Април не е далече, за рожден ден се стяга АПРИЛското човече

• 43 309
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
И днес много яка група рожденици си имаме. Доста любимци.
Честит рожден ден на цялата група сладунчета Ники, Васко, Тея, Аче, Вики Калина и мамите им! Специално, ама много специално към две момченца отправям много целувки - Васко и Аче-Юначе! На Асето и Мамасита също изпращам най-добри пожелания, пък те ако си хванат и нещо друго (скрито пожелание за братче или сестриче на челядта), за тях си е.   Grinning Heart Eyes
Мамасита, много симпатични октоподки-тотки.
Абрикотинче, много целувки на влюбеното Бобче. И на теб също толкова много.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (не е проблем, че нямаш кирилица. Когато отвориш прозорчето за писане на отговор, до изхода горе излиза едно синьо квадратче с ЕN на него. От там можеш да си пишеш с наличната клавиатура и на български)  Hug
На въпросите на Жабче
1. Ние от много време се къпем и в стаята, и в банята. В коритото все още. Пробвали сме да я къпем със слушалката на душа докато е седнала в коритото с малко вода Мария. Странно й е.
2. Мажа я всеки ден веднъж (ако забравя  Embarassed) или два пъти. Суха й е кожата, а докато расте все още с прилични темпове за кожата е добре да се хидратира според мен по някакъв начин.
3. Днес записах за Ози. За частните не искат документи, но при теб това означава двойна доста прилична сума за храна, която може и да не ядат красотите.
Принцеске, понеже ти си с Ози по спомен - към колко доставят манджата?  
Другите питанки за Вигантола и Зимафуора
Вигантол давах през зимата, но изключително рядко. Характерна е последователността и амбицията ми при даване на лекарствени продукти.
Зимафуор не съм давала.  
Малко необработени и ненадписани снимки от организираните еднолично по Кафенцето, но от мен циганански маневри ще кача след малко.

# 601
Олче, чак да говори..мнооого сме далече още Laughing, но поне за мен тези думички се разпознават, но ги казва много рядко и малко неразбираемо за останалите хора, освен за най-близките, само алото си е ясно. Laughingклюкарка-телефонистка! Mr. Green
рони, обикновено около 9.15ч сутринта ми я карат храната, само веднъж беше към 10.00, но беше събота.Аз не поръчвам всеки ден, ако остане нещо неопитано, го предлагам и на другия ден. PeaceУспех, дано й хареса на Мария! Hug

# 602
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ТОМИ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ! ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ Никола  на the_empress,
Васил  на asja,
Тея-Констанс на Дея`,
Ангел на Mamacita Bandida,
Виктор  на dudulinka,
Калина на ma_lolo!!! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!!!

Аз да ви споделя, че в понеделник ще се върна на работа за един ден, за да мога да си пусна платеният отпуск. Че с тези 240 лв. до никъде няма да я сколасаме. Малко ми е странно завръщането на работата, дори и за един ден. Още от сега започва да ми липсва моята бандитка. Та до средата на юли ще бъда в отпуска и след това на работа. Но това е положението. Свършва хубавото време. Много бързо ми минаха тези 1 и 9 месеца. Знам, че някои от вас ще кажат, че мога да си я гледам до 2 годинки, но парите няма да стигат. Иначе бих предпочела да си се гледаме. В нашта мила родина е такова положението, че трябва да предпочетеш трудното, отколкото лесното. Притесняваме факта, че като тръгне на ясли ще реве постянно и ще ме викат да си я взимам. По мене си съдя, защото аз като бях малка въртях такива номера на майка ми- лека и пръст. Тя се виждаше с мен в чудо. Защото като ревнех вдигах температура и те си мислеха, че съм болна. И айде идвайте да си я прибирате. И така.

Направили сте момичета чудесни торти и чудесни сте купили. Нашата торта ще е с Туити отгоре. Ще гледам да кача снимки. Сега след РД-то на следващия ден ще кръщаваме Ивчето. Ох, незнам какво да пиша защото ме обзема някаква депресия. Стига толкова.

Весело изкарване на всички!!!

# 603
Честит празник на  Васи, Ники и Вики  Ачо, Калинка, Тея Костанс!
Ма ло, Прицеске,кофти истории Hug
Принцеске
браво за речника на Ния Grinning Фия също първото,което се научи да казва,освен мама беше ало. Като и кажем ало,тя си слага ръката или телефона или дистанционното на ухото и казва аоооо Heart Eyes
   Ей тука телефонира http://www.facebook.com/photo.php?pid=379360&id=1681767445
По въпроса за къпането,аз нашата съм я къпала единствено и само в банята.Но тя е мъничка и доста добре отоплена.А последните няколко месеца влизаме заедно да се къпем.Слагам корито в душ кабината,а аз сядам до нея и се почва един купоооооооооооон,плискане,викане,крякане!Умира от кеф!Слушалката на душа е особено интересна,нали прави ало LaughingКъпя я 2,3 пъти в седмицата истински,а иначе всяка сутрин и вечер си и мия дупето,личицето и ръчичките на чешмата,а с мляко мажа всяка сутрин Peace

Почнахме да ходим на курс за моторика и движение. Научи се да прави кълбо. Е,все още с моя помощ разбира се Wink Скачат,подскачат,катерят се с другите деца,пеят песнички,интересно е! Фия вече се качва само по диваните и за мое успокоение се научи и да слиза,слава богу!Ляга по корем и назад като раче се плъзга надолу Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 16:03 от Mара Подробната

# 604
  • Някъде там...
Честито на днешните ни рожденици Никола на the_empress, Васил  на asja, Тея-Констанс на Дея`, Ангел на Mamacita Bandida, Виктор  на dudulinka, Калина на ma_lolo! Живи и здрави да са!

Няма да е частна кухнята, от държавната ще е. Целта е да свикват с храната с оглед на предстоящото тръгване на ясла. И ще запиша само едната на първо време, няма смисъл и двете.
Иначе за къпането - ние в коритото искаме да ги къпем и в банята, но те не са съгласни нещо. Душ тип слушалка нямаме, вана също... под наем сме и банята си е мизерна. А не се трае вече в стаята, такава локва правят. Снощи Йоана даже влезе с дрехите в банята от мерак.  hahaha Докато да съблека сестра й, нашата решила, че не й се чака и цопнала вътре. Чух плясък, обърнах се и видях как вече е с единия крак вътре и премята и втория. Седна си после доволно във водата барабар с дрехите и взе да пляска.  Joy
Днес пък е ден за чупене - прежалих една чиния, една тавичка тип гювеч, едно керамично пате и една свещичка в керамично легло... не ме питайте как успяха толкова неща да изпотрошат. Сега очаквам нещо хубаво да се случи за компенсация инак не знам!  Crossing Arms

Мара Подробната, честито ти бъдещо лелинство! Лека и спокойна бременност на сестра ти! Иначе като натисна линка със снимката, виждам една мацка по бански.  Mr. Green
Поем, време беше да се мернеш насам, липсваха ми твоите постове. Пак се смях с глас.  Joy

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 15:06 от Жабче

# 605
Честит Рожден ден на Никола на the_empress, Васил  на asja, Тея-Констанс на Дея`, Ангел на Mamacita Bandida, Виктор  на dudulinka, Калина на ma_lolo!

Жабче,ние също нямаме вана и с коритото се къпем в банята още от 4месец докато беше все още малка и не разбираше.Защото в спалнята започна да става леш.За душ слушалка,ние имаме но не я ползвам поливам си я с каничка,защото мн дечица изпитват страх от душ слушалката в началото.
Мажа я заъдължително след всяко измиване и къпане,защото тя е със страшно суха кожа и и стават лишей ако не я омажа.Но ако бандитките нямат такъв проблем можеш да си ги мажеш и по рядко.
За кухнята на мен ми искаха освен бележка от педиятърката и копие от акта за раждане.

# 606
Привет и от мен  bouquet
Честита бърборанка Ния  Hug Принцеске Heart Eyes
Жабче у вас е много весело Mr. Green
Хей поем да се разписваш по-често, отдавна те шпионирам Wink че се вясваш, а пък не пишеш и ни липсват твоите страхотни постове Hug
Ма_Лоло кофти ситуация с асансиора Hug дано не се повтаря Praynig
Емануела мерси за хвалбите, ама сигурно покрай теб мъжа ти иглежда млад Wink Mr. Green
Брауни това с връщането на работа е кофти работа, но няма как освен ако си намериш богат мъж Joy Mr. Green а иначе тук пък изобщо няма майчинство, аз работя от 3тия месец на пълно работно време и с нетърпение чакам да стане 4 след обед и да хукна да гушкам Дидито  Hug Heart Eyes

# 607
  • София, Манастирски ливади
Честити рожден ден на днешните порастващи дечица. Да сте живи и здравички Калина, Ачо, Виктор, Тея-Констанс, Васил и Никола   bigdance2

Благодаря от името на моят голям вече мъж за комплиментите. В събота ще покажем още снимков материал от бебешкото парти.

Принцеске, радвам се, че Ния е почнала да похапва, че това неядящо дете си е голямо наказание. Александър също почна да я яде храната, но в повечето случаи, когато второто е без месо не го яде  Shocked Иска си мръвка човека и това е Mr. Green
Жабче дано счупения инвентар ви донесе много здраве. Като четях за приключенията ви снощи ми стана много смешно като си представих Йоана с дрехите в коритото, но на теб едва ли ти е било много смешно. Винаги, когато видя близначета по улицата ми става едно мило и после почвам да съчувствам на майката как се справя. Аз с една хала понякога не мога да се оправя, а какво остава с две.  Hug

# 608
Измежду приготовленията: Честито на всички рожденници!

И много мИрси за пожеланията...

Кефя се, щото поръчковата торта излезе двойно по-голяма реално, отколкото си я представяхме.

# 609
  • София, Манастирски ливади
Кефя се, щото поръчковата торта излезе двойно по-голяма реално, отколкото си я представяхме.

Мдаа, забравих да кажа, че специално за тортите на Росита и на Лагуна в детския клуб, където ще празнуваме ме предупредиха че 1 парче съвсем спокойно става за 2. За вкъщи поръчахме от Лагуна 10 парчета, която е най-малата и наистина ще може да се разреже на 20 абсолютно прилични парчета.

# 610
Жабче,оправих линка http://www.facebook.com/photo.php?pid=379361&id=1681767445  Embarassed

Ейй,че браво на Йоана,мамина отмяна Heart EyesТо детото искало да ти помогне,пък и нали вече е голяма,иска да си е самостоятелна Joy Hug

# 611
Честито на днешните рожденничета: Калина, Ачо, Тея-Констанс, Васко, Виктор!
Да са здрави, весели, засмени!

Мимето, специално за теб:
Деси, благодаря за комплимента за новата ми визия. Аз още не мога да се възприема, но всички ми казват че така съм по-добре.

Мимето, Олче, много ми е любопитно какво работите Embarassed
Жабче, ние я къпем още в спалнята, защото банята е голяма и студена. Ама вече времето се стопля и ще я къпя на земята в коритото в банята, че наистина много плиска вода, а пък и вече иска да излиза и може да падне.

# 612
ЕЙ ВериНайс страхотна тортичка Heart Eyes Благодаря Peace (аз съм счетоводител  Mr. Green ) и към теб едно въпрос-че: как си правиш така къдрава косата?
Вери Найс аз имам приятелка с това се занимава тук Peace
Олче аз мрънках месеци наред и все още понякога си мрънкам Blush и ми се иска да съм си в къщи с Диди Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 17:28 от Мимето*

# 613
Мимето*, правя я с дифузер, но преди това слагам на цялата коса един специален стилизант, без него не се получава нищо. Първият път ходих на фризьор (на РД на Габи) оттогава се правя сама.
Аз пък съм спедитор, което ще рече занимавам се с митници, международен транспорт, логистика и т.н.
Интересно ще ми е да разбера и другите с какво се занимават. Който иска да сподели.

# 614
  • София
Мимето, Олче, много ми е любопитно какво работите Embarassed

Веднага разсейвам съмненията. Mr. Green
Работя във въпросната IT фирма.
До преди 2 дни на длъжността офис организатор (административна работа), сега в търговски отдел, отговарящ за вериги (Технополис, Техномаркет, Метро, К&К, Мултирама, Офис Експрес и т.н., и т.н. Sick), на длъжност ... търговски асистент.
С огромната надежда някога да свикна, че омрънках света тези 2 дни... Embarassed Вече ме е срам от мене си.

Общи условия

Активация на акаунт