Честит празник и на днешните рожденици.Да са живи и здрави и да радват много своите семейства!

Вчера не успях да се включа, защото имах затрудняващи ситуацията обстоятелства
Родата голяма и требеше да нахраня 20 човека....обаче рано сутринта водата спря....и така и не дойде ....но това така или иначе се очакваше...на нова година нямахме ток, а имахме гости, защо пък на Сами на РД-то да няма вода...трябва да има разнообразие....пък и в този отдалечен край...както и друг път съм казвала вода и ток са лукс...ох, още ми е смешно като се сетя...редно беше да разбера как са празнували моите прабаби...само дето нямахме време да си изкопая кладенец
Всяка от вас може да си представи какво приключение е да нахраниш и напиеш хора като няма вода...какъв кът за чинии и чаши настава....малка лудница.... но пък беше много забавно и сами се пренасити от внимание
за моя изненада ток имахме цяла вечер

ще събера и от родата снимки и ще покажа порасналото си момче. Да не е без хич ето една от вчера на моята най- голяма любов 
пу пу да не ти е уроки голямата любов ама е страхотен бонбон!
направо мислех че няма да доживея днешния ден 
р моят красавец като подуши кафе и надава вик- в повечето случаи на вън в количката реве та се цепи и нищо не помагаше- само да се вземем на ръце
Дали мога да й дам някаква близалка например да се занимава...доста раничко ми се вижда 
), с френски клиенти работим.
мен пък все ме е страх да давам сухар или солета, за да не се задави, а и нали още предните два зъба ги нямаме... 
Аз също давам солетки и обикновени бисквити напоследък. Мария гризва по 1-2 пъти и после ги захвърля. Принципно избягвам обаче, че мразя да се цапа с храна каквото и да е превозно средство.
, иначе вкъщи и аз съм давала бишкоти, обикн. бисквити, сухар, но още няма горни зъби и все я гледам да не се задави, в количката няма как да я гледам, не е срещу мен.А за близалката, тя няма да я изяде цялата, от 5-10 близвания колко захар може да изяде? 
,аз имам фобия към асансьори,като чуя нещо такова,направо...
.Как продължи деня,добре ли изкарахте рожденния ден
?
,мята на земята.Иначе солети,и детски крекери много обича.От време на време забърсва нещо ''забранено'' от батковите ръце,но не се вживявам много.Все пак от трошички нищо няма да и стане.
.
.И снощи мъжа ми откри ключа за палатката-таратор!!!Яде като невидяла-с чесън на всичкото отгоре...малко се зачудих дали да не и спра порива,но тя така мляскаше и си искаше
.Така,че Жабче,лук,чесън,такива неща откога може в детското меню?Макар че след дъжд качулка,да питам
.Днес пробвах пак,пак същото.Баща и пък голям смях
.Довечера ще накарам Саши да седне,и така ще пробвам да я сложа после
,да видим.Само да не вземе да му хареса пък на него така 
.
Препоръчани теми