Отговори
# 135

Давам си сметка, че всеки трябва да бъде с когото си иска, да избира човека до себе си, но  когато ги видя тия двамата, винаги ме вълнуват и винаги си мисля, че са един за друг. Страхотна двойка са! Peace

това е линк към новината за списанието    http://www.youtube.com/watch?v=syI6rCeSLpo

# 136
  • София

Ако иска някой да си припомни снимките от " Аси"

http://www.televizyongazetesi.com/?im=galeri&kid=44&sn=2#sd

# 137
# 138

Такива снимки ще ни карат винаги да мечтаем за нова среща с нашите любимци....

# 139
  • София
момичета,

една фенка на МураТуба се е объркала и е писала интересни неща в много стара тема. Ще си позволя да я сложа тук. Мисля, че ще е интересно:

Цитат
от lisanka1 

zdr i ot men.iskam da dopalnq kam temata i da doobqsnq.
 murat ne se e sardil na tuba,4e ne e iskala da otide na filma "Esenna bolka",za6toto vav filma u4astva toi i beren saat.Na premierata na filma toi e s gena si,a beren e s novoto si zavoevanie.
 A tova zavoevanie e biv6iq na tuba, bulent /.tuba i bulent igraqt v edin i sa6ti serial,tam te igraqt glavni roli i po vreme na seriala stavat gadgeta.seriala e predi ''asi''. /tuba i bulent sa za kratko zaedno.V edno intervu tuba kazva"4e bulent e gre6ka na mladostta i".sega bulent ve4e ne e i s beren,da v intervu beren e kazala 4e 6te se genqt,no sega tq pak e s dr.
tazi beren be6e lubovnica i na kavan4/s koito igraqt v dr serial''zabranena lubov''/.
 Bur4in,mn revnuva murat i naistina ne mu dava nikade da se poqvqva s tuba,i zatova o6te kato svar6il 1via sezon na asi te sa se ogenili.na tuba i puskat prikazki s po4ti vseki mag,koito se zavarti okolo neq,no tq s nikoi ne e imala ni6to ob6to.ee,za murat ne se zn:)))ne  se oprovergavat sluhovete,4e moge i da sa ima li ne6to:)).Pak ba6tata na bur4in e producent ili regisior i zaradi nego q vzemat  neq po serialite,i spored men murat e nqmalo kak da q ostavi i ot nema i kade se e ogenil za neq.mn e ot4aqn na snimkite,no takav e givotat
v dr spisanie be6e spomenato,4e edna ot lubimite 2ki v turciq sa tuba i murat i zritelite iskat da gi gledat i v dr seriali.i zatova sa predlogili na tuba i murat pak da se snimat vav film/tq e bila saglasna i toi,no za nego ne se zn sas sigurnost/.tq kazva,4e filma e mn hubav i moge bi 6te stane ot nego serial.
tova e,koeto az zn i koeto az moga da preveda.taka 4e dano naistina da ima o6te edin film ili serial s tqh i na men sa mi lubimi:))

# 140
момичета,
една фенка на МураТуба се е объркала и е писала интересни неща в много стара тема. Ще си позволя да я сложа тук. Мисля, че ще е интересно:

Позвалявам си да прехвърля поста на кирилица, не знам за другите, но мен меко казано ме дразни тоя начин на писане. Не е критика към момичето, може да не е имала друга възможност.

Цитат
здр и от мен.искам да допълня към темата и да дообясня.
 мурат не се е сърдил на туба,че не е искала да отиде на филма \"Есенна болка\",защото във филма участва той и берен саат.На премиерата на филма той е с жена си,а берен е с новото си завоевание.
 А това завоевание е бившия на туба, булент /.туба и булент играят в един и същи сериал,там те играят главни роли и по време на сериала стават гаджета.сериала е преди \ъ\ъаси\ъ\'. /туба и булент са за кратко заедно.В едно интервю туба казва\"че булент е грешка на младостта и\".сега булент вече не е и с берен,да в интервю берен е казала че ще се женят,но сега тя пак е с др.
тази берен беше любовница и на каван4/с които играят в др сериал\ъ\ъзабранена любов\ъ\'/.
 Бурчin,mn ревнува мурат и наистина не му дава никъде да се появява с туба,и затова още като свършил 1вя сезон на аси те са се оженили.на туба и пускат приказки с почти всеки мъж,които се завърти около нея,но тя с никoй не е имала нищо общо.ее,за мурат не се зн:)))не  се опровергават слуховете,че може и да са има ли нещо:)).Пак бащата на Бурчин е продуцент или режисьор и заради него я вземат  нея по сериалите,и според мен мурат е нямало как да я остави и от нема и къде се е оженил за нея.мн е отчаян на снимките, но такъв е животът
в др списание беше споменато,че една от любимите 2ки в турция са туба и мурат и зрителите искат да ги гледат и в др сериали.и затова са предложили на туба и мурат пак да се снимат във филм/тя е била съгласна и той,но за него не се зн със сигурност/.тя казва,че филма е мн хубав и може би ще стане от него сериал.
това е,което аз зн и което аз мога да преведа.така че дано наистина да има още един филм или сериал с тях и на мен са ми любими
Simple Smile)

lisanka1, благодаря за информацията!  bouquet

# 141
# 142
Момичета ако не се лъжа това е от Езел:

Та ха дано да прегреши с тоз убавец и Муратчо да я зареже едно хубаво... Mr. Green smile3508 devil
Въпреки , че тогава и Надето (ЛиН) ще страда ама все пак е за добра кауза , а и се е отървала от женкар...

Нали всичко е в кръга на шегата! Stop Mr. Green

# 143
Много ми хареса и това gif-че като идея,

# 144
Момичета ако не се лъжа това е от Езел:

Та ха дано да прегреши с тоз убавец и Муратчо да я зареже едно хубаво... Mr. Green smile3508 devil
Въпреки , че тогава и Надето (ЛиН) ще страда ама все пак е за добра кауза , а и се е отървала от женкар...

Нали всичко е в кръга на шегата! Stop Mr. Green

Аз Кенан - Езел не го давам на Бурчи ! Да си търси друг мъж Бурчи, ако случайно балъка, дето и се е вързал сега не реши нещо друго ! Simple Smile

# 145

това "кулата на девицата" ли беше?

# 146
 newsm51

За всички вас с благодарност за богатата информация и снимки

[b]Имам нужда от теб, не пускай ръката ми. Не забравяй, че мястото, което ми дава покой, си само ти![/b]

Това клипче е старо, но аз днес го намерих и искам да го споделя с всички ви, които обичате дуета МУРАТУБА - приятно гледане!
[/i][/b]

http://vbox7.com/play:5dca4d6d

(И благодаря и на Scorpi 9}|

# 147
за послед жлязох ж темта пред 3 дни и бяхме на средата на 30-та тема,а сега вече сте на 10-та страница на 31  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Много сте бързи! Hug
Благодаря на всички момичета от темата,защото като вляза тук(дори и рядко) си умирам от смях Hug

# 148
оле,сега като поразгледах форума и разбрах,4е филма с туба,за който тя беше казала 4е може да снима заедно с мурат е ве4е факт.това озна4ава,4е той или е отказал ролята или не са му предложили ролята.мн жалко,надявах се да ги гледам пак в нещо ново.

# 149

Здравейте! Дълго време ще се говори за тази гала и за Туба- кралицата!

Общи условия

Активация на акаунт