Отговори
# 285
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добрю ютро лейдис!

Да метна по едно кафенце и да ви разправям...

Значи от де да почна... Доколкото знаех имам право на 120лв. щом като детето е настанено на ясла. Да обаче получавам накуп за 1,2,3месец 720лв. и реших, че трябва да им гги върна, че са объркали нещо и после ако ме фанат по зле. Оказа се, че счетоводителката ми е подала погрешна декларация от мое име и сега чакам дали ще ме подведът под наказателна отговорност за деклариране на  неверни данни. Трябваше да върна сумата преведена от НОИ от 2.11 когато Коко е тръгнал на ясла... Confused Естествено, че съм я усвоила и едвам събрахме паричките. Та така с нас малко неприятности, но здраве да е!

Hug Приятен слънчев ден  Hug

# 286
Добро да е утрото!!

Ееее, Нинка много кофти, надявам се да не се стигне до наказателна отговорност.

Ние ще сме на ясли от 10 май, подготвяме изследвания и след празниците тръгваме!! 

Лек и ведър ден на всички!

# 287
Добро утро.
Аз само за едно дзак, колкото да знаете, че не съм изчезнала:)
И ние по цял ден сме навън.Прибираме се само на обяд, да хапнем и да поспим и ..пак драсваме навън.Не мога да се наситя на хубавото време след тази тежка зима, която прекарахме вкъщи като затворници.
Гледам,ч е говорите за яслите.Аз не съм фен.Дени го пуснах направо на градина и мисля и Жоро да си го гледам до 3 годинки.

# 288
Нинка,много неприятно  Crazy

# 289
  • София
Уффф, Нинка, голяма гадост.  Confused
Доколкото разбирам счети е виновна, така ли?  newsm78 Ама ти връщаш...

# 290
  • На брега на реката
Това си е неприятно наистина. Жалко само, че вместо друг, ти го отнасяш  ooooh!
Лек ден от нас и много весели разходки  Mr. Green

# 291
Ехо,има ли някой.....?глас в пустиня
Ние се подготвяме за имен ден и кръщене на 6ти май.Нямам търпение да мине и този празник и през юни да ходим на море.
Айде лека вечер.

# 292
Ха Добро утро.... kaffeetrmker_2

Вие хора въобще прибирате ли се Wink  Ние се готвим за ясли, от 11.05 стартираме.... дано мине гладко и без болести. Praynig

Да се консултирам по един въпрос, на нас нещо ни изчезна апетита, което чак толкова не ме притеснява, щото имаме аванси Wink... Приписвам го на зъбите, но нещо ми се струва, че си е чисто етап на растежа.  Прави ми номерца, ако започна на я храня ми се глези и върти, ако си прибера паницата я търси...  Като успея да й заангажирам вниманието с нещо, най - добре да е от забранените неща или любимите реклами, яде и отваря устата за още, изчезне ли обаче интереса чисто на инат приключваме и с яденето, ама ще си стои гладна в яслите, ако мисли че някой ще й стои "диванча прас" да я лъготи Rolling Eyes Rolling Eyes

А може и да е от топлото време newsm12

http://dek2008.snimka.bg/baby/angelina-na-mama-san4es.349118.18451236

А ето ни и да ни видите какви сме пораснали!

Лек и ведър ден Hug

# 293
  • На брега на реката
Санчес, може би е етап, а и силно се надявам да е така. Ние честичко изпадаме в такива периоди, а и Мариела не стои в столчето за хранене. Та се гоним, аз викам като истерик, тя ми се хили или плюе - дициплина под всякаква критика. Предната седмица пък беше като една малка ламя, всичко си изяждаше, че и допълнително искаше. Тази сутрин почти не хапна, на обед също, да не кажа, че легна гладна...и вече се чудя как да се лигавя и маймуня, за да я накарам да хапне. Ама ще поседи гладна и накрая сама ще си каже  Rolling Eyes
Вие изкарахте ли късите ръкави? Че вчера си беше доста топличко, само и навих ръкавките и не посмях да я съблека. Днес и облякох една тенисчица под блузката, да съм в готовност, но пък е доста ветровито.  newsm78
Лек ден и от нас! Чакам я да се наспи и изчезваме, че катерушките но чакат  Mr. Green

# 294
  • София
Здравейте, приемате ли нови попълнения в дружината? Аз имам две момченца, едното от които е родено на 11 декември 2008. Казва се Максим и е голям разбойник. Ще се радвам, ако имам възможност да си обменям с вас впечатления, идеи, пък дори и притеснения. Друго си е, когато можеш да сравниш впечатления с хора, които са на твоята вълна  Laughing

# 295
Здравей Нео ! Добре дошла!  bouquet
При нас нищо интересно, не можем да се нарадваме на хубавото време.
Теди от ден на ден става по-палава и в сравнение с нея батко й изглежда направо послушен Laughing Laughing Laughing
Желая приятни почивни дни на всички!

# 296
Добре дошла, Нео! Hug
Ех...., искахме хубаво време, и ето на- на вън е топло, а тук при нас пусто Wink. Всичко сме по разходки. Александър все още не иска да ходи самостоятелно, а само да се държи за ръка. Не дава да му мия зъбите, но здраве да е. Вие как се справяте с това занимание, и кога ги миете зъбките- сутрин и вечер?
 Е хайде да се приготвяме и ние за игра на вън

# 297
Привет-мривет, момичета!
Влизам да ви кажа страхотната новина - бременна съм! Живот и здраве ако всичко е наред ще си имаме и декемврийче 2010, а Макси ще става батко  Grinning Работили сме за госпожица, да видим дали ще ни огрее. Разбира се, само се надяваме да е живо и здраво, полът няма значение.
Много ми се гади. Направо не се издържа на моменти. Точно като миналия път. Дано както както тогава премине след 3-ия месец и имам същата прекрасна лека бременност. Нищо че нямам представа как ще оцелея с това адско гадене дотогава.  Rolling Eyes
Хубав ден и  Hug

# 298
  • София, в момента в любимото ми село Железница
verita76 Честит Рожден Ден!   bouquet

neo добре дошла при нас!   Hug

wondergirl ЧЕСТИТО!   bouquet Лека и безпроблемна и накрая една прекрасна госпожица!
  Hug

# 299
Wondergirl, страхотна новина!!!  Hug Дано неразположението бързо отмине и останат само хубавите емоции на бременността!!! На теб и на другите две бременни мами - Данитка и assya q - желая едни прекрасни девет месеца, много красиви моменти и страхотни, здрави бебета на финала!!!   bouquet

Verita76, честит рожден ден! Много здраве, радост и усмивки!!! Весел празник!   bouquet

Neo, добре дошли при нас с Макси!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт