Да са здрави, весели, засмени!
Честито и на вчерашния а днес вече пораснал рожденик Тома.
На всички дечица пожелавам да са много игриви и здрави и много хубав първи рожден ден да изкарат..
Жабче, защо така за срамотиите още в стаята? Аз моя също още в стаята го къпя, в коритото. Струва ми се още студено да го къпя под душа във ваната. Той не плиска във коритото, не пръска на всякъде вода.
Голям проблем е след като го изкъпим не спира да се върти в леглото и не мога да го облека.
Вери Найс, хубаво парти сте си направили за рождения ден! Аз съм държавен служител.
Дезире, гледах я и тази сутрин БТВ за конкурса за детска рисунка. Може и ние да се пробваме а защо не и вие
нали няма някакво ограничение за възраста?Ма Лоло много лоша случка с асансьора. Дано за сметка на това пък си изкарате един чуден рожден ден!
Аз салами още не съм дала. То и въобще салама салам ли е?Докогато мога ще гледам да ги избягвам тези храни. Преди години и аз бях чела информация- негативна за флуора. Давам още по 1 2 капки, скоро като свърши шишенцето и ще спря вече да давам.
Гришко вчера вдигна 38 температура Ей така без причина а днес е добре поне засега
Упражнения, някакви по специални като кълбета, да се качва и слиза по дивани не може да прави. Ходи като го държа с двете ръце.Някой, ако се е сбъсквал с един проблем - смъкване на стомаха , знае ли какво упражнения се правят?
ж

Мария е с много хубави роклички
а вие май сте празнували като в приказките три дена яли, пили и се веселили
гледах, гледах да оприлича Марчето на теб или на таткото прилича, обаче не можах еднолично да кажа на кой точно май и от двамата поравно е взела
Направо се учудвам от себе си.
.А вие ако решите-успех 

На Рони наистина някак й отива да е счетоводител.