Отговори
# 90
ново клипче от днес : Аси и Демир "Няма да е лесно"..

http://www.dailymotion.com/video/xcjr41_asi-demir-kolay-olmayacak_shortfilms

# 91
И от мен най-искрени благодарности, Севи  smile3525 smile3525 smile3525
Рина, благодаря, че изнамираш тези прекрасни снимки и инфо за нашите любимци newsm51 newsm51 newsm51 Чакам с нетърпение серията да се посмеем на това, как Хасрет събужда от "сън" Мурат и вдъхва живот на скучното му ежедневие

И аз чакам серията с нетърпение. Мисля, че Мурат ще се извини на Хасрет с разходка на брега. Ще видим дали съм предположила правилно!

Мисля, че Бурхан няма да се хване на въдицата, че Хасрет е при баба си и няма да е съгласен тя да живее в дома на Мурат.

# 92

нежна целувка за "Обичам те"

# 93

Ей,аман от Муратовци!Белким след теб няма някоя Бурчин,че и без това се е клонирала и очите и ме дебнат от всякъде!

# 94
# 95
Пак от днес Güneri Civaoğlu

Kaynak: Milliyet Gazetesi

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 21:25 от pollyl71

# 96
# 97
# 98
С малко закъснение, но и аз цоп в темата.  Hug
Благодаря на всички момичета, които отделят време за темите. И не обръщайте внимание на потребителите "с личен живот", които се опитват да ви обиждат. Те просто кацват тук, за да дразнят. Но не им се получава май, понеже на мен лично са ми пошли.
Туба е супер. И не ме убивайте - изглежда влюбена в Сами. Дано е щастлива!

# 99
Аси,всички видяхме влюбения поглед ,и всички я подкрепяме безрезервно,стига тя да е щастлива...Де да беше  и Мурат толкова щастлив,но на почти всички снимки с Бурчин е намръщен и тъжен...

# 100
Ами гледам как гушка Бурчин - все едно е гушнал братовчед си. Как тя го държи за ръка - като че ли насила. Все гледат да демонстрират щастието си, а май никой не го вижда. Докато Туба и Сами са толкова дискретни. Както пише в предните материали - имат много скришна връзка. Ето - за пръв път се снимат хванати за ръка, но дори и в този простичък жест се вижда с каква нежност се докосват ръцете им. Не че съм някакъв психолог или нещо, просто казвам това което виждам...

# 101
Според мен пък този Сами , ваобще не и подхожда. Rolling Eyes

# 102
Туба е супер. И не ме убивайте - изглежда влюбена в Сами. Дано е щастлива!

Така е, май всички видяхме погледите и нежното докосване на ръцете.  Peace Аз пък съм се завзирала от известно време в снимката на Сами и си мисля, че май прибързано го обявихме за звяра ( и красавицата). Има нещо в очите, погледа, изражението му, което ми харесва. Embarassed
Иначе, да, не е стандартния красавец, но точно нестандартността му е интересна.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 21:59 от labrex

# 103
Ама то е важно излъчването. Пак не ме убивайте, но и Мурат Й. не е най-големия красавец на земята. Обаче има тонове чар и това го прави толкова страхотен. Пък аз да речем харесвам и онзи... Сайгън май се казваше (който играе Аслан в 'Аси'), той е грозноват, ама е адски чаровен. Та и Сами - на мен лично не ми харесва, но излъчването му е безкрайно мило. И мисля, че се държи с Туба добре, тя не е човек, който ще допусне да е с някого (още по-малко ще говори за сватба) просто така. Поне такова впечатление ми е създала, от това което съм чела и гледала по нейни интервюта  Simple Smile

# 104
Според мен пък този Сами , ваобще не и подхожда. Rolling Eyes

И аз съм на това мнение!!! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт