Април не е далече, за рожден ден се стяга АПРИЛското човече

• 43 502
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Вери,наистина като се замисля има нещо такова Thinking.Интересно....и при всичките наши приятели и познати дечицата са с 1 до 3 месеца разлика Shocked.

# 361
Значи и ние трябва да се замислим скоро  baby_neutral

# 362
Значи и ние трябва да се замислим скоро  baby_neutral
Скоро-скоро... към август
Може от сега да го почнете, а то да стане август по моята логика Mr. Green
Ние започнахме към март-април.

# 363
Честно да ти кажа и ние почнахме към май и началото на август имаше вече 2 чертички Mr. Green обаче нали искаме да летим началото на септември и незнам дали няма да е противопоказно newsm78

# 364
  • Варна
Още веднъж - благодарим на всички за чудесните пожелания! Heart Eyes
Ето обещаните снимки:
http://www.facebook.com/album.php?aid=19184&id=1803570803&l=f64bf8d7bc

Мимето*, и при нас беше планирано. Ние бяхме решили, че искаме второ дете точно 5 години след Симона, при това да не е втори Овен Twisted Evil. Така изчакахме да стане август (за да избягаме от зодията Mr. Green) с идеята, че ще отнеме известно време. То пък стана от възможно най-първия път Joy и за малко пак Овне да се пръкне.

Еmiliarie, sisely, страхотни са станали госпожиците! Hug

ღолчеღ
, просто няма как да пропусна Цветната фотосесия на Ени - нашето фотомоделче! Наистина ме изумява как позира всеки път, аз Пипо го дебна с фотоапарата, за да го хвана в някаква що-годе нормална поза. Crazy Да й нацелуваш сладката физиономийка! Heart Eyes

Отивам да лягам, че съм ска-па-на просто... Tired 

# 365
  • Някъде там...
Качих малко снимки в албумчето ни:
Извинявам се, че така набързо, но нямам никакво време.  Embarassed

# 366
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но не ми остава  много време. Вече си имаме зъбче и днес забелязах, че и второто е пробило. От около седмица вече правим и крачки сами, естествено доста предпазливо и само ако мама е наблизо Mr. Green В момента съм в еуфория заради предстоящия ни рожден ден и Великден Crazy
Абрикотин стискам палци майчето да е добре Praynig. Страхотна среща сте си направили с Мимето, нагледах се на сладки снимки Heart Eyes
Жабче страхотни са малките бандитки, а тортата изглежда супер вкусна Hug Heart Eyes
Чоколина Честит Рожден Ден на кака Мони, страхотно сте си изкарали Hug Hug
Олче ще я изям тази бонбонка Елина Heart Eyes Heart Eyes, страхотна ееееееее! Heart Eyes
Честит рожден ден на всички които съм пропуснала!

# 367
Здравейте днех никаква активност ей Naughty Mr. Green
Хайде и аз да отбележа страхотното парти на Мони толкова е щастлива с мама, тати и Пипо семейната снимка е страхотна Hug дай боже всеки му такива весели и щастливи семейства! Чоки нещо против овнетата ли имаш?(аз също нещо забелязвам тези дни моето малко овне почва да се проявява Joy) Как ще се справям просто незнам Whistling дай малко съвети като вече минала по този път, забелязвам че с баба си се глези и много своенравна стана, буквално ни се качи за дни на главите ooooh! и разбира да ви кажа всичко вече разбира Mr. Green
Жабче тортата ви е невероятна, а малките принцеси са много сладки и пораснали Heart Eyes Hug вашата семейна снимка също е много сладка!(аз много харесвам семейни снимки Heart Eyes)
Гандиячестити зъбчета бели, здрави и подредени като бисерчета да растът! Hug
Десирее, Аничка хайде включете се с някоя фотосесия из Русенските централни улици? Mr. Green
Е хайде до следващото включване!

# 368
Много настроение има в тези пролетни снимки от рождени и цветни дни. Мони е страхотна по традиция. Страшно лъчезарна е и сякаш на муцунката й е нарисувано как да постига всичко - добро настроение, стил, подаръци  Grinning
Малките едногодишни бандитки любими и те за изхрускваре плачат. Сигурно Яна за това е недоволна, че на мен ми се яде точно такова недоволно агнешко.  Heart Eyes Laughing
Ени и тя е приказка.
На Вики да са й честити зъбките и кокалчета да й дават да си похапва с тях.
За сезонността на термините - аз явно съм изключение от правилото. Между двата ми термина имаше точно 6 месеца и един ден разлика. Противоположност от всякъде.
Малко снимки на куче в чекмедже от нашата фамилия.

# 369
Ех Рони мнного сладко куче в чекмедже Heart Eyes бузанка сладуранка е таз Мария Hug да и нацункаш д*то от мен Mr. Green

# 370
От няколко дни с Ачо си разменяме закуските- той не иска да си яде кашата, а иска от моята храна. После аз дояждам неговата. Изречението "Ам мам" означава- искам от нормалното ядене, моля.

Преди два дни пък реши той да ме нахрани с лъжицата си- хвана я с ръчичка и ми я поднесе.

Продължаваме с подаването на предмети.

Цялото това отглеждане на бебе ме наведе на мисълта за магистратура в областта на когнитивната наука...така и така съм прочела доста книги по темата, поне да дадат една тапия за това.

# 371
Ох , а пък ние от сутринта сме с повръщане. Нали Гришко е със сополи и уж ни исписаха капки Коларгол, той се е задръстил целия и сега целя ден ги повръща. Не иска да яде, да пие вода. Сега съм пратила таткото да купи помпичката за нос на Бейби Вак и дано има ефект с нея. Praynig Praynig Praynig
Олче, много хубави цветни снимки!
Жабче, тортата изглежда вкусно. Ех ако можехме да опитваме от всички торти на рождениците  Wink Wink Wink
Мимето При мене и двете деца имат малка разлика Гришко е април а Валя е родена юни месец. И при двамата забременяването се получи точно на  3 месец след започване на опитите за бебе.
Мамаситаяви се на някой изпит и я вземи тази тапия.
Вери , какво стана с поръчката. Харесах си някой неща, мога да се включа и аз . Само да не те затрудняваме. А после плащането как ще стане? А дрешките и черапките, които са по два  и повече комплекти цената за брой ли е и за всички?

# 372
Ехоо мацки май времето се затопли и всички сте по форумски седенки, а Mr. Green Wink

# 373
Честит Рожден Ден на кака Мони[/color]Да расте здраво красиво  и любознателно момиченце  bigdance2 newsm59  ura Tada
[/size]
Миме за второ ли мислите newsm78,че аз нали не влизам често и не смогвам да ви изчитам Embarassed

Еmiliarie,как е бебчето шава ли вече,как се чувстваш ти,разбрахте ли пола или още не се вижда?Извинявай ако ще се наложи да повтаряш ама както казах рядко смогвам да ви изчитам Embarassed

Сега се връщам да разгледам малко снимки,пък скоро дано успея да кача в нашето албумче и на Ави.

Лека вечер на всички Hug

# 374
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН, СИМЕОН, ВИКТОРИЯ И ГАБРИЕЛ!!! ДА БЪДАТ ДЕЦАТА ВЕСЕЛИ И ЗАСМЯНИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ. ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАВАТ!!!

Общи условия

Активация на акаунт