Април не е далече, за рожден ден се стяга АПРИЛското човече

• 43 310
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Много исках торта с октопод, но бяха по 90 кинта, а и на сладкарите им отнема 4 дни да я произведат. Затова си направих мини домашна торта, в добавка към поръчковата:

Някой ден ще са и по-хубави, но съм горда с първото в живота ми произведение от фонданово тесто.

Миналата година около този късен час ми се поразплискаха водите...колко бързо мина времето...

# 586
Мамасита страхотен първи опит  Party аз се бях шашнала с цените на тортите,нашите 2 торти,всяка с диаметър 26 см,излязоха общо към 20-25 лв!!!ама нали ние си ги правихме  Mr. Green
къпането-и ние сме в стаята,в банята все още е много студено,надявам се след месец а започнем там,а пък зимата ще видим
флуор не давам изобщо,а вигантол от скоро  Peace
Анито вече е с 4 зъба  Mr. Green нооо последния изби с 38 T  ooooh! и от началото на месеца някъде е много неспокойна  Rolling Eyes иначе си е все такъв шемет,онзи ден легнах на пода,където си играехме,че ме боли кръста и Анито е до мен,казах й да ляга да спи,тя се качи на леглото и там легна да спи,на възглавницата се облегна  Joy
миме имам една съседка бременна сега с 2-ро много ми напомня за теб  Mr. Greenедна миличка,усмихната  Heart Eyes Hug
честито на всички рожденници   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 587
# 588
Анито вече е с 4 зъба  Mr. Green нооо последния изби с 38 T  ooooh! и от началото на месеца някъде е много неспокойна  Rolling Eyes иначе си е все такъв шемет,онзи ден легнах на пода,където си играехме,че ме боли кръста и Анито е до мен,казах й да ляга да спи,тя се качи на леглото и там легна да спи,на възглавницата се облегна  Joy
миме имам една съседка бременна сега с 2-ро много ми напомня за теб  Mr. Greenедна миличка,усмихната  Heart Eyes Hug
честито на всички рожденници   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Аничка да не е моята сестра близначка Winkаа и да не намекваш нещооо  Joy
Мамасита чудесен първи опит Peace, само че е много коколато това октоподче Mr. Green
Аууу Ани туй любовта няма граници Joy какъв лИбовен Поздрав само от Бобката Mr. Green Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 22:38 от Мимето*

# 589
  • Варна
Честит рожден ден на сладкия Томи!!! Да е много, много щастлив, все така чаровен и винаги да постига успехи!!!

Страхотен поздрав! Много е сладка Боби! И каква любо-в-в-в! Laughing

Аз не давам (и не съм давала изобщо) нито флуор, нито витамин Д. Всичко необходимо се осигурява от кърмата, вит. Д - от слънцето. Защо да го тъпча с химии?! Naughty

само че е много коколато това октоподче Mr. Green

Миме, какво значи това?! Joy

В банята го къпем още отначало, от 5-6 месеца - направо във ваната. Мажем го постоянно, дори по 3-4 пъти на ден, защото кожата му е невероятно суха, с лишеи, чак е разранена зад коленцата. Сега го мажем с Нахткерцен балсама на д-р Таис и има известно подобрение, но все пак ми е доста притеснено дали не е някакъв дерматит... Confused Нашият доктор смята, че му няма нищо... ще го водя на хомеопат тия дни... Tired

Страхотни снимки разгледах - не мога да пропусна Жабчетата, Анитата на Деси и на Аничка, Ени - колко са пораснали и какви красавици са станали, както и малките едногодишни господа - Влади, Григори, Саши на Друнда!!! Heart Eyes

# 590

само че е много коколато това октоподче Mr. Green

Миме, какво значи това?! Joy

ами много са му изпъкнали големите очички Mr. Green Blush дано Мамасита не ми се разсърди  bouquet
chockolina  ААА ок значи грешката е в моя телевизор Crazy а думичката е ВИДИНСКА  Whistling

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 23:44 от Мимето*

# 591
  • Варна
 Joy Joy За пръв път я чувам тази дума. Party
Те са си с доста изпъкнали очи октоподите по принцип  Mr. Green
http://www.scuba-equipment-usa.com/marine/FEB04/images/Octopus_tetricus.jpg

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 01:06 от chockolina

# 592
HAPPY 1ST BIRTHAY
Никола на the_empress,
Васил  на asja,
Тея-Констанс на Дея`,
Ангел на Mamacita Bandida,
Виктор  на dudulinka,
Калина на ma_lolo,

# 593
Какво да се прави, трудно се меси пластичният експлозив...фондан. Май сладкарите му слагат глицерол, за да не съхне- трудно се правят малки формички, затова и очичките са по-големи. Пък и октоподите имат пропорционално едни от най-големите очи в животинското царство.

Абе важното е, че Аче-юначе е вече годиначе, за изминалата година не успях да го затрия нито един път с моето гледане...

# 594
Честит рожден ден на днешните едногодинковци-Калина Heart Eyes,Тея-Констанс Heart Eyes,Аче-юначе Heart Eyes,Васил,Виктор,Никола

Мамасита,произведението ти изглежда чудесно!

Абрикотин,по-сладък поздрав към гадже не бях виждала Heart Eyes.Браво на сладуранка Бобче Grinning.

Емануела,ще се радвам да се видим  Hug!

poem,никога няма да се уморя да се смея на Сами на щуротиите Laughing.Представих си как посреща баща си hahaha Joy Joy Joy ,Анелия по подобен начин посреща батко си от детската градина-ще си потроши краката да бърза,пада,става,и като го докопа,вдига ръцете,иска да се качи отгоре му rotfImbo,и започват едни нечленоразделни звуци и пърдене с уста от радост Crazy,след което вирва пръста и му сочи къде да отидат Joy.Ай е отказал,ай е надула гайдата  smile3560.Достойно Овне Twisted Evil.

П.П. chockolina,very nice,тази сутрин гледах това по BTV:Конкурс за детска рисунка Цветовете на пролетта,и се сетих за вашите малки и талантливи художнички Мони и Габи Heart Eyes Heart Eyes.Мисля че биха се справили чудесно Hug

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 10:27 от Desirée

# 595
Честит 1-ви рожден ден на сладурковците
  Ачо, Калинка, Тея, Васи, Ники и Вики!

И стрък пролет за щастливите мами:

Специални целувки за любовчийката Боби! Hug

Поем, Сами под колата... hahaha Joy
Сутрин нашия тати като тръгва на работа се почва едно целуване по номера, а Кико още от далече се приготвил и  му маха за чао и раздава целувки. Наведе ли се обаче баща му да го целуне, той подлага не бузка, а рогцата, овньото мамин.
Миме, на мен пък коколато ми звучеше като кокалесто. Simple Smile

# 596
Ех, и ние пораснахме, вече не сме бебе, а едногодишна госпоИца  Crazy

Благодаря ви за милите поздрави към рожденничката

и искам да честитя днешния рожден ден на останалите ни башнаборчета
Никола на the_empress,
Васил  на asja,
Тея-Констанс на Дея`,
Виктор  на dudulinka,

и по-специално на Ангел на Mamacita Bandida. Нека расте умно и много щастливо и обичано дете.

Честит празник и на вас мили мами, родили на днешния ден, в поздрава слагам и себе си.   bouquet
Е, времето днес е мслко кофти, ама пък ще им върви по вода на малчовците.

И да ви разкажа за вчерашния ми каръшки ден. Значи още от сутринта яко ме гонеше нервата, без никаква причина просто бях кълбо от нерви и всякакви мисли ми минаваха през главата на какво ли се дължи това.

На обяд прибирайки се от разходка заседнахме в асансИора с Калина и то точно на нашия етаж. Беше ужасно, Калина се изнерви от дългото висене, беше и гладна, а за точно бях взела храната от кухнята, ама нямах лъжица да я нахраня. А на мен така ми се ходеше до 00. Нямаше кой да ни извади и извикахме нашия тати от работа и така благополучно след едночасово висене  той ни извади. Беше ужасно.
И днес много се чудя дали изобщо да се качвам.  #Cussing out

# 597
Честити днешните рожденици Никола, Виктор, Васко, Тея, Калина и Аче-юначе!!!

Ася, няма да ни покажеш порасналия Васко?!  Heart Eyes

Поем, голяма веселба при теб! Joy

Бягам, че се събуди...

# 598
Честит първи рожден ден на Никола на the_empress, Васил  на asja, Тея-Констанс на Дея`, Ангел на Mamacita Bandida, Виктор  на dudulinka, Калина на ma_lolo!!!
ma-lolo, ужасна история с асансьора, и на мен наскоро ми се случи подобно нещо, бяхме обаче само аз и зет ми, включи се аварийната спирачка, а е уж нов асансьор, искарах си акъла, особено като видях, че и зет ми много се уплаши!Изведнъж се отпусна надолу и имах чувството, че висим на един косъм! ooooh!
Борянка-сладуранка!Е мнооого е сладичка, каква либоФ само! Laughing
poem, време беше да се отчетеш подобаващо, много ми липсваше Sad, Сами е цар на щуротиите, то е ясно, направо ме спука от смях за пореден път, той ми е фаворит за най- сладко смешно бебе!Купонджия! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Май съм забравила да спомена, че Ния от известно време е научила нови думички- Цвете, Яйце, Куче, Кочпе и др., е малко не и се разбира точно, не ги казва правилно, но все пак...но най-вече любимо и е Ало, само като види телефон или ако звънне все повтаря ало, ало, ало, казва ало и на всяко телефоноподобно нещо като мишка за комп., калкулатор, дистанционно, много е сладка! Laughing

# 599
  • София
Браво на Нийката! Вече говори? Shocked принцеске, тежките ви мрънкаво-ревливи дни май вървят къв своя край, скоро ще започне да си казва какво я мъчи, сладурката. Wink

Аз нещо съм изпуснала нишката Аче=октоподче newsm78, но напоследък все по - често моЙто Елина ми наподобява това животинче. Няма скоро да проходи това шиле Laughing, пълзи и пляска ръце по ламинат/теракот, така звучно плющи Mr. Green, все едно точно някой октопод е намерил свободата си...

На poem-че ще кажа да се вясва тук по - често, че ни липсват много с палавия Щурчо. Heart Eyes
Ако се извини за отсъствието със снимков матРиал, съвсем добре ще се получи. Blush

Ч.Р.Д. на Ангел, Тея - Констанс, Васил, Калина, Никола!
Да растат весели и здрави, радост и гордост на мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт