Честит първи рожден ден на патеричка на Калин на Nanny, Боряна на Abrikotin, Мария на рони, Теодор на darling1981, Бетина на Didi Bojinova, Михаил на djreni, Виктория на very_nice, Йоан на vladiniki, Боряна на anel23, Александър на Drunda!
Честит рожден ден на днешното априлче Тома на Енигма!
Нека всички са живи и здрави! Нека имат безгрижно детство и весели игри!

Едва смогнах да изгледам снимките.
Деси, точно такава е позата и на наша Яна. Като гледам и Ани с двете ръце сочи.
И вие сте с торта калинка, но вашата по-добре се е получила май. Нашата се разходи из цякло Хасково в един микробус преди да си я вземем, защото от сладкарския цех объркали поръчката. В резултат едното й око се беше разтекло... Вигантол спрях да давам на годинка по съвет на педиатърката. Не че преди това бях много редовна де...
Флуор не съм давала, четох разни страхотии из нета и се отказах.
Мамочка, и аз докато взема урина се изприщих. Опикахме всичко вкъщи.
Да ви питам някои неща:
Безпроблемно ли мина местенето на къпането от стаята в банята? За срамотиите още се къпем в стаята. От няколко месеца правим опити да ги къпем в банята, но изпадат в истерия от страх и все се отказвам.
Мажете ли все още с мляко за тяло след всяко къпане или разредихте? Напоследък мажа само след като съм мила със сапун, а не го правя всяка вечер.
Моля, който е записвал детето на кухня в Сф, да ми каже какви документи се изискват - бележка от педиатъра, че детето няма хранителни алергии... друго? За бурканчетата разбрах. Педката ми препоръча да ги запиша на кухня щом имам намерение да ги пускам на ясла, да свикват с храната.
И друго имаше, но съм съвсем изкукала вече...

Хайде и малко снимки:
С новата триколка
Много жаби на едно място
Сънена и боса - Йоана разбира се.
Щях да соча нещо... (Яна)
Йоана позира
На Яна й се спи
В зоологическата градина
Е тук вече соча
Обичаме да спим в колата

...
!
,страхотни домакини,и гостенчета!А ти изглеждаш много свежа с тази прическа!
.Много хубаво семейство сте,а ти си направо престъпно красива
!
!Супер сте
!
!
,и големи ревове бяха в началото.

а с такава сладка калинка-малинка Анито
Диди няма страх от банята, защото винаги е била къпана там 
вчера и дадохме да опита от детския уогурт и да се надявам, че днес няма да е обрината

[/size]

Много е сладък и му е голям кеффф да минава под струята с вода и имат известни спорове с баща си за нея