Април не е далече, за рожден ден се стяга АПРИЛското човече

• 43 306
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Честит първи рожден ден на Габи, Сами, Андреа, двама Александровци и "спящата красавица" Аврора!!!

Енигма, Томчо такъв сладур!!! Ах тази Бобка, какво послание само!!!  Heart Eyes Много хубава снимка ,където тримата сте с тати  Hug
 Нагледах се и на хубавицата Мария с чудесна рокля и на щастливата й мама!  Heart Eyes

Писахте преди с какво играят децата ви. На Миша най-любимата играчка е мама. Има си вежди, очи, носле за бъркане, пее, танцува, прави муцунки, цунка, прави "трактор", за какво му на детето други играчки? Аз вече не знам какво да й извадя, но на Миша интересно само с мен. А и с препаратите за пране, които засега просто няма къде да сложа освен отгоре на пералня, за което страшно се ядосва!
Татито купи на Миша нова количка, евтина и която се сгъва като чадър, за да мога да я побирам в моето малко фиат-че. Отказа се да води Маги на басейн, защото разваля му се целия работен ден. Затова ние с Миша ще водим кака на това приятно занимание.

За професиите ми трудно да отгатна, но Мамасита ми прилича на журналист  Thinking
За моята, май се издадох много отдавна. Wink
Има ли други мами с творчески професии?

# 631
Докато не съм изтървала днешните по така любими рожденици-агънца.
Честит рожден ден специално на Сами и Саши, както и на техните заслужили майчета Поем и Ивче! Догодина братчета!   Grinning  bouquet
Чести рожден ден и на Габи, Ави, Александър и Андреа!
Благодаря за комплиментите. Нали ви бях казала, че съм спретнала на детето-горкичкото цигании до дупка.  Laughing Понеже всичко бях много предварително организирала, накрая се изнервих от някакви дребни детайли като торти, тоалети (подготвените бяха доста летни за сезона) и обувки. Накрая вече горкото фъстъче беше много гроги. До догодина ще й държи влага.
Че как да не съм родена за счетоводител?! Някой съмнява ли се? Такова черно чувство за хумор кой друг може да придобие? (под секрет - набавих си го, когато бях от обратната страна на счетоводителите  Wink).
Обаче съм толкова зле с разгадаването на другите какви професии крият (с изключение на тези, които са се издавали в разни етапи от познанството ни), че мога само да се опитам да си представя. Примерно Деси имам усещането, че е детска учителка (а тя съм повече от сигурна, че не е). Една такава нежна и усмихната. Кое детенце не би си мечтало за такава учителка.
Вери Найс може би има нещо общо със счетоводството или със спедиторски услуги(изтървах нишката малко по-назад, обаче не ми се връща). Мъжът й ми се струва някак познат (аз съм най-големия нефизиономист). На летището във Варна случайно да работи? Шоки я виждам като човек на висока длъжност в някоя агенция или голяма чуждестранна фирма. Жабче не мога точно да я определя - с някакво точно знание ще да е свързана професията й.
Принцеската се беше издала, Мимето беше споменала, че са колеги. Мама*Ели си беше издала образованието. Мамочка също се беше издала, Мамасита също, но при нея щях дълго да се цудя заради стила на писане. Като нищо щях да попълня редиците на счетоводителите с нея.  Mr. Green
Нани, аз от всички с които се засякохме от отбора, само теб не си спомням да съм те заговаряла. Даже и с Абрикотенчето се сетих, че съм говорила. С Олчето по едно здрасти, и то защото Вели беше наоколо, а него мога да си го разпозная. После ЛВ си я припознах след като Абрикотинчето коментира снимките от срещата в Борисовата.
Като споменах среща - докъде я докарахме с общия рожден ден? Клубчето, в което празнуваха РД на Томи е много подходящо за дечица на възрастта на нашите, ако навън някъде условията пречат на срещичката.

# 632
Честит Рожден Ден на щурчо - Сами, Саши, Габи, Ави, Алекс и Андреа!
Да са весели, безгрижни, здрави и игриви!

Цитат на: Рони
Жабче не мога точно да я определя - с някакво точно знание ще да е свързана професията й.
и аз имам такива подозрения... Thinking

# 633
  • Някъде там...
Хихи, ами част от задълженията ми в службата са свързани с обучение на нови хора.  Crazy Ръководител екип съм. Иначе знания... мммхм... филология и то френска.  Mr. Green

# 634
Честит рожден ден на Сами, Габи, Ави!
Бъдете здрави и добри деца!

Жабче, аз си си мислех, че работеш в компютърна фирма.
Деси май беше маникюристка, заедно с Жулиета.

Рони, направо ме разби Shocked И аз съм спедитор и мъжът ми работи на летището, а не те бивало в тези неща Mr. Green И аз винаги съм мислела, че си счетоводител. Голямо празнуване сте спретнали, поне да бяхте направили и кръщенето Crazy или пък сватбата Wink Мария е много красива в тези рокли и вече май няма пъпчици. Как ги преборихте?

# 635
  • София
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ:
Габриела на emilirae,
Самуил на poem,
Андреа  на zelenoto oko,
Александър на petjoff,
Александър  на Ивка
Аврора на ssiilvvi

НА МАМИТЕ:

НА ДИДО4КА:

НА МАЙКАТА НА АБРИКОТИН КОЯТО ДНЕСКА СЪЩО ИМА РОЖДЕН ДЕН ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ДА ГЛЕДА МАЛКАТА БУБУЛЕЧКА КАК РАСТЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ

за Бебата пращаме с Томи: Mr. Green

писах много предишния път но се изтри,като си прежаля труда пак ще пиша Tired

# 636
Кръщенето го сватбувахме миналата година. А пъпчиците минаха сами. Може би.
Голямо празнуване сте спретнали, поне да бяхте направили и кръщенето Crazy или пък сватбата Wink Мария е много красива в тези рокли и вече май няма пъпчици. Как ги преборихте?
.
Честит рожден ден на майчето на Абрикотин! Да се пребори да успее да бъде още дълго с любимите си деца и Бобчето!   bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден и на Дидочка!   bouquet

# 637
ЧРД на Дидочка и на майчето на Абрикотин! Да са живи, здрави и да се радват на живота с пълна сила дълги години!

За професиите ами вие вече сте ги разгадали Mr. Green Рони е истински счетоводител, веднага е вникнала в детайлите  Wink
Ние пък от вчера сме с едни сополи, и снощи даже напипах едно надуто като орехче лимфно възелче Cry а имаме час за утре за ваксини при докторката, май ще идем само да я види, нали не се бият ваксини ако е настинало детето?(къде ли настина просто незнам ooooh! Tired)дано поне бързо се оправи, че хич не дава да и дърпам сополите с помпичката Confused

# 638
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ви за пожеланията мили момичета  Hug.Честито на всички наши наборчета  bdbaloni,Честито и на техните родители  HugЧестито на всички който пропуснах тези дни   bouquet.Честито и на нашето приятелче Алекс на Ивк@  Heart Eyes.Ето почерпката ,а утре ще показвам снимките  Hug Hug Hug

# 639
Момичета,здравейте!Пиша тук,за да поздравя специално една моя много скъпа мама и днешната й рожденичка-Аврора на милата ми Силви.Пожелавам й от цялото си сърце много,много късмет в живота,здраве и прекрасно детство!Точно преди една година разбрах за раждането й и побързах да ви съобщя радостната вест!Силви,благодаря ти,че постоянно си до мен,мила,за това,че толкова силно ме подкрепяш и нито за миг не ме забрави!Много ви обичам с Авито,имате специално място в сърцето ми!
Честито и на всички останали майчета и техните дечица!Винаги ще се чувствам една от вас,а малките рожбички  са ми слабост! Hug

# 640
Честит първи рожден ден на Габриела на emilirae, Самуил на poem, Андреа  на zelenoto oko, Александър на petjoff, Александър  на Ивка, Аврора на ssiilvvi!!!
Да са живи и здрави, щастливи и мнооогооо, мноооогооо обичани!!!
Честит рожден ден на майчето на Абрикотин! Hug Hug HugЧестит рожден ден на ДИДО4КА!Да са живи и здрави!!!  bouquet  bouquet  bouquet
tolinkaHug Hug Hug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Рони, всъщност, да, издадох се преди време за професията, а и нали се дипломирах като бременна, но всъщност не съм колежка на Мимето, а на мъжа й! LaughingИ аз бях сигурна, че си счетоводител!Мисля, че много от мамите тук са с тази професия, такъв спомен имам и за Дена-клв
За Чоки аз мисля, че е редактор във вестник или списание! newsm78

# 641
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ - Габриела на Emilli Arie, Самуил на poem, Андреа на zelenoto oko, Александър на petjoff, Аврора на ssiilvvi, Александър на Ивка! Да са здрави, щастливи и много послушни !  Wink

И ние сме от тези дето още къпят детето в стаята. През лятото, когато ще е топло навсякъде, вече ще се преместим в банята.
Малката от три дни насам дава признаци, че ще откаже сутрешния сън и днес окончателно го пропусна. Вчера я сварих на два пъти да си взима играчки от шкафа до леглото й и да си играе, и се наложи да я гушна, за да заспи, но днес реших да я оставя с няколко играчки в леглото и тя сама да си реши дали й се спи. След час и половина игра стана 12ч, т.е. време за обяд, а после най-накрая заспа и то в 14,30ч, ама от раз. Голямо бодуване бе преди това, голямо нещо. Поне докато си игра сутринта в леглото сама и успях да й сготвя и да се изкъпя на спокойствие. Дали пък не е нещо временно, заради поникващите зъби... Thinking Някои мами ме предупреждават, че и техните деца на годинката са останали само с едно спане през деня.
Emilli Arie, ваксина може да се отложи, но дано малката се размине с разболяване и е нещо временно.
Мен въобще ме няма в разгадаването на професиите, ама то като съм се забила в банката и работя супер сухарска дейност, разирайте без капка креативност, как да накарам мозъчната ми дейност да проработи.   Crazy

# 642
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!! ДНЕС ВАЛИ, НЕКА ДА ВИ ВЪРВИ ПО ВОДА МИЛИ ДЕЧИЦА!!!

АЗ ИСКАМ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА МОЯТА РОЖДЕННИЧКА!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА БЪДЕШ МНОГО ВЕСЕЛО ДЕТЕ, МНОГО ЗДРАВА И НАЙ- ВЕЧЕ ДА НЕ ПЛАЧЕШ ТОЛКОВА ЧЕСТО ЗА ЩЯЛО И НЕ ЩЯЛО. БЪДИ ПОСЛУШНО ДЕТЕ, НО НЕЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ВСЕ ПАК СИ ДЕТЕ!!! ОБИЧАМ ТЕ МНОГО!!!

# 643
Честит рожден ден на Ивето,и на останалите днешни рожденници!С пожелания за здраве,късмет,и щастливо детство!

brawneye,какво миличко пожелание си дръпнала към рожденничката Hug.А каква почерпка,ммм....,мерси Grinning.Весело изкарване на празника ви желая   ura!

За професиите-и мен хич ме няма в разгадаването на подобни мистерии Laughing,но...така или иначе повечето мамчета са разконспирирани Mr. Green
рони,кефиш thumbsup!Благодаря ти за хубавото предположение,и комплимента към мен  bouquet.Иначе very nice e права Grinning.

asja,много красив младеж си имаш Heart Eyes!Върви ли вече?

# 644
Десирее, благодаря миличка. Нашето празненство ще е утре, ще го слеем с кръщенето.  Като гледам мнго си говорите за професии. Я познайте аз какво работя?

Асе, Васко много е порастнал. След последния път когато го видях. Станал е страхотен младеж. Ще разбива женските сърца.

Общи условия

Активация на акаунт