Април не е далече, за рожден ден се стяга АПРИЛското човече

• 43 296
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
С малко закъснение,честит рожден ден на майчето на Абрикотин!Жива и здрава да е!

ma lolo,голям ужасТ това с асансьора... Tired,аз имам фобия към асансьори,като чуя нещо такова,направо... newsm43.Как продължи деня,добре ли изкарахте рожденния ден  Grinning?

princessa raia,а Ния ще държи ли близалка  Laughing?Защото Анелия всичко,ще не може да се хрупне Crazy,мята на земята.Иначе солети,и детски крекери много обича.От време на време забърсва нещо ''забранено'' от батковите ръце,но не се вживявам много.Все пак от трошички нищо няма да и стане.
За близалка точно-не бих и дала,макар Саши да я ''захрани'' с такова на 2 месеца като беше Crazy.

От известно време се опитвам да давам на дребка кисело мляко.Натурално-не ще,със захар-пак не ще,с бисквити-тоже Crossing Arms.И снощи мъжа ми откри ключа за палатката-таратор!!!Яде като невидяла-с чесън на всичкото отгоре...малко се зачудих дали да не и спра порива,но тя така мляскаше и си искаше hahaha.Така,че Жабче,лук,чесън,такива неща откога може в детското меню?Макар че след дъжд качулка,да питам Embarassed

Забравих да ви се ''похваля'',че сложих Анито на гърне вчера.Резултата беше,все едно съм я сложила на електрически стол Mr. Green-то пищене,треперене,едни такива очи Shocked,вперени в мен,какъв е тоя страх  newsm78.Днес пробвах пак,пак същото.Баща и пък голям смях ooooh!.Довечера ще накарам Саши да седне,и така ще пробвам да я сложа после Thinking,да видим.Само да не вземе да му хареса пък на него така Crazy

Я познайте аз какво работя?
Трудно ми е да позная,но и ми е любопитно да разбера Sunglasses Blush.

Десирее, аз съм кадрови редник в българската армия.

Жабче, ние сутрим изяждаме по 300 мл. кисело мляко, а храненето ни варира 200+- 50 гр. за обяд, следобяд и вечеря.

# 661
  • София
 newsm59
Честит Рожден Ден на Мила на madlena, Ива  на brawneye, Габриела на peppia, Лъчезар на cat2009, Жанина на vani83!

Честито и на всички рожденници от предните дни!
Тези два дни такова гадно време, не може да сме навън по цял ден и е голям ужас.  Само по белите ходим Simple Smile Дано се оправи скоро времето.

# 662
brawneye ,ako играехме на бесенка,опитвайки се да познаем,щеше да ни умОриш всичките Peace.Никога не бих предположила Grinning.
Я бързо всички да си признават,кой знае колко още интересни професии се практикуват тук Sunglasses.
Жабче,мерси за отговора,и аз имам спомен че долу-горе от тогава,за лук и чесън,преминали термична обработка.А Анито понеже яде пресен чесън,суров,и всъщност това се чудех.Не си зададох много правилно въпроса Blush.Всъщност нямам и спомен дали това има знаение-суров или сварен е продукта Thinking.
Радвам се че бандитките са харесали лещата,пу-пу,да не им е уруки fingerscrossed.Анито още не е яла,но на детската кухня минаваме вече на по-горна група,и вече има в нея леща,зелен боб,и разни други такива.Така,че и ние скоро ще опитаме.
За закуска Анелия яде около 200г. попара,кус-кус,или елда,и плод(1/2 ябълка,1/2 круша,или 1/2 банан);за обяд-50-100мл. супа,около 150г. пюре,1/2 филийка хляб;следобяд-около 200г. крем,и настърган плод след това.

*L.V.*,разказа ти е  hahaha.Ама ако минеш през мен,не би трябвало да минаваш и през Жулиетка после.То ако маникюра не издържи от Русе до Варна,какъв професионалист съм аз Laughing.Може тя да те довърши с едно педикюрче  pletka.

poem, Heart Eyes,едно голямо мляс да сложиш на бузките на твоя красавец!

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 15:29 от Desirée

# 663
ЧРД 1ви на сладката Ива!Да е здрава, щастлива и много добричка! Брауни честит празник на твоето семейство и приятно изкарване на кръщенето утре! Ще чакаме снимки Blush
ЛВ спуках се от смях с твоя разказ Joy само забрави да включиш Мамочка преди да дойдеш към Хамериката да тропнете с нея по една ръченица за изпроводяк Wink (ей как я харесвам таз ръченица) Mr. Green
Брауни а пушка имаш ли?
Жабче и ние ядем около 200гр манджичка, даже около 250 в повечето случаи Joy

# 664
Честит рожден ден на Ивка! Да е жива и здрава!
Брауни, нещо подобно си мислех, че работиш, може би заради ника ти и мотора Party

Деси, щом й е харесал чесъна-давай. Вики преди няколко месеца доста стабилно гриза един праз, ама после имаше колики.
Тези количества храна, които изборяваш, ние ги ядем за 2 дни.

Жабче, Вики беше заместила преди 3 месеца дневните кърмения-изяждаше по 100-тина грама и след това не искаше да суче, но от тогава 1 час след хранене суче, т.е. суче точно преди приспиване-2 пъти на ден, а понякога и към 18ч., после цяла нощ, изобщо режим като на новородено.

Аз на Вики давам да хрупа бисквити-обикновени, чаени и едни турски с бебе отпред; солети и един оризов хляб от Пикадили. Още от преди да й излязат всички зъби не се е давела, всичко си го дъвче, мляска и така гълта. Много е смешна като почне да си бута хапката на предните зъби да я сдъвче hahaha

# 665
Вери успя да ме размееш.
Мимето, имам.

# 666
Да са живи и здрави всички рожденици от днешния и вчерашния ден!!! Много мир, щастие, здраве и безгрижно детство им пожелавам!!! Да бъдат все така лъчезарни и усмихнати.

Давала съм само солети, бисквитки но само в къщи, че не ми харесва като ми нацапа Грешка количката. Давала съм му и едни малки ванилини гевречета - Сушки  от руския магазин .Тях той много ги харесва но скоро не съм му купувала от тях. Блезалка му дадох веднъж на стола за хранене да ближе и целия се беше омазал.
За професиите , никога не бих предположила че Рони е счетоводител, мислех си за психолог или психиатър, нещо в тази сфера. Дано не ми се смееш само на фантазиите  Praynig
Принцеса Рая, ти ВИАС ли си завършила ? Строителен инженер?Ако е така може и да се познавате със сестра ми., въпреки че тя е завършила по - рано.  Те със съпруга си имат фирма в София.
Аз си написах, че съм държавен служител, но няма да кажа в коя институция. Само ще поясня завършила съм Биотехнологии.

# 667
AAAA, Деси, м/у Русе и Варна има, много усамотени кътчета, де да ме знаеш, каква палавница съм и колко време ще го пътувам това разстояние!
Миме,да верно,че пропуснах, но някак дотогава с тия 80 кила и метър и двайсет височина, ръченичката ще ми излезе през носа!
Brawneye,аз ,така и предполагах,че си имаш по мъжкарска работа, само дето си помислих,че си автотехник! ( или то, з/то аз винаги съм искала да стана автомонтьорка, от тия сещайте се ,като по филмите). Joy

# 668
  • София
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ
 Мила на madlena, Ива  на brawneye, Габриела на peppia, Лъчезар на cat2009, Жанина на vani83!

ЧЕСТИТО НА НЕВЕРОЯТНИТЕ МАМИ,БРАУНИ НА ТЕБЕ СПЕЦИАЛНО  bouquet:

опитвам се да ви чета но тези дни не става,на нашия принц му растат нови два зъба и просто е ужас у нас. Tired
лек ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 669
Честит рожден ден на Ива на Брауни.
Да расте много здрава и щастлива.

Честит рожден ден и на всички вчерашни рожденници.

Деси, за рождения ден, направихме в къщи мини бебешко парти. Мини, защото се разболяха някои от другарчета и не дойдоха.

А с баби, дядо ще празнуваме в неделя. Та и ние ще правим циганска сватба - три дни яли, пили.

От мойта случка с асанс., техниците още не са го оправили и мъъъкна количка и бебе 6 етажа, ужасно е.

Брауни, и аз не бих познала какво работиш.

Да си призная мойта работа - юрист съм.

# 670
Анито последно време е много крива  Rolling Eyes За това не се вявсвам толкова често,колкото ми се иска  Sad Само като ме види на компютъра и започва да реве,последните дни даже като си играе иска да е в скута ми  Crazy
Интересни предположения за професиите  Grinning брауни браво  Hug аз имах период като малка исках да стана войник  Mr. Green а какви ли предположения ще имате за мен  Thinking Mr. Green

# 671
Честит рожден ден на малката Ивка!!!!! Винаги да радва мама и тати и да бъде здравичка!!!!!

Ася, много е пораснал Васко! Ти си смени прическа и количка, как ще те позная сега??? Laughing Да спретнем една пловдивска срещичка за навършили 1 годинка?  Wink
Браунай, Танитафреш, водя Маги на плуване в Новотела, и все гледам да ви видя на детската площадка там. А вас все няма и няма  Cry
Солетки давам на Миша като Жабче в лилава опаковка. Давам и бисквитки на "хип", но с тях омазва всичко включително коса, уши и дрехи. Най-много обича хляб, които правя и не бял, а пълнозернист с разни семки.
Принцеске, не бих дала близалка, дори и да правена от мен. Един път почерпиха Маги с червено захарно петле, а после горката така повръща червено  Sick От тогава никакви близалки! Миша има също само два зъба отдолу ,но успешно вече се справя и не се задавя дори с парченца яблъка. Давам й нарязан банан, круша, яблъка в купичка. Изяжда и задължително обръща купа!  Crazy Кухня яде не пасирана също. Само кюфтенца или парченца месо намачквам с вилица. На кухня дават праз и манджи с зелен лук, яде без проблем.
Десире, с тоя таратор разбихте класацията!  Joy
Ма лоло, гадна случка! Дано да го напрвят по-бързо!
Айде, лека вечер от нас!  Hug

# 672
Честит Рожден Ден на Габриела на emilirae,Самуил на poem, Андреа на zelenoto oko,Александър на petjoff,Александър ,на Mai4e_na_zai4e,
Аврора  на ssiilvvi и на Ива на браунай
!
Да сте живи и здрави и много щастливи  :bouquet:

Поем,с глас съм се смяла на разказа ти Hug На теб надали на момента ти е било до смях,ама страхотно си го описала Hug
С тортата си се справила перфектно.Браво  bouquet Много ми хареса Grinning Да кажа и аз под секрет,че точно същата съм решила да се пробвам и аз да направя за рож.ден на Фия LaughingПосле ше показвам резултата  chef
Жабче,браво за напредъка на Жабетата HugПри нас единствено закуската е на почит.Оттам нататък само цицата търси. На А иначе имам чувството,че това дете има някакъв радар за полезни и неполезни храни. Като се опитвам да и дам някакъв зеленчук или манджа,дори не иска да опита и само си върти главата. А вчера си бях направила пуканки за мен и без дори някога да е опитвала,само си бръкна в купата и си напълни устата и после искаше още. Е,кажете ми  това на какво прилича Crossing Arms
А по въпроса за хруските,освен веднъж пуканки,рядко съм и давала солети,а много често  оризови и царевични вафлички и бебешки бисквити на нестле.
Днес на курса,който посещаваме,детето на моята приятелка(между другото също априлче Heart Eyes) първо здраво нацелува Фия,а после и плясна един по главичката,после пак я целуна и ние така :shock
Брауни,много яко, че имаш пушка,така в бъдеше ше можеш да разкарваш нахалните гаджета на Ивка Twisted Evil
Мамочка,този път като се прибера,официално обешавам,че ше си направим една среша Peace

# 673
Мамчета, ние заминаваме на Рила, много рождени дни ще изпусна, но нека купона при вас да тече с пълна сила, да щуреят калпазанковците и да да ви намеря в добро здраве всичките! Hug

# 674
Едва успях да ви изчета...
Да са живи и здрави всички минали рожденици, много здрави и жизнерадостни да растат!!!
Аз съм в треска за предстоящия ни дожден ден. Пък и това лошо време ни държи в къщи и са вече диви-подивяли  Joy Не се свъртат на едно място, вече се катерят, слизат и се качват от креватчетата. Като спят през деня не им ги затварям и първият, който се събуди, почти винаги го намирам в креватчета на брат му. Вече се заиграват с топка - хвърлят си я и си я гонят и много се смеят. Ама и кошчето в кухнята откриха, а там колкото щеш благинки - шарени, лъскави, шишета и какво ли не. Всичко което напипат е в устата.
За хруските - нашите винаги имат обикновени бисквити под ръка и понеже диванетата ги ядат... По съсщата причина изяхдат и доста хляб. Като маймунките в зоопарка  Rolling Eyes
Давала съм и солети, първо ги мачках, но вече пробвах и цели. Каквото и да давам, стоя наоколо, защото мързеланковците често набързо гълтат и се давят.

Щях да пиша още, ама вече съм заспала. Ще пиша утре

Общи условия

Активация на акаунт