Април не е далече, за рожден ден се стяга АПРИЛското човече

• 43 308
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
Такаа,значи от това,което разбрах( ако правилно съм разбрала де), като реша да ходя някъде първо минавам през Русе, Деси да ми направи маникюр,да съм страОтна и красива! После тръгвам към Варна и минавам през Жулиетка,евентуално да ми замаже маникюрчето,ако се е поразвалило! После, е на ред Сисли, минавам да и обера банката, отивам при Вери , да ми уреди най-евтиния и удобен транспорт и беж към Мимето у Америка, на шопинг и разходки. Но тя там няма да бездейства, ще следи изкъсо моите финанси, да не с еокаже,че разходите-  повече от приходите идват!

Честит празник и на днешните рожденици.Да са живи и здрави и да радват много своите семейства!

# 646
Честит рожден ден на Ива и Жанина!Да са живи и здрави, послушни и мнооого щастливи дечица!
brawneye, честит празник, мерси за почерпката!  bouquet
asja, Васко е станал страхотен малък красавец! Heart Eyes

# 647
Васко проходи на 9.5 месеца и оттогава не се е спрял.Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АПРИЛЧЕТА! МНОГО, МНОГО ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ДОБРИ ХОРА!

# 648
 Добро утро момичета  Hug
 Много благодаря на всички за прекрасните пожелания  Hug Вчера не успях да се включа, защото имах затрудняващи ситуацията обстоятелства  Crazy Родата голяма и требеше да нахраня 20 човека....обаче рано сутринта водата спря....и така и не дойде ....но това така или иначе се очакваше...на нова година нямахме ток, а имахме гости, защо пък на Сами на РД-то да няма вода...трябва да има разнообразие....пък и в този отдалечен край...както и друг път съм казвала вода и ток са лукс...ох, още ми е смешно като се сетя...редно беше да разбера как са празнували моите прабаби...само дето нямахме време да си изкопая кладенец Crazy Всяка от вас може да си представи какво приключение е да нахраниш и напиеш хора като няма вода...какъв кът за чинии и чаши настава....малка лудница.... но пък беше много забавно и сами се пренасити от внимание  Heart Eyes за моя изненада ток имахме цяла вечер  Mr. Green
 Искам да ви почерпя с тортичка мое производство правена с цялата любов на която съм способна специално за моето съкровище...има си кусури, но любовта се усеща между блатовете  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Снимки почти не ми остана време да правя, а и сами какво му е станало напоследък ...от заспиване в 23-00ч си промени графика и ми откъртва в 20ч....еее не че се оплаквам  Crazy ще събера и от родата снимки и ще покажа порасналото си момче. Да не е без хич ето една от вчера на моята най- голяма любов
 Няма да пиша повече за сега, защото къщата ми е потънала в мизерия  Embarassed и е редно до ден два да успея да я приведа в ред....а и водата дойде ...отивам да й се радвам докато я има миейки с песен чинии и чаши Mr. Green
 Честито на днешните рожденици! Да са живи и здрави, щастливи и обичани!

# 649
Poem, направо ми освежи утрото! Браво, не стига, че сте Малка къща в прерията, но и с 20 гости...Да е жив и здрав сладурестият Сами! Станал е сладка пуканка!

На тортата пиша 6 и си взимам бележка- сигурно не се става лесно фонданова магьосница. Ако споделиш и рецептата за захарното тесто- още по-добре, моят бъркоч имаше нужда от подобрение, за да се моделира по-лесно.

Но защо, Poem, не сложи поне една сепийка или октопод...(личи ли си, че имам афинитет към тези хайванчета?)

Журналя съм, но приликата със счетоводителите може би идва оттам, че съм финансов журналист- втората ми специалност е бизнес администрация. Въпреки това изпитвах дива неприязън към самата идея за счетоводство- поназнайвам го дотам да мога да напиша историйка за финансовото представяне на компанията.

Аз че съм журналист- ще го преживея, но има отражения във второто поколение. Ачо има афинитет към кафето- драпа да вкуси капка кафе, гледа гладно хората по кафенетата...като подуши кафе, се буди. Мама пийваше кафенце, докато Ачо беше нероден змей.

# 650
Честито на днешните рожденници! Много много късмет да ги съпътства в живота!
Поем   bouquet пу пу да не ти е уроки голямата любов ама е страхотен бонбон!
 Мимер Имамама мерси   bouquet
 Аз да се наоплаквам вчера направо Тамир ми разказа играта не се  спря за минута- то не беше тичане да дърпа коткитер то не беше ровене на бабаси в шкафовете  ooooh! направо мислех че няма да доживея днешния ден  Tired
Мамасита не си само с такъв проблем  Winkр моят красавец като подуши кафе и надава вик- в повечето случаи на вън в количката реве та се цепи и нищо не помагаше- само да се вземем на ръце  Laughing.
На всички много  Hug

# 651
момичета, вие давате на децата да ядат разни вредни неща като солети, зрънчо, близалки?Аз не съм давала досега, освен един диетичен царевичен зрънчо, но се чудя какво да я правя навън в количката, бързо и омръзва и започва да нервничи, като я сваля не иска да ходи, малко се задържа на люлката, а и няма чисто място навън, където мога да я пусна да лази, не че и това има ефект, де TiredДали мога да й дам някаква близалка например да се занимава...доста раничко ми се вижда Rolling Eyes

# 652
  • Някъде там...
Принцеска, моите много обичат да гризат в количката разни нещица и им давам отскоро. Има едни солети на Хрус-Хрус в лилава опаковка, те са без кристалчета сол и като цяло са доста по-безсолни от другите, водят ги детски. Също така бебешки бисквити на Плазмон, чат-пат обикновени бисквити Житен дар. Много харесват едни царевични сухарчета, взимам ги от Хит - от царевично брашно с кимион и малко сол. Зрънчо и близалки не бих дала, освен че им е рано, в тези храни е пълно с оцветители и консерванти... Царевичните сухарчета са чудесен заместител на Зрънчо, а и са удобни за хващане. Солетките без сол също.
Поем, разкошна торта си сътворила. А рожденикът е бонбон!
Ася, много е пораснал Васко и голям красавец е станал.  Hug
Вери найс, на компютър работя, но не е компютърна фирмата. Занимава се с така наречения аутсорсинг (как я мразя тази дума  Tired), с френски клиенти работим.
Ох, след малко пак, че ме дърпат да ставам.

# 653
ЖабчеHugмен пък все ме е страх да давам сухар или солета, за да не се задави, а и нали още предните два зъба ги нямаме... Rolling Eyesчудя се дали да не и направя аз близалка?Мама ни правеше едни бонбони от карамел, по точно от загоряла захар с вода, които като изстинат си стават твърди, обаче откъде да намеря подходяща клечка?

# 654
Честит рожден ден на Ивчето! Жива и здрава да е и да радва родителите си!  bouquet
Принцеске, не ти ли е притеснено да даваш толкова концентрирана захарна храна? Иначе клечка от тези за шишче можеш да направиш.  Peace Аз също давам солетки и обикновени бисквити напоследък. Мария гризва по 1-2 пъти и после ги захвърля. Принципно избягвам обаче, че мразя да се цапа с храна каквото и да е превозно средство.

# 655
Принцеске, аз давам на Ивка детски солетки, Кроки и зрънчо Зайо-байо. Както и бисквитки.

# 656
Рони, аз още  не съм давала близалка, затова питам Grinning, иначе вкъщи и аз съм давала бишкоти, обикн. бисквити, сухар, но още няма горни зъби и все я гледам да не се задави, в количката няма как да я гледам, не е срещу мен.А за близалката, тя няма да я изяде цялата, от 5-10 близвания колко захар може да изяде? Rolling Eyes

# 657
Аз давам на Васко солетки от два месеца някъде. Зрънчо не давам. Давам обикновени бисквити, курабийки, ако ям торта - му давам да опита. Сокове давам само прясно изцедени, никакви готови, дори да са детски.
Иначе го пускам да обикаля в градинките, сяда си на земята, в пясъчника, в тревата, рови с ръчички, но не го спирам, после мия или бърша ръцете хубаво и така... Няма начин да държиш едно дете в среда, чиста като аптека. Разбира се, че вкъщи мия всеки ден и поддържам чистота, но навън не го ограничавам. Учудващо, Васко никога не е искал да яде пясък от пясъчника, нито пък си лапа лопатките, с които играе. Някак разбира, че не трябва да се яде пясък и пръст.

# 658
С малко закъснение,честит рожден ден на майчето на Абрикотин!Жива и здрава да е!

ma lolo,голям ужасТ това с асансьора... Tired,аз имам фобия към асансьори,като чуя нещо такова,направо... newsm43.Как продължи деня,добре ли изкарахте рожденния ден  Grinning?

princessa raia,а Ния ще държи ли близалка  Laughing?Защото Анелия всичко,ще не може да се хрупне Crazy,мята на земята.Иначе солети,и детски крекери много обича.От време на време забърсва нещо ''забранено'' от батковите ръце,но не се вживявам много.Все пак от трошички нищо няма да и стане.
За близалка точно-не бих и дала,макар Саши да я ''захрани'' с такова на 2 месеца като беше Crazy.

От известно време се опитвам да давам на дребка кисело мляко.Натурално-не ще,със захар-пак не ще,с бисквити-тоже Crossing Arms.И снощи мъжа ми откри ключа за палатката-таратор!!!Яде като невидяла-с чесън на всичкото отгоре...малко се зачудих дали да не и спра порива,но тя така мляскаше и си искаше hahaha.Така,че Жабче,лук,чесън,такива неща откога може в детското меню?Макар че след дъжд качулка,да питам Embarassed

Забравих да ви се ''похваля'',че сложих Анито на гърне вчера.Резултата беше,все едно съм я сложила на електрически стол Mr. Green-то пищене,треперене,едни такива очи Shocked,вперени в мен,какъв е тоя страх  newsm78.Днес пробвах пак,пак същото.Баща и пък голям смях ooooh!.Довечера ще накарам Саши да седне,и така ще пробвам да я сложа после Thinking,да видим.Само да не вземе да му хареса пък на него така Crazy

Я познайте аз какво работя?
Трудно ми е да позная,но и ми е любопитно да разбера Sunglasses Blush.

# 659
  • Някъде там...
Ето така се ядат сухарчета в количката. Специално тези са им много вкусни и си ги изяждат целите, както и солетките. Бисквитите обикновено гризват и хвърлят. Но и двете имат зъби и отдолу и отгоре, Яна по 2, Йоана по 4. Чува се само хрус-хрус и мляскане. Парченцата ги въртят в устата докато омекнат и после гълтат. Почти не се е случвало да се задавят. Нооо всичко става в трохи и изплюти парченца.

Честит рожден ден на Ива на brawneye! Жива и здрава да е!

Ох вчера не излезнахме, днес май пак няма да се излиза и са супер кисели, само мрънкат и ме дърпат, подлудяват ме направо...  #Crazy
Искам да питам тези от вас, които са заместили хранене, по колко твърда храна изяждат децата ви? Не че съм близо до заместване на едно цяло хранене, но да си сверя часовника. Чат пат достигаме до 120-130 грама, което си е много за тях. Но не на всяко ядене и не всеки ден... И задължително след това си търсят млякото - дърпат ме, бъркат ми в деколтето, вдигат ми  блузата.

Деси, отдавна може, по спомени от 9-10 месец давам лук и праз. Чесън само веднъж съм слагала, за проба. Аз почти във всяка манджа си им слагам малко зелен лук, да свикват с на големите манджите. Днес за сефте дадох леща и се изяде като да не повярваш... с лук, морков, брашънце и малко червен пипер вътре.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 14:36 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт