Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 45 215
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Абсолютно, не допуска да бъде смачкана и изплюта, като останалите женки в сериала...
те па се преработили другите... hahaha

# 406
То ако така всеки се "грижи" за себе си светът ще загине...Ми кой ще работи?
Ако тя не е лоша незнам кой е тогава....

Джаврието е лошата!  hahaha Joy hahaha

# 407
Тя е лоша,а другите добри?Да бе да както се казва в една реклама.Това че действа открито и гледа себе си не я прави лоша.Семейство Текин понеже са мили и учтиви а пък също гледат само себе си са добри,така ли?

Нищо лично бискит,просто ми харесва да спорим учтиво.

Жизлобер, Hug Peace

# 408
Е, повечето май работят или учат,в краен случаи-домакинстват.А тя чака да и се поднесе на тепсия,че е много важна....
Yellow,бих казала-и Джеврието!

# 409
Естел и LilaC, абсолютно съм съгласна с всяка ваша дума. И аз харесвам Ферхунде, нещо повече тя е нещо като нарицателно вече в службата, все по едно Ферхунде пожелаваме на по устатите  кандидат-  свекърви   Mr. Green

И Али Ръза харесвам, и семейството им като цяло, но...много праволинейни, тесногръди и неадаптивни се оказват. В това им е проблема, а Лейля ужасно ме дразни. От момента в който отмъкна Оуз от сестра си, във всяка минута след това- с парадирането с тоалетите, розовото палто, колата, болестта, ревността от Неджля.

# 410
Сега като се появят защитници на Джеврието....Тя е вдовица и си обича сина. Joy

# 411
Тая Джеврие като падна да си беше счупила главата,та да се свърши. #2gunfire

# 412
Тая Джеврие като падна да си беше счупила главата,та да се свърши. #2gunfire
Да се беше задавила и да се беше гътнала,ама нейсе... Whistling

# 413
Е, повечето май работят или учат,в краен случаи-домакинстват.А тя чака да и се поднесе на тепсия,че е много важна....

Не мисля, че чака.Просто, когато не те бръснат за слива и нон-стоп ти показват пренебрежението си-няма как да се превиеш на 5, за да лазиш.Това е донякъде защитна реакция, донякъде отмъщение, кой както иска да си го интерпретира.Убедена съм, че ако сценария сложи Ферхунде в собствен дом, той ще е в пъти по-красив и подреден от къщата на Ръза.

# 414
Тя е лоша,а другите добри?Да бе да както се казва в една реклама.Това че действа открито и гледа себе си не я прави лоша.Семейство Текин понеже са мили и учтиви а пък също гледат само себе си са добри,така ли?

Нищо лично бискит,просто ми харесва да спорим учтиво.

Жизлобер, Hug Peace
На мене също!Ти си от учтивите опоненти,което показва,че си интелигентен човек.
Айде вече не ми я хвалете,че ще ме ядосате.... Mr. Green
Честно казано в сравнение с неяДжеврието е за предпочитане...Мдааааа,дърта е ще я убия по-лесно..... newsm78

# 415
 Joy Тя е голям образ! Несравнимо марсианче..  hahaha И това име - Джеврие!  Laughing
Съгласна съм с Жизлобер! Коя от тях работи .. може би в момента Неджля. Но иначе .. тц , тц!

# 416

Не мисля, че чака.Просто, когато не те бръснат за слива и нон-стоп ти показват пренебрежението си-няма как да се превиеш на 5, за да лазиш.Това е донякъде защитна реакция, донякъде отмъщение, кой както иска да си го интерпретира.Убедена съм, че ако сценария сложи Ферхунде в собствен дом, той ще е в пъти по-красив и подреден от къщата на Ръза.
 Peace ...защото ще е нейн и тя няма да е при чужди хора длъжна да се съобразява с тях.

# 417
И остави да се съобразява-така е с много хора и чужд дом, ама да и Диктуват какво и кога...не става така.Те не постилат за по-различно отношение-тя не е длъжна да им лиже пода, за да се доказва.Затворен кръг.

# 418

Вече се чудя дали гледаме един и същи филм.А тя не унижава ли другите?Постоянно ги провокира и дразни!!!Как да не чака?Даже чака да и готвят и чистят...
А тук говорим за отношения,не за подредба....

# 419
Бискит, все пак имаме различна визия....стига се нерви.И мен ми стана криво, като ме обвини без вина, ама не се поддавам.... Wink Grinning

Общи условия

Активация на акаунт