My Toys - В света на играчките - 29!

• 42 389
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,

Имам едно питане. Мога ли чрез моя акаунт да направя поръчка за приятели, които живеят в Холандия? Искам да направя подарък, а би било далеч по-лесно направо да им поръчам нещата и да им ги доставят там. Не знам немски и ми е малко трудничко да се ориентирам за подобна опция.   

Благодаря предварително за помощта.   bouquet

# 616
# 617
  • София
и аз обмислям да поръчам нещо.... ако има обща за сф моля пишете ми на лични.... Hug
btw:колебая се между http://www.mytoys.de/Beeboo-Holzlaufrad/Laufr%C3%A4der/Kinderfah … a02.07.07/1524534  и http://www.mytoys.de/PUKY-PUKYlino/Laufr%C3%A4der/Kinderfahrzeug … a02.07.07/1868929 за малката ми дъщеря.... кое ще ми препоръчате?

# 618
  • София
Моята чуденка е относно чадърчето за лятото. Вече се оборудвахме с лятна каляска, но много пече слънцето на бебока. Някой купувал ли е чадърчета, пише че имат защита, и са на много прилични цени. Колебая се между това http://www.mytoys.de/Reer-Sonnenschirm-de-Luxe-mit-UV-Schutzfakt … .07.07.08/1737124  и това http://www.mytoys.de/Reer-Sonnenschirm-2-in-1-extragro%C3%9F-mit … .07.07.08/1737126. Трябва ми сиво или черно, едноцветно предпочитам. Принципно предпочитам сивото, но черното уж е по голямо на диаметър, сивото не е упоменато колко е голямо. На черното има някаква джаджа за забиване в земята, да не би да са еднакви а само това да ги различава. Моля който е поръчвал да каже мнение   bouquet

# 619
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Приятелите от Май Тойс не спират да ме зарибяват  Laughing. Днес са ми пратили код за 5 евро намаление. Търся желаещи за обща поръчка - от Велико Търново съм. Нужни са 2 човека, за да стане доставката 2.60 евро. Ако някой иска да се включи, да пише ЛС!
Ако не успеем да се съберем достстъчно хора, около 20-ти април ще изпратя кода на някое от момичетата, които правят общи поръчки.

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 09:51 от pepi111

# 620
и аз обмислям да поръчам нещо.... ако има обща за сф моля пишете ми на лични.... Hug
btw:колебая се между http://www.mytoys.de/Beeboo-Holzlaufrad/Laufr%C3%A4der/Kinderfah … a02.07.07/1524534  и http://www.mytoys.de/PUKY-PUKYlino/Laufr%C3%A4der/Kinderfahrzeug … a02.07.07/1868929 за малката ми дъщеря.... кое ще ми препоръчате?

За дете на 1 г. и 7м. е по-подходящо WUTSCH на PUKY: отколкото PUKYlino.

# 621
В дълбок размисъл съм Thinking Mr. Green какво да избера за 3 -годишно дете: колело без педали или вече е време за колело с помощни колелета? дали има смисъл да купувам без педали или н Confusedаправо да го кача нормалното и да го уча? май като гледам първото го взимат за по-малки деца. Какво ще препоръчате, момичета с опит? Laughing

# 622
Здравейте момичета, ще пускам поръчка в четвъртък 15.04, който иска да се присъедини да ми пише  Peace

# 623
В дълбок размисъл съм Thinking Mr. Green какво да избера за 3 -годишно дете: колело без педали или вече е време за колело с помощни колелета? дали има смисъл да купувам без педали или н Confusedаправо да го кача нормалното и да го уча? май като гледам първото го взимат за по-малки деца. Какво ще препоръчате, момичета с опит? Laughing

Като родител бих ти препоръчал да вземеш колело с педали - синът ми е вече почти на 5 и половина и още си го кара неговото. Това лято ще седне на колело с педали вече. Това беше любимата му играчка в последните 2-3 лета и сега всяка сутрин ме врънка да ходи до детската градина с него. Децата ги харесват заради сигурността и спокойствието, което им дават - винаги знаят, че могат да си пуснат крачетата и да стъпят на земята. Така неусетно усвояват балансирането на две колела и по-късно ще премине неусетно към нормално колело. Не бих ти препоръчал колело с помощни колела.
2,5 - 3 г. е добра възраст за стартиране с колело без педали - ще имате поне две лета в които да го използвате.

# 624
Бе моят мъж се загледа в ей това колело, ама дали нашия син на 3 години (около 100 см. висок) ще може да го кара?
http://www.puky.net/homepage/produkte/captn_sharky/4228.htm
Ние точно на 3 години купихме 16 цола, не си спомням обаче колко висока беше. Първата година- година и половина го караше с помощни, а след това без. Караше го до скоро (на 6г)

# 625
  • София
 По-назад в темата прочетох, че дете на 1г. е все още малко за колело без педали, но според мен си зависи и от детето. Малкия ми син получи точно такъв подарък за първия си РД и вече се научи да го "кара", даже се качва и слиза сам, а е доста дребен. Кола за яздене/бутане с крака също имаме, но все още му и висока и я бута само отстрани, като уокър.

Сега и аз да задам няколко въпроса: Дали конструкторите Лего си имат книжки, на които са показани примерни модели за нареждане? Аз като малка имах няколко модела, от които са останали части, но сме загубили книжките и си правим само измислени неща. Сега ми се ще да взема на баткото още части примерно това или това Едното е с повече части, а другото пък е с плочка.

Някой да има отзиви за тези чували? Дали са достатъчно здрави, или да се купя здрав плат и да дам да ми ушият  newsm78

И последно - на COLORS FOR LIFE и blue seven качествени ли са дрешките и отговарят ли си на ръста за който са дадени?

# 626
Вероники, аз наскоро взех кутия с тухлички и части на Дупло - няма книжка, но на лепенките по 4-те страни на кутията са показани модели, отделно в сайта на лего могат да се видят още - има секция с указания.

# 627
Е, аз мога да кажа, че с двете деца сме пробвали всякакви комбинации колела - триколки, четириколки, колела с педали, без педали, с помощни, без помощни, ролери, скутери, коли за бутане и т.н.
Щерката е голяма, след 2 седмици става на 9 г., като беше малка изобщо не искаше да кара колело - нито триколка, нито с помощни, направо на 4 години се научи да кара колело без помощни.
Синът ми обаче е фен на колелата без педали - първо MY FIRST PUKY с 4-те колелца, и после колело без педали. Най-много си го обича и само него кара.
А му бях купила и триколка (много му беше скучна и изобщо не искаше да я кара), както и колело с помощни - на него пък се клатушкаше, беше го страх и  нещо и него не го хареса, та ги продадохме и сега си кара само колелото без педали. Колелото бе педали е:
- най-бързо;
- най-леко;
- най-лесно за управление;
- най-стабилно (няма и как да не е с два крака за подпора);
- най-маневрено (не знам виждали ли сте как се мъчи малко дете да завие на колело с помощни, това при колелото без педали го няма),
- най-сигурно (защото може да се спре за секунди - хем има спирачка, хем и краката служат като такава),
- най-развиващо равновесието (виждала съм 2-годишният ми син да изминава 30-40 метра, без да докосва земята с крака).
- най-лесно за поддръжка - само помпате гумите, не се занимавате с регулиране и смазване на веригата, или настройване на помощните колела.
Малко стана като по-по-най, но наистина мисля, за 2-3 годишно дете няма нищо по-хубаво от колело без педали.
Понеже още съм по майчинство и всеки ден в парка сме с деца на възрастта на сина ми, които имат различни видове колела - та смея да твърдя, че нашето без педали е най-добро като концепция. Като тръгнат да се състезават, моят син е минал 20 метра, докато децата с колелата с помощни още се мъчат да ги подкарат и наберат скорост, а по нагорно изобщо пък не могат да го стигнат - тези колела с помощни са близо 2 пъти по-тежки от колелата без педали, вериги и помощни колела (които са от метал и утежняват доста колелото). По надолнище какво да ви кажа - просто изтръпвам от ужас тези колела с помощните как ще спрат - защото седалката е високо, детето не може да стъпи на земята, а трябва да разчита само на ръчната спирачка и много пъти съм виждала дете да се опита да спре, като скача от седалката и съответно, да пада с цялото това тежко колело с педали и помощни. За дете на 4-5 години - ок, може и да са по-добри колелата с помощни и педали, но за 2-3 годишно дете - само колело без педали.  Peace
Триколките не ги сравнявам - те са толкова бавни, тромави и тежки, че така и не предизвикаха интерес у никое от децата ми.

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 10:35 от Анонимен

# 628
  • sofia
Бе моят мъж се загледа в ей това колело, ама дали нашия син на 3 години (около 100 см. висок) ще може да го кара?
http://www.puky.net/homepage/produkte/captn_sharky/4228.htm
Ние точно на 3 години купихме 16 цола, не си спомням обаче колко висока беше. Първата година- година и половина го караше с помощни, а след това без. Караше го до скоро (на 6г)
Зависи от детето. Малкия вчера от триколката се качи на такова с помощни (12"), но то е с по-височки гуми и му е точно. Висок е 116 см. Шубе го е, но след няколко кръгчета посвикна. Брат му го качихме на 14", пак около тая възраст (между 3 и 4).
Както споменах, дребния отказа колелото без педали и мъжа ми вчера му сложи педалите.

# 629
vesi1, аз пък си мисля, че синът ти е отказал колелото без педали, защото вече е голям.  Peace
На 3,5 години е късно тепърва да свика. Мое мнение, де. Преосто тези колела са предвидени от 2-годишни и 3-годишни деца до макс. 3,5 - 4 години.
Аз също възнамерявам моя син да го кача на 3,5 години на колело с педали. Щерката на 4 се научи да кара колело с педали без помощни, някакси за тази възраст не ми се струва подходящо тепърва да се учи на колело без педали.
Пак казвам, лично мое мнение, по лични наблюдения върху децата ми.

Общи условия

Активация на акаунт