Да не говорим за всички други магазини,направо имам чувството,че ще ми трябват несеци,за да вляза във всички
Абе общо взето съм доволна от мола,макар,че ни се *** ******* покрай този строеж

Аз чакам да направят до нас Mall of Bulgaria и се надявам да има Пикадили.
, ще се замаеш.
В новия мол обаче не съм ходила, чакам да се извърви навалицата и тогава. Дано е достатъчен паркинга, че в нашия мол, на Стамболийски, наблизо живеещите са в истински ад
. Паркират си през 3 блока колите, защото явно паркинга на Мола не стига, и през уикенда е ужасТ просто.
, всички едни несъобразителни
, нарежда, нарежда, цял ден . Ако аз говорех толкова , щях да се изморя.
.
. Говори, бръмчи,абе нещо страшно. Накрая го смесих със сладък картоф и така го хапна, макар и с 300 зора. 3 пъти го топлих
. 45-50 мин. горе-долу я храних. Завиждам ви за ящните деца
. 
, не мога да не отбележа колко много се зарадвах на добрите новини от вас!!! 
...да не би да е положителен 
Имам и още една забележка - очарована съм от големината на паркинга и начинът, по който е устроен, НО типично по нашенски, защо да ни е лесно, като може да ни е сложно - няма конкретизиране на местата на отделните нива, тоест има само ниво -2, -1, 0, 1, 2, 3 и т.н......е да, но нивата са огромни лабиринти и трябва да следиш, да внимаваш, да помниш тук наляво, тук надясно, после пак наляво....а просто е можело като в нормалните държави да обозначат на съответното ниво зони с букви - А, В, С, D и т.н и съответно цифри .... Относно Пикадили - много ми хареса и на мен, като в аптека е вътре...всичко подредено като по конец

, ама аз ще драсна няколко реда.
ама се уредихме за неделя
после ще се покажемПрепоръчани теми