Децата и телевизорите

• 10 176
  • 186
  •   1
Отговори
# 30
  • София
При нас номера с телевизора още не минава - винаги е покрай мен.
Скоро ни се наложи да сме без телевизия за 10-тина дни - даже не забеляза че липсва нещо, за разлика от мен  Embarassed

# 31
Пускам филмчета,но не за да се отърва от нея,а защото в момента не е на градина и не ни пускат да излизаме,а затворени вкъщи денят е мноооооооооого дълъг.

# 32
  • София
Телевизорът вкъщи работи почти постоянно. Малкият се заглежда понякога /най-често в рекламите/. Като цяло не виждам нищо лошо в това да се пусне филмче на детето, за да може майката да свърши това-онова из къщи.

# 33
  • Mars Hotel
Телевизия - не, и без това там няма нищо, което да й е интересно.
Пускам й обаче Бейби Айнщайн, много ги обича. Това е единствения начин да свърша нещо, без да ми виси по крачолите. Laughing

# 34
Ти като ти поотрасне детето ще го пускаш на ДГ с идеята по цял ден да зяпа тв ли?
И в другата тема ти писах- не може навсякъде да има пуснати телевизори.

Не това може и вкъщи да го прави.
Просто казвам че да има телевизор в детската не е чек толкова лошо

# 35
Ти като ти поотрасне детето ще го пускаш на ДГ с идеята по цял ден да зяпа тв ли?
И в другата тема ти писах- не може навсякъде да има пуснати телевизори.

Не това може и вкъщи да го прави.
Просто казвам че да има телевизор в детската не е чек толкова лошо

От опит с твоето дете ли го казваш?
Защото аз ти казвам, че е лошо, но го пиша, защото сега минавам по този път.
Не на изуст и не по принцип.  Peace

# 36
Нашия телевизор работи по цял ден и по4ти през цялото време е на THE VOICE.Ема много оби4а да гледа тази програма и си има любими песни даже.Не виждам лошо в това.Тя се разхожда,телевизора си работи и ако на нея й харесва какво дават в момента се спира и гледа.

# 37
  • София
Докато, бяха малки им пусках аз. Сега вече сами си пускат ТВ, но лимита им е ограничен Laughing.

# 38
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
пускам филмче на компютъра

телевизията не е за деца

# 39
  • СВИЩОВ
Пускам- в къщи непрекъснато се гледа TV.Алекс понякога проявява интерес ,понякога не.
Когато иска някое филмче му пускам на компютъра ,но това се случва рядко.

# 40
Моите деца още като се събудят и си пускат някой диск с анимация. Ако ги оставя, може денонощно да гледат детски. Каква е тази пристрастеност  към телевизията, не знам. Все пак гледам да не ги оставям много продължително пред телевизора......но не винаги успявам да ги отделя от него.

# 41
Гласувах с последната опция, макар това да не е съвсем така. Никога не пускам телевизия за да се "откопча" от детето за да свърша нещо, но телевизора у нас е "член на семейството", никой не го гледа, а винаги е включен. Дневния застой на детето пред ТВ е не повече от десетина минути, когато дават някоя любима реклама, чиято мелодия просто я хипнотизира. Не ми се е случвало да правя нещо чак такова, че да не търпи олагане.

# 42
  • Варна
Да , пускала съм филмчета и нямам скрупули за това.
И гледам спор се е заформил за ТВ в детската стая .
И не не смятам , че е  лошо да има телевизор в детската стая. Моето дете има ТВ в стаята .

# 43
Да пускала съм но гледам да е рядко! За телевизор в детската стая обаче съм против.

# 44
Аз почти не гледам Тв, така че и на малкия не се сещам да пускам. Предпочитам да си пусна музика. Вчера го пробвах с едно филмче, че било бебешко и една мама каза, че децата й на възрастта на моето много го харесват - Baby Einstein - Da Vinci, но не го отрази изобщо и се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт