртят нещата, че да компенсират с друго и пак ще е един и същ резултата.

Имам въпрос - от какви плодове правите сокчета на бебоците?

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 10:30 от sisko_75

# 643
Диди, как сте днес?
Сиско, пожелавам ви утре един приказен празник! Шашна ме с това морбили, май нещата не са преувеличени, много ме е страх мен...
Честито на днешните месечинки!

# 644
Тан, може би за някои вече няма смисъл от гнездо, но Преслава още не се изправя въобще и не щъка, та си седи вътре, а аз съм спокойна, че няма да забие нос в паркета  Peace

Сокчета не давам никакви... мачкам банан или пасирам ябълка понякога.

Общи условия

Активация на акаунт