Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 17

• 45 237
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Естел Hug
И аз ако бях на мястото на Ферхунделата щях да ревнувам от Седеф.. Особено като виждам какви погледи си хвърлят Tired Peace
Аз също Wink
Лейля ме уби онази вечер Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вещице,Ферхудне!Вещице,Ферхундее! Mr. Green Mr. Green Права е като казва,че всички имат нужда от нейните хапчета Mr. Green Ох за Айшенцето ме е жал.Някой може ли да каже какво става по натъка с нея?Колко сезона са купени от България и колко са въобще?

# 241
  • на края на света.....
Някой може ли да ми каже в петък вечер,кой номер серия излъчиха?Дали я има качена вече в торент сайтовете?Благодаря предварително Hug Praynig

# 242
  • В тъмната гора.
Някой може ли да ми каже в петък вечер,кой номер серия излъчиха?Дали я има качена вече в торент сайтовете?Благодаря предварително Hug Praynig

86 епизод даваха
ето тук е качен
http://vbox7.com/groups/0b316fba

# 243
Ванилия75 сезоните са 4, като 4ти още се снима.. А БТВ са закупили 3, като ние вече сме на 2ри Peace

# 244
  • на края на света.....
Mishel_   Hugголеми благодарности

# 245
Ne,ne бих постъпила като Шефкет.Бих потърсила допъл.работа и бизнес някакъв, а и жена си на работа бих пратила.Здрава,права,деца няма-защо пък да не работи и тя!

# 246
  • някъде там и аз незнам
Ne,ne бих постъпила като Шефкет.Бих потърсила допъл.работа и бизнес някакъв, а и жена си на работа бих пратила.Здрава,права,деца няма-защо пък да не работи и тя!
Е здрава права ама не и се работи.То тая работа не е като оная работа.На нея и е специалност да мрънка и натяква.Все си мисля че един здраво мислещ човек,виждайки в каква безисходица е ще започне работа(а още повече че тя има и коз не да си търси ,а само да се обади на Яман и той веднага ще я вземе),но не тя си е мрънкяло и така и отърва.

# 247
  • Sofia
аз гласувах - Ферхунду да си намери работа.

# 248
  • Бургас
Снимките на Лейля на предната страничка са страхотни!   bouquet

# 249
  • Бургас
Яяя,някой да ме светне,лекарката на Лейля,Оуя ли беше името,от кой друг филм ни е позната,че така и не мога да се сетя?

# 250
Яяя,някой да ме светне,лекарката на Лейля,Оуя ли беше името,от кой друг филм ни е позната,че така и не мога да се сетя?

Зейнеб , любимата на на Ахмет , таткото на Мехмет от "Перла "! Wink

# 251
Уффф, верно бе, а аз седя и се дзверя и не мога и не мога да се сетя... благодаря gospjata
а аз вчера гледам "търси се" по Бтв-то и едната водеща (с тъмната коса), така ми заприлича на Джейда  hahaha чак се позачудих в началото какво прави там newsm78

# 252
  • Бургас

bouquet мерси

# 253

bouquet мерси
не е ли и съпругата на цигуларя от  Мелодия на сърцето

# 254
Здравейте  Hug

радвам се, че попаднах на темичката. Аз също се запалих по сериала, но дундуркам едно малко врещящо бебче с "любезната помощ" на един палав 3г. батко и от време на време изпускам някой неща.

Та за съжаление изпуснах целия епизод от петък. Линка за сваляне нещо не сработва (или аз не мога да се ориентирам какво точно да направя), а ето го понеделника идва.

Моля някой да ми разкаже (накратко или на по-дълго) какво стана в петък  Praynig

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт