Април не е далече, за рожден ден се стяга АПРИЛското човече

• 43 307
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Честито на днешните рожденничета: Калина, Ачо, Тея-Констанс, Васко, Виктор!
Да са здрави, весели, засмени!

Честито и на вчерашния а днес вече пораснал рожденик Тома.
На всички дечица пожелавам да са много игриви и здрави и много хубав първи рожден ден да изкарат..

Жабче, защо така за срамотиите още в стаята? Аз моя също още в стаята го къпя, в коритото. Струва ми се още студено да го къпя под душа във ваната. Той не плиска във коритото, не пръска на всякъде вода.
Голям проблем е след като го изкъпим не спира да се върти в леглото и не мога да го облека.
Вери Найс, хубаво парти сте си направили за рождения ден!  Аз съм държавен служител.
Дезире, гледах я и  тази сутрин БТВ за конкурса за детска рисунка. Може и ние да се пробваме а защо не и вие Wink нали няма някакво ограничение за възраста?
Ма Лоло много лоша случка с асансьора. Дано за сметка на това пък  си изкарате един чуден рожден ден!
Аз салами още не съм дала. То и въобще салама салам ли е?Докогато мога ще гледам да ги избягвам тези храни. Преди години и аз бях чела информация- негативна за флуора. Давам още по 1 2 капки, скоро като свърши шишенцето и ще спря вече да давам.
Гришко вчера вдигна 38 температура Ей така без причина а днес е добре поне засега  Praynig  Упражнения, някакви по специални като кълбета, да се качва и слиза по дивани не може да прави. Ходи като го държа с двете ръце.
Някой, ако се е сбъсквал с един проблем - смъкване на стомаха , знае ли какво упражнения се правят?

ж

# 616
Ето и снимките от нашите партита. Здрава бъркотия са.  Crazy
Мария и първото й парти

# 617
Ей Рони аз като най-често посещаваща отчетната първа да изкажа възхищението си от страхотните снимки на вашето семейство Hug Мария е с много хубави роклички Heart Eyes а вие май сте празнували като в приказките три дена яли, пили и се веселили Mr. Green супер сте Peace гледах, гледах да оприлича Марчето на теб или на таткото прилича, обаче не можах еднолично да кажа на кой точно май и от двамата поравно е взела Wink
И понеже да не пиша пост след пост Mr. Green(не че ми пречи де Wink ама да има и за другите място да се изкажат Mr. Green)
Енигма имаш две прекрасни деца да са ви здрави и много да ви радват какаДени и сладък модерен Томи Heart Eyes много хубави снимки Hug а колата-торта е много оригинална Peace

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 22:06 от Мимето*

# 618
  • София
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕСКА!
Васил  на asja,
Тея-Констанс на Дея`,
Ангел на Mamacita Bandida,
Виктор  на dudulinka,
Калина на ma_lolo

ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ИМ МАМИ:

МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА И ПОЗДРАВЛЕНИЯТА Hug

Вери Найс: аз съм счетоводител също,но освен това се занимавам доста с финансови анализи по договори и плащания,финансови планове и т.н.
Нагледах се на разкошни торти и снимки на малките ни сладки априлчета,затова сега отивам да пусна и аз малко снимки в албумчето,после пак ще пиша....
ето ги и снимките,има и от рождения ден на Мария на Рони Hug Flutter Flutter Hug
http://aprilki2009.snimka.bg/baby/p-rvi-rojden-den.481649.18252792

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 21:57 от Enigma

# 619
Енигма, Томи и Дени много си приличат, особено на първата снимчица, а Томито е страшен пич с тая прическааа! Hug И тортичката е супееер!
И на Very-то е много сладичка тортилетката!
Рони, отдавна се чудя откъде си ми толкова позната... сега, докато разглеждах снимките на Енигма взех, че зацепих. Ами запомнила съм те от Шейново, докато си чакахме бебчетата при асансьорите.  Party Направо се учудвам от себе си.
Имамама, дано Гришето не вдига повече Т.? Praynig
Мамасита, дай да я видиме поръчковата тортичка!
ма_лоло  Hug

Отивам да си къпя голямото чааве, че стана никое време, не че съм се разбързала особено, той спа до 18ч.

Спокойна нощ! Hug

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 22:26 от Nanny

# 620
Дезире, гледах я и  тази сутрин БТВ за конкурса за детска рисунка. Може и ние да се пробваме а защо не и вие Wink нали няма някакво ограничение за възраста.
Mмм...на Саши рисунките са прекалено абстрактни все още Laughing,няма да ги разберат хората Joy.А вие ако решите-успех  Hands Thumbsup.
Дано температурата на Гришко е била инцидентна,и е добре детенце fingerscrossed

Ето и снимките от нашите партита. Здрава бъркотия са.  Crazy
Здрав купон!!!Супер рожденничка Flutter,весели и щури купонджии,някои от които познати личица Heart Eyes.Не знам дали само на мен,обаче на тази снимка Мария изумително ми прилича на мойто момЕ Shocked Crazy.

Ей Рони аз като най-често посещаваща отчетната първа да изкажа възхищението си от страхотните снимки на вашето семейство Hug Мария е с много хубави роклички Heart Eyes а вие май сте празнували като в приказките три дена яли, пили и се веселили Mr. Green супер сте Peace гледах, гледах да оприлича Марчето на теб или на таткото прилича, обаче не можах еднолично да кажа на кой точно май и от двамата поравно е взела Wink
Няма да повтарям Мимето*,мисля същото като нея,само за последното нямам колебания-в моите очи Мария е 100% мини мама рони Flutter

Енигма,ще го изям този Томи Heart Eyes,красавец мамин,с тази прическа го раздава леко неглиже....страхотен е!

# 621
  • Варна
Честит рожден ден на Васил  на asja, Ангел на Mamacita Bandida,Виктор  на dudulinka и особено на Тея-Констанс на Дея` и на Калина на ma_lolo! Пожелавам на всички прекрасно детство, много усмивки и здраве!!!

Desirée, благодаря за линка, ще кажа на Мони, пък тя, ако реши, ще участва, че напоследък се включи в три конкурса и в първия не я класираха на някое от призовите места и тя, много разочарована, заяви, че повече няма да участва " в никакви тъпи конкурси"  Mr. Green!

ронка, страхотни сте цялото семейство, много сериозно сте отпразнували годинката на "сбъдващата мечти", прекрасна Мария! Да й нацелуваш хубавите бузки! Heart Eyes

Enigma, и вашите снимки са много хубави! Томи и Дени са невероятни сладури, особено рожденикът с тази прическа, модерната. Heart Eyes

За професиите, аз пък предлагам друго - нека да се опитваме да отгатнем какво работи всяка от нас - ще се получи интересно (тези, дето се издадоха, да започнат с отгатването на професиите на другите) - Mr. Green Аз, например, за Рони винаги съм си мислела, че е счетоводител. Thinking

# 622
Момичета,влизам да  ви почерпя за моето малко момиченце,защото утре  в лудницата може и да не успея.След 10 мин точно преди една година сложиха на корема ми Авито и това беше най- прекрасния момент в живота ми Heart Eyes

# 623
ЧРД мили дечица желая ви да сте здрави, щастливи и обичани!
Габриела на emilirae,
Самуил на poem,
Андреа  на zelenoto oko,
Александър на petjoff,
Александър  на Ивка
Аврора на ssiilvvi,

Choccolina обаче не е лошо някакви насоки да дадете в коя област всяка работи Wink за да не се излагаме много Mr. Green ти да не си спедитор като Вери Найс?

# 624
Честита първа годинка Габи,Ави,Андреа,Алекс на Трън в очите,Алекс на Ивка,и Сами Heart Eyes

Бъдете живи и здрави,мили дечица,много весели,обичани и щастливи!

# 625
  • Варна
Честит рожден ден на Габи на emilirae, Сами на poem, Ави на ssiilvvi, Андреа  на zelenoto oko, Александър на petjoff и Александър на Ивка!!! Много късмет и здраве пожелавам на всички!!!

Честит рожден ден и на Dido4ka!!! Бъди винаги много щастлива и обичана жена и мама!!!

Мимето*, не се занимавам със спедиция Wink

# 626
Честит рожден ден на Габи на emilirae, Сами на poem, Ави на ssiilvvi, Андреа  на zelenoto oko, Александър на petjoff и Александър на Ивка!!! Много късмет и здраве пожелавам на всички!!!

# 627
Лелее,колко сте изписали! Аз почнах постав 8 сутринта,а сега го побликувам,но пак добре,че това и правя.
Аз разгледах,абсолютно всички снимки.Страхотни партита, торти,подаръци и най-вече рожденици! Уникалниии!!!
Честито и на днешните рожденици и най-вече на Зетко! Да са живи и здрави,палави и весели,много радост да носят на мама и тати,кака или бати!
Рони,аз съм твърдо на мнение като Деси,Марето ти одрала кожата!
Чоки,взе ми думите от устата,за  отгатване на професиите.
Аз обаче съм много куца в тия работи,но пък ще опитам, само,че в другия пост ! Joy
Олче,май новта длъжност ще е по-интересна .
При нас, нищо интересно,освен,че тези деца ме сбръчкват,друго няма,ама няма дасе оплаквам,де! Още не сме проходили,но когато-тогава! Иначе крещенето го владеем перфектно.Едната подаде ли тон,другата се включва и положението става неконтролируемо!
Хайде,че стана дълго!

# 628
ГАБИ, АВИ, АНДРЕА, САМИ И ДВАМАТА АЛЕКСАНДРОВЦИ!
ДОЙДЕ И НАШИЯ РЕД! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛАДУРИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ И ТАТКОВЦИ И НА ТЕБ, ДИДОЧКА- ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Благодаря на Бога, за чудото, за благословията в живота ми! Нека децата ни са здрави, щастливи, да изживеят детството си безгрижни! Нека ние имаме сили и възможност да им осигурим всичко това!
Амин!

# 629
  • Някъде там...
Честит първи рожден ден на порасналите априлчета Габи на Еmilirae, Сами на Рoem, Андреа на zelenoto oko, Александър на petjoff,  Александър /3600 гр., 50 см./ на Mai4e_na_zai4e и Ави на ssiilvvi! Живи и здрави да са, да имат щастливо детство и весели игри!

На този ден ми беше термина пък на мен.  Mr. Green
Чоки беше юрист ако не се лъжа.  Blush На Рони наистина някак й отива да е счетоводител.  Laughing
Рони, с усмивка разгледах снимките на разкошната ви щерка. Голямо празнуване е било. Hug

Общи условия

Активация на акаунт