На море в Турция - all inclusive, тема 9

• 83 521
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Похвалвам се - резервирахме Palm Wings Resort в Дидим от 29.05. с 9 нощувки. Комплексът функционира от миналото лято, има златна награда за 2009г., на основа на отзиви на туристи в 2 водещи английски сайта.

# 391
  • София
Момичета, помагайте!
Вярно ли е, че от 1 април здравните застраховки са задължителни???
На 19 април си платихме почивката в Ефесия Холидей Бийч Клъб/Кушадасъ, но нищо не ни споменаха за здравни книжки  Sad  А не отиваме с група, а със собствен транспорт, така че да не стане издънка.

# 392
  • София
 Здравните книжки не важат за Турция, само за страните от ЕС, така че по-добре си направете мед.застраховка за ваше спокойствие, особено ако сте с деца, аз лично не бих рискувала без мед. застраховка Peace

# 393
  • София
Дудинка, благодаря!
Аз междувременно се обадих в Агенцията и от там ми казаха същото. Било техен пропуск, че са забравили да ни предложат застраховки. Ще си направим разбира се - човек никога не знае какво може да му дойде до главата  Peace

# 394
  • София
Благодаря на всички, които са ми отговорили. Аз междувременно все пак реших да заложа на Риксос, а и отскочих до офиса на Алматур, които ми предложиха доста по-добра оферта от Алфатур. Та питането ми сега е - има ли някой, който да е ползвал услугите им и да се е получил фал. Те не са представители на Тез Тур, но по същество това което предлагат е идентично, при по-добри финансови условия обаче.

добър избор! наистина хотела е страхотен, почивали сме там в 4 поредни години и сигурно и тази година няма да пропуснем.
не се притеснявай изобщо за туроператорите, ние ходим винаги през Премиер Турс и не е имало никакви проблеми.
да си изкарате разкошно, в което съм сигурна Peace

# 395
И аз да си повторя въпроса - някой има ли отзиви за http://www.club-zigana.com/ ? Аз вече резервирах за там, през август, но ми се ще да получа впечатления от някой, койко е ходил там.

# 396
Да попитам и аз, някой да е бил в Atlantique Holiday Club 3*
Дали си заслужава или да търся нещо по-добро?

# 397
Здравейте на всички.
И ние тази година решихме да се присъединим към отбора на почиващите в Турция. Досега сме ходили в Гърция. Та след като изчетох всичко в темите (и от миналите години и новите) много се объркахме и нищо не можахме да изберем от раз.
От приятели и с препоръка от агенцията (Травел Мания) решихме да резервираме за Али Бей Белек. Ще хванем последния влак с ранните записвания до 30.04.
Извинявам се обаче много малко мнения прочетох за този хотел а ми се иска да получа повече информация от хора, които са почивали. Разбрахме, че му е правен ремонт 2008 год и само хубави неща за аквапарка. Може ли малко повече инфо и за плажа дали е хубав, че ние сме повече почитатели на пясъка и морето отколкото на басейните.
И още нещо нека някой ако е ползвал услугите на тази агенция - Травел Мания да сподели. Моля.

Много ще съм ви благодарна за мненията.
  bouquet

# 398
  • София
Аз да попитам запознатите...
Като ходихме в агенцията да платим почивката за Ефесия Холидей Бийч/Кушадасъ, момчето което се занимаваше с нас каза така "Няма да ви питам защо сте избрали този хотел, тъй като е между трите най-добри хотели в Кушадасъ". Ако някой знае или подозира кои са другите два хотела, моля да напише   bouquet

# 399
  • София
Като ходихме в агенцията да платим почивката за Ефесия Холидей Бийч/Кушадасъ, момчето което се занимаваше с нас каза така "Няма да ви питам защо сте избрали този хотел, тъй като е между трите най-добри хотели в Кушадасъ". Ако някой знае или подозира кои са другите два хотела, моля да напише   bouquet

http://www.holidaycheck.com/charts-Top+reviewed+hotels+Kusadasi- … -typ_1-ch_hb.html

# 400
  • Русе
 Момичета, моля за помощ -каква температура на водата може да се очаква в началото на май? Дали ще става за къпане в басейн - става дума за Анталия ? Май само ще гледаме басейните отдалече newsm78

# 401
BOSS SAMORAI И аз това се питам  Rolling Eyes
От 2 дни се опитвам да приготвя багажа и слагам както летни, така и пролетни дрехи, че и по едно якенце и обувчици за цвят. Все ми се струва, че ще е студено. Какви дрехи да визмамаааммм, помагайте, че и по 2 куфара на човек няма да си ми достатъчни  Embarassed

# 402
Нали знаеш поговорката "Зиме не тръгвай без торбичка, лете без абичка." Аз бих заложила на по-дебели дрехи, защото дори и през деня да е достатъчно топло, вечер едва ли ще е за без яке.

# 403

Предполагам 1 от тях е Kustur Club  Wink

# 404
  • СОФИЯ
Момичета, моля за помощ -каква температура на водата може да се очаква в началото на май? Дали ще става за къпане в басейн - става дума за Анталия ? Май само ще гледаме басейните отдалече
Ето ти линк и виж какво ще бъде времето в Анталия за две седмици напред:http://www.havadurumu.com.tr/turkiye/antalya_hava_durumu/
И ние заминаваме утре за Аква фентъзи и сме били там по това време там времето през деня е доста жега, слънцето напича доста силно,за това не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт