Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 45 253
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Много добре ти се удава!  newsm10 Обади се на продуцентите на Листопад и им предложи да направиш една книжка с комикси върху филма.

# 226
  • София
Бяхте писали по-назад в темата, че Джейда и Лейля не пестели пари. Искал да ви припомня думите на Надиде от "1001 нощ" към Шехерезада, когато й даде една къпа брошка със сини камъни за лечението на Каан. Надиде каза нещо от сорта на: "Не съм спестила пари. Грешка е било. И - така са ни възпитали", нещо от сорта, че мъжът трябва да издържа финансово жената и тя да не си скатава тайно от неговите пари. Но сте прави, хубаво е жената да си спестява, за да има някаква сигурност, ако нещо стане.

# 227
А сега малко снимчици на Гьокче Бахадир

# 228
Али направи някой друг колаж с Ферхунде.

Следващата анкета предлагам да е Оценихте ли колко добра свекърва/снаха имате след като се запознахте с Джеврие? Mr. Green Joy

# 229

Следващата анкета предлагам да е Оценихте ли колко добра свекърва/снаха имате след като се запознахте с Джеврие? Mr. Green Joy

И моята свеки и тя я плюе  Joy Joy

# 230

И моята свеки и тя я плюе  Joy Joy

бссс

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 12:17 от steli_sabiha_demi

# 231
  • Велико Търново

А защо трябва да има нова тема, след като тази е все още на 16-та стр.?
При това... направена само с копи-пейст.
Някак си не мога да разбера смисъла и целта на занятието...  newsm78
И понеже ми се струва, че ще има и други, които няма да могат да разберат (естествено - защото няма нито смисъл, нито цел), затова предлагам на steli_sabiha_demi да изтрие онази тема, за да не става объркване.
Или ако е пусната, за да се преразказват сериите, поне да е озаглавена по друг начин.

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 12:05 от damapika01

# 232

А защо трябва да има нова тема, след като тази е все още на 16-та стр.?
При това... направена само с копи-пейст.
Някак си не мога да разбера смисъла и целта на занятието...  newsm78

Пишете и на двете теми, след като не съм на училище.

# 233
  • Велико Търново
Shocked Shocked Shocked
Е, ако всеки който не е на училище или на работа за няколко дни, започне да пуска идентични теми, то тук на какво ще заприлича?
И все пак - каква е целта? Само защото не си на училище да се пише и в двете теми, някак си не ми се вижда да е основателно.
По-скоро ми прилича на някакъв детски каприз. Който не виждам нито смисъл да се изпълнява, нито пък очаквам, че ще се намерят кой знае колко желаещи...

Едит: Дамммм... междувременно виждам, че си се вслушала в думите ми. Благодаря, за което!

# 234
Темата е изтрита и няма нищо да правя!!

# 235
Наистина е по-добре дискусиите по Листопад да са на едно място. Известно е, че  като стане 50 страници темата се затваря от админите, тогава се пуска следваща нова тема, съответно номерирана. Magosniwa, която досега пускаше новите теми, е аранжирала прекрасно първата страница, затова аз нищо не променям в стила и съдържанието. Тя е ще е заета за известно време и затова попита кой има време и възможност да я замести в отварянето на нови теми. Отзовахме се аз и още една съфорумка, която в последствие се отказа.
Моето предложение да запазим този ред на нещата, защото с отварянето на паралелни теми ще настъпи объркване. Така всички сме заедно на едно място.

# 236
Цитат

Нещо не мога да схвана смисъла. newsm78
За какво трябва и друга тема?
Явно желаещите за нови теми са повечко ,а за превод на филма няма. Embarassed

# 237
Изчетох тема 16  Tired

Аз продължавам да си харесвам Ферхундето.. Че е злорада, проклета, егоистка и т.н. всички лоши качества, които притежава съм напълно съгласна.. Но на фона на всички останали - наивни, глуповатички /някой/, толкова добри, че чак пресилено, вглъбени в проблемите си, несподелящи, а излизащи на въздух.. Тя ми е много по-реална като образ и аз смятам, че притежава добри качества.. Относно това мисля като Cheburashka , че всеки притежава по нещо добро, трябва да се намерят правилен подход и средства към него.. Според мен нещата, които са и се случили, трябва да я оправдават за някой неща.. Единици са хората, които преживяват нещо подобно /насилие в детството, тормоз, майката да убие бащата/ и след това са напълно нормални и добри..  Hug Wink
  Peace Подкрепям това мнение.
Да,Ферхунде е лоша,но на фона на останалите е истинска.Нормално е да гледа себе си.Отношението на Шефкет към нея е никакво,няма диалог помежду им,камо ли нещо повече.

# 238
Естел Hug
И аз ако бях на мястото на Ферхунделата щях да ревнувам от Седеф.. Особено като виждам какви погледи си хвърлят Tired Peace

# 239
Надушвам, че сме от една порода. Wink

Общи условия

Активация на акаунт