Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 45 184
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Цитат
А представяте ли си Ферхундето ако й беше снаха.Екшън и кеч мания 35

Joy Joy Joy

# 511
Добър вечер на всички  Wink ..Отдавна следя темите за Листопад  с интерес, но никога не съм писала..Та искам да ви задам един въпрос относно ББ Преди беше написано че Джейда и Неджля стават най-добри приятелки и живеят заедно или нещо такова..може да се бъркам..но останах с такива впечатления .. Искам да ви попитам това вярно ли е да го очакваме ли за напред..или е била някаква грешка..Благодаря ви..   bouquet

# 512
  • Велико Търново
За тия, които питат къде може да се гледа тазвечершната серия (88-ма), в nitro.bg я има:
http://www.nitrobg.org/details.php?id=2863

# 513
Cheburashka,  може да е вярно  това за принца, ама нямаше как да не си помисля, че в случая е ега тиииии и принцът! Със сближени очи, голям нос, изражението на елементарник пълен, селянин... Кошмар! ooooh!
Никога не съм разбирала момичетата, които харесват по- големи... Аз бях много, много срамежливо девойче Embarassed (пък и не съм много далеч от тая възраст още...)
А Дениз верно е хубавица, можеха някой не толкова гнусен да й изберат...

# 514
Cheburashka,  може да е вярно  това за принца, ама нямаше как да не си помисля, че в случая е ега тиииии и принцът! Със сближени очи, голям нос, изражението на елементарник пълен, селянин... Кошмар! ooooh!
Никога не съм разбирала момичетата, които харесват по- големи... Аз бях много, много срамежливо девойче Embarassed (пък и не съм много далеч от тая възраст още...)
А Дениз верно е хубавица, можеха някой не толкова гнусен да й изберат...
И дебел на всичкото отгоре!  Laughing Laughing Laughing

# 515
може да са искали чрез актьора, приятеля на Денис,  да е човек, който олицетворява покварата и гнусотата в извратеняците Naughty

# 516
О, да- навярно е така! И са го постигнали, определено...
( а под по- големи имах предвид наистина...ВЪЗРАСТНИ!... Вече цели мъже, които уж трябва да са с акъла си, а са... Нямам думи, това винаги ме докарвало до абсолютно възмущение! Сещам се все за книгата "Лолита", която според мен е адски тъжна...)

# 517
  • У ДОМА
Ей! пораздвижи се малко форума !!!
Дават на ден по лъжичка!!Абе тия от Бтв верно са извратени!!!
Как може по такъв безобразен начин да накълцаш епизода!!
Режат сцени !прекъсват до никъде-липсва интригата за другия епизод!
Много интересна дискусия сте си направили днеска!Браво!

# 518
                Та какъв е извода за Дениз ?
              Внимавай като целуваш принц - да не се превърне в жабок !

# 519
  • София
малката дрисла /с извинение/ пак обърка идилията  Rolling Eyes
Анджък, точно това влязох да напиша.

# 520
  • У ДОМА
Дениз Чакър като малка!!!!!!!!!

# 521
  • У ДОМА
Я ВИЖТЕ КАКВО МИ ХРУМНА!!!
ЕЙ ТАЗИ ТАБЕЛА ТРЯБВА ДА Я ОКАЧАТ ПРЕД КЪЩАТА НА ТАХСИН!!!!!!!! newsm62 smile3521 newsm62 smile3521

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 02:18 от АЛИ РЪЗА

# 522
"али" тва е супер   bouquet  амм не моа ви  smile3529  бе момичета сутринта ви оставих на 24 а ви заварих на 35-та стр. мале Лейля много ме дразни значи когато Оуз я изнасили Фикрет и повтаряше да спрат да се виждат. Когато  забременя и баща й разбра не искаше да я вижда ожени я за Оузчо тай и после и прости а сега да не е посмял да прости на Неджля. Що?! щот тя неиска или щот се прай на луда. Ама неджля се осъзна като разбра за джейда и го напусна а не като онази тъпа патка Лейля   Rolling Eyes  Неджля поне ще оправи живота си по нататък а й да сте я видяли Неджля да се моли на баща си да й прости едно писмо дет му прати и там пишеше че  ще се постарае да стане достойна негова дъщеря и ще успее ( гледала съм филма напред) а лейля сигорно до кат остарее ще я гледат мама и тати ........... просто нямам думи

# 523
За тия, които питат къде може да се гледа тазвечершната серия (88-ма), в nitro.bg я има:
http://www.nitrobg.org/details.php?id=2863

Не ме пуска да вляза. newsm78 Трябва да се регна ли сега ? ooooh!

# 524
Добро утро на всички  Hug
За приятеля на Денис, съм съгласна с tzarina, че нарочно са го избрали такъв, за да може да откроят по-добре това, което той символизира.  Peace
А и според мен Денис е събирателен образ на едно 70% от момичетата между 16 и 20 год. днес, които се хващат с възрастни, грозни, ама богати чичковци дето ги возят цял ден насам, натам с колата, купуват им парцалки и ги водят по скъпи заведения. Градът, в който живее тя не е голям. Човек, като има малко по-хубава кола и разполага с пари и вече се превръща в баровец. При алтернативата да се хване с някой, който ще я кара да работи на полето или ще я затвори вкъщи, нормално е в нейните очи този чичка да и изглежда като принц.  Flutter
Казах, че разбирам начина по който мисли Денис, не че я оправдавам.  Peace
А това за върастните мъже не мисля, че имат толкова значение годините. Момичетата се хващат с такива мъже заради парите им, не заради красотата или възрастта им. Ако има млади богаташи, тези на по 17-18 год. няма да обърнат никакво внимание на дъртаците, ама понеже на пазара свежата кръв е малко, за това се задоволяват с това, което има. Съжалявам, ако съм прозвучала грубо и цинично на някой, ама такава я виждам аз истината в момента в страната ни.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт