На море в Турция - all inclusive, тема 9

• 83 585
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Beyond the Frontiers
А някой знае ли коя българска агенция продава почивки в Hotel Blue Waters Club & Resort ?!
Много ме впечатли! Peace
http://www.teztour.bg/hotel.php?id=184
http://www.teztour.bg/hotel_allprices.php?id=184

# 226
  • Пловдив
Благодаря! Peace

# 227
искам да попитам за хотел miracle има ли достатъчно зеленина ?

# 228
Някой запознат ли е дали чужденци могат да резервират от Бг наши пакети?Ситуацията е следната- сестра ми и семейството й ще си идват в БГ за лятото от САЩ и искат да пътуваме заедно за Турция.Тя има и Бг паспорт, но мъжът и дъщеря й -само американски.Аз проверявах ,че за голяма част от държави/Англия,Германия, вкл. и САЩ/ се изисква виза, която се издавала на място на границата за 20 $.Някой от вас сблъсквал ли се е с подобна ситуация или каквото изобщо се чували по въпроса- ще съм много благодарна:))

# 229
Германци нямат нужда от виза със сигурност  Naughty Ние сме с немски паспорти и си влизаме така. Иначе визата се издава на място, не виждам проблем да резервирате почивката за тях в БГ.

# 230
Благодаря , Tatjana!
Явно съм се объркала за германците.Но говорих с агенцията- няма проблеми чужденци да пътуват от България-цените са същите.Визата се издава на границата за около минута.Така че ще пътуваме семейно  Laughing Спрели сме се на Pine Bay в Кушадасъ.Отзивите за него са прилични, а на снимки изглежда невероятно!!! Някой да има пресни впечатления- само да не е пълно основно с руснаци ......

# 231
Момичета, помагайте  Simple Smile
Останаха няколко дена до края на месеца и много искам да хвана промоциите за ранни записвания при пълно плащане. Спряхме се на Delphin Botanic. Но чрез коя агенция да платя?
Открих оферта в Алфатур, но ми се искаше да мога да сравня малко цени. Или поне да съм сигурна, че тази агенция не е с най-високите цени на пазара.
Дали цената на всички фирми-представители на Tez tour, е една и съща? Както и условията, и отстъпките?
И знаете ли защо цената е по-ниска за 6 юни?
Съща така отстъпката дали важи от посочената цена или посочената цена е с отстъпката за ранно записване?
Благодаря ви много!   bouquet

# 232
  • Beyond the Frontiers
Момичета, помагайте  Simple Smile
Останаха няколко дена до края на месеца и много искам да хвана промоциите за ранни записвания при пълно плащане. Спряхме се на Delphin Botanic. Но чрез коя агенция да платя?
Открих оферта в Алфатур, но ми се искаше да мога да сравня малко цени. Или поне да съм сигурна, че тази агенция не е с най-високите цени на пазара.
Дали цената на всички фирми-представители на Tez tour, е една и съща? Както и условията, и отстъпките?
И знаете ли защо цената е по-ниска за 6 юни?
Съща така отстъпката дали важи от посочената цена или посочената цена е с отстъпката за ранно записване?
Благодаря ви много!   bouquet
Посочените цени са с приспадната отстъпка.
По принцип /договор/ цената на Тез тур е една и съща и агентите са длъжни да я продават на същата цена. Условията са едни и същи.
Ранното записване ще бъде удължено, но не се знае дали всички обявени хотели ще останат.

# 233
Galactic Voyager, много ти благодаря за бързия отговор!!!
  bouquetВсъщност още се колебаем за хотела, защото, особено щом това е цена с отстъпка, ни идва малко в повече.

Можете ли, момичета, да препоръчате нещо на по-ниска цена? Около 800-900 евро, да речем. Да е подходящо за деца, да не е огромен, висок хотел - нещо по-семейно, по-уютно, по-зелено, на брега. Благодаря, продължавам да следя офертите и да се надявам да можете да кажете нещо повече за такива хотели.

И за този 6 юни никой ли нищо не знае?  Grinning

# 234
  • Beyond the Frontiers
С полета на дата 6-ти са 6 нощувки, т.е. 1 по-малко.
Тази година се предлагат пакети и с 7 и с 6 нощувки. Peace

# 235
... Спрели сме се на Pine Bay в Кушадасъ.Отзивите за него са прилични, а на снимки изглежда невероятно!!! Някой да има пресни впечатления- само да не е пълно основно с руснаци ......

Ние ще сме в Pine Bay от 28.05. , като се върна ще пиша подробно за комплекса.
Вие в кой период ще сте там?

# 236
Уки, и ние ще пътуваме на 28.05., но още нямаме резервация.Бяхме се спрели на Ephesia holiday beach club, но тази сутрин ни отказаха резервацията.И сега чакаме потвърждение за Пине бей. Дано и той не е stop sale за тази дата.

# 237
До кога е срока на ранните записвания?

# 238
В зависимост от фирмата-30.03 или 10.04 ,на мен дори ми бяха казали за някои оферти 28.02 за окончателно плащане.  Peace

# 239
  • София
Емералд травел ми обявиха краен срок за плащане 24 април.
28.02 ми се вижда прекалено рано  ooooh!
Аз много се притеснявам като платя другата седмица, дали някой от нас няма нещо да се разболее или пък друго ако изникне, например покрай детето... Защото плащам 3 месеца по-рано. Но като знам, че има хора, които от февруари са платили за края на септември  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт