ma lolo,голям ужасТ това с асансьора...
,аз имам фобия към асансьори,като чуя нещо такова,направо...
.Как продължи деня,добре ли изкарахте рожденния ден
?princessa raia,а Ния ще държи ли близалка
,мята на земята.Иначе солети,и детски крекери много обича.От време на време забърсва нещо ''забранено'' от батковите ръце,но не се вживявам много.Все пак от трошички нищо няма да и стане.За близалка точно-не бих и дала,макар Саши да я ''захрани'' с такова на 2 месеца като беше
.От известно време се опитвам да давам на дребка кисело мляко.Натурално-не ще,със захар-пак не ще,с бисквити-тоже
.И снощи мъжа ми откри ключа за палатката-таратор!!!Яде като невидяла-с чесън на всичкото отгоре...малко се зачудих дали да не и спра порива,но тя така мляскаше и си искаше
.Така,че Жабче,лук,чесън,такива неща откога може в детското меню?Макар че след дъжд качулка,да питам Забравих да ви се ''похваля'',че сложих Анито на гърне вчера.Резултата беше,все едно съм я сложила на електрически стол
.Днес пробвах пак,пак същото.Баща и пък голям смях
.Довечера ще накарам Саши да седне,и така ще пробвам да я сложа после
,да видим.Само да не вземе да му хареса пък на него така 
.Десирее, аз съм кадрови редник в българската армия.
Жабче, ние сутрим изяждаме по 300 мл. кисело мляко, а храненето ни варира 200+- 50 гр. за обяд, следобяд и вечеря.

Дано се оправи скоро времето.
.Никога не бих предположила
.Анито още не е яла,но на детската кухня минаваме вече на по-горна група,и вече има в нея леща,зелен боб,и разни други такива.Така,че и ние скоро ще опитаме.
.
,едно голямо мляс да сложиш на бузките на твоя красавец!
само забрави да включиш Мамочка преди да дойдеш към Хамериката да тропнете с нея по една ръченица за изпроводяк
(ей как я харесвам таз ръченица) 

:
Само като ме види на компютъра и започва да реве,последните дни даже като си играе иска да е в скута ми
аз имах период като малка исках да стана войник 

От тогава никакви близалки! Миша има също само два зъба отдолу ,но успешно вече се справя и не се задавя дори с парченца яблъка. Давам й нарязан банан, круша, яблъка в купичка. Изяжда и задължително обръща купа!