На море в Турция - all inclusive, тема 9

• 83 580
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте момичета!

С интерес следя темата и имам нужда от помощта ви. Твърдо решихме, че тази година ще почиваме в Турция, но незнам кой хотел да избера. От няколко дни се лутам в различни сайтове и все повече се обърквам в избора си.

Търся хубаво и спокойно място, до което да се пътува със самолет, ол инклузив, за 2-ма възрастни и 2 деца, като е желателно да се вместим в бюджет от 2000 лева (всичко).
Ще съм ви много благодарна, ако ми пуснете линкове с конкретни хотели.

# 196
gabiplus, не е лошо да кажеш за кога и децата колко са големи Simple Smile

# 197
  • София
Записвам се и аз в темата и много се надявам на помощ от опитните  Praynig
Свекърите ни подаряват почивка в Турция заедно с детето и заедно с тях (юли месец). Тоест общо 4 възрастни и 1 дете на 2 годинки. По всяка вероятност ще пътуваме с кола. Нямам идея обаче къде, в какъв хотел... Бюджетът ни да речем около 4000 лв. Искам красиво, живописно и сравнително спокойно място  Grinning
Препоръчайте ми моля някаква туристическа агенция (за София) към която да се обърна за оферти.
И пропуснах да попитам - колко време предварително е желателно да се направят резервациите? Да речем, че искаме да сме там от 10 юли.

# 198
Някой пътувал ли е с Мирабия травъл и какво ви е мнението? Питането ми е основно към варненци:) И още - тези от вас, които са резервирали почивки по интернет и плащали по банков път- как си получавате ваучери, договори, билети и т.н.  newsm78 - понеже въпросната агенция няма офис в нашия град.

# 199
  • София
Аз съм от София но от две години пътуваме с Мирабия на почивки до Турция и Гърция. Плащаме по банков път а ваучерите от фирмата получаваме с куриер, много сме доволни досега не сме имали някакви проблеми. С транспорта незная как стоят нещата защото ние пътуваме със собствен транспорт.

# 200
Здравейте, Нашето семейство вече се спря на варианта с кола до Кушадасъ, а там в хотел - Pine Bay Holiday Resort. Има ли хора почивали в този хотел и може ли някой да даде мнение за него. Моите деца са луди на тема водни пързалки и единствено заради тях се спряхме на този хотел.

# 201
  • гр. софия
Здравейте момичета!

С интерес следя темата и имам нужда от помощта ви. Твърдо решихме, че тази година ще почиваме в Турция, но незнам кой хотел да избера. От няколко дни се лутам в различни сайтове и все повече се обърквам в избора си.

Търся хубаво и спокойно място, до което да се пътува със самолет, ол инклузив, за 2-ма възрастни и 2 деца, като е желателно да се вместим в бюджет от 2000 лева (всичко).
Ще съм ви много благодарна, ако ми пуснете линкове с конкретни хотели.

И мен ме интересува същото. Децата са ми на 4 год. и 14 год. За септември месец. Хубаво, спокойно и зелено местенце с някакви забавления за деца, анимация или детски кът, детски басеин и хубав плаж. newsm78

# 202
  • Beyond the Frontiers
Аз работа в агенция и като цяло са ми познати всички основни играчи на пазара що се отнася до Турция. Мога да помагам и за варианти с кола, но трябва да си изберете хотел или най-малкото курорт.
Признавам, че като цяло Турция не ми е много позната като дестинация, но пък имам желания да я опозная. Живот и здраве през май ще обикалям хотелите в район Анталия за да се запозная с базата и ще мога да взема отношение и по този въпрос.

# 203
  • София
Galactic Voyager и който още може да помогне, би ли ми казала имаш ли някакви наблюдения за Кушадасъ, хотел Ephesia Holiday Beach? Предложиха ми  оферта от 10-17 юли за около 3000 лв (4 възрастни + дете). Ще сме със собствен транспорт, защото искаме да минем през Истанбул и евентуално там да преспим една вечер.
Някой изобщо има ли впечатления от този хотел в Кушадасъ?

# 204
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager и който още може да помогне, би ли ми казала имаш ли някакви наблюдения за Кушадасъ, хотел Ephesia Holiday Beach? Предложиха ми  оферта от 10-17 юли за около 3000 лв (4 възрастни + дете). Ще сме със собствен транспорт, защото искаме да минем през Истанбул и евентуално там да преспим една вечер.
Някой изобщо има ли впечатления от този хотел в Кушадасъ?
Както съм написала отзиви за хотелите все още не се наемам да давам, но цената, която са ви предложили е нормална. На мен ми излиза 3145 лв за 2 двойни /+дете/, изглед море, на база всичко включено в цената за 7 нощувки. Около 2900 са някакви икономични стаи, а 3000 лв с изглед градина.

# 205
  • София
Galactic Voyager, всъщност точната сума е 3150 лв - колкото вашата! Изгледът на всички стаи е към морето. Като гледам сайтът на хотела, изглежда хубаво, но почти винаги на снимка е различно  Grinning
Ето го и сайтът на въпросния хотел:
http://ephesiaholidaybeachclub.com/indexx.php?f=40c9bc517976de47 … 6066&id=14147
Всичко ми изгледжа доста прилично и дано да е така.
От агенцията ми обясниха, че е спокойно място с много зеленина!

# 206
  • Beyond the Frontiers
http://for.journey.bg/topic.php?topic=8476
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297972-d618494-Reviews- … Aegean_Coast.html  отзиви и реални снимки.

Ако ползаваме една резервационна система, нормално е цената е да е същата. Съществено е и сроковете за плащане и срокът за канселиране -7.07.2010.

# 207
  • София
Galactic Voyager, благодаря за линковете. Сега се чувствам по-спокойна, защото отзивите като цяло са много добри  Grinning
На мен ми дадоха срок за резервация до 20 април, защото после цената скачала. Досега не съм се занимавала аз с този род дейности и затова не съм много наясно с нещата.
Офертата ми е от Емералд Травел.

# 208
Аз съм почивала в Ефесия Холидей Бийч клуб  bowuu
Хубав хотел бих го препоръчала.Писах в темата за 2008год.за него.
А май и скоро бях писала и в тази тема,но ако те интересува нещо конкретно питай.Ние също пътувахме с колата.

# 209
  • София
Ние също миналата година бяхме в този хотел с3 деца (2, 14.15 г.) на всички ни хареса много. Пътувахме с кола но през Чнакуле с ферибота ако искаш потробности или снимки пиши. Хотела е много хубав препоръчвам ви го.

Общи условия

Активация на акаунт