Честит рожден ден на цялата група сладунчета Ники, Васко, Тея, Аче, Вики Калина и мамите им! Специално, ама много специално към две момченца отправям много целувки - Васко и Аче-Юначе! На Асето и Мамасита също изпращам най-добри пожелания, пък те ако си хванат и нещо друго (скрито пожелание за братче или сестриче на челядта), за тях си е.
Мамасита, много симпатични октоподки-тотки.
Абрикотинче, много целувки на влюбеното Бобче. И на теб също толкова много.
(не е проблем, че нямаш кирилица. Когато отвориш прозорчето за писане на отговор, до изхода горе излиза едно синьо квадратче с ЕN на него. От там можеш да си пишеш с наличната клавиатура и на български) 
На въпросите на Жабче
1. Ние от много време се къпем и в стаята, и в банята. В коритото все още. Пробвали сме да я къпем със слушалката на душа докато е седнала в коритото с малко вода Мария. Странно й е.
2. Мажа я всеки ден веднъж (ако забравя
3. Днес записах за Ози. За частните не искат документи, но при теб това означава двойна доста прилична сума за храна, която може и да не ядат красотите.
Принцеске, понеже ти си с Ози по спомен - към колко доставят манджата?
Другите питанки за Вигантола и Зимафуора
Вигантол давах през зимата, но изключително рядко. Характерна е последователността и амбицията ми при даване на лекарствени продукти.
Зимафуор не съм давала.
Малко необработени и ненадписани снимки от организираните еднолично по Кафенцето, но от мен циганански маневри ще кача след малко.
Успех, дано й хареса на Мария!
Скачат,подскачат,катерят се с другите деца,пеят песнички,интересно е! Фия вече се качва само по диваните и за мое успокоение се научи и да слиза,слава богу!Ляга по корем и назад като раче се плъзга надолу

Докато да съблека сестра й, нашата решила, че не й се чака и цопнала вътре. Чух плясък, обърнах се и видях как вече е с единия крак вътре и премята и втория. Седна си после доволно във водата барабар с дрехите и взе да пляска. 

и ми се иска да съм си в къщи с Диди
), на длъжност ... търговски асистент.