Отговори
# 540
Карачевийска,благодаря

ето за вси4ки една виртуална по4ерпка

ние се надяваме септември Марти да е на ясла,резултатите излизат края на този месец и ще видим какво щестане
Карачевийска,Митко от кога е на ясла,тук в Аксаково ли

# 541
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Миленка Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава,
много щастлива
Чаровна и чревоугодна!
Да си бохем по душа, да раздаваш красота!

# 542
  • На брега на реката
ЧРД Миленка   bouquet Всичко най-най-хубаво и само поводи за щастие и усмивки!
Леле как така в края на месеца, аз разбрах още преди 3-4 месеца, че е приета и пак ми се струва, че АЗ не съм се подготвила психически  hahaha Какво остава, ако от днес за утре трябва да я пусна.
И ние за тази вечер сме младоженци, оставихме я на село на басейна, че все още се боря с Дипломната ми Работа и трябва да се потя над нея  Cry Не си мислете, че ще си почивам  Sick Направо ми втръсна вече, дано скоро приключа, че даже не спя спокойно  ooooh!

# 543
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛЕНКА!

# 544
Цоп!  Sunglasses
Върнах се от вилата  Mr. Green ,щото довечера ще излизаме с варненки по женски  Flutter Party
Прочетох ви по диагонал,щото мозъчето ми се свари направо в тия жеги...та...болните да се оправят,тези,който ще заминават на море-хубаво да си прекарат,а рожденичката да е жива и здрава! Grinning
Пупи,ние с повръщането се изредихме цялото семейство...едва ли е от кухнята!  Rolling Eyes
Айде,отивам да се кипря... Blush

# 545
  • На брега на реката
Мимина, ама малката нямаше никакви симптоми. Цял ден бягане и дивеене, вечерта започна да драйфа, като изведнъж си пролича, че я сви коремчето. Но нито сополки, нито темп. е вдигала. Повърна 3-4 пъти, сложих свещичката, която ни изписа доки и това беше. На другия ден беше малко отпаднала и на захранване, но като цяло къде от зъби, къде от храна...която него ден беше ДК...така де, няма от какво др да е  Rolling Eyes
Както и да е, случва се, сега сме супер  Mr. Green

# 546
  • София
ЧРД Миленка. Желая ти много здраве и много любов.

# 547
Пупи,ама аз не споря  Wink Peace Разбира се,че може да е от кухнята,не един и два случая има такива,просто споделям,че може да сте имали като нашите преживелици...никакви други симптоми и при двете деца-само повръщане вечер! и толкоз.На другия ден пак бяха ок  Grinning Няколко дни не хапваха както обикновено,но сега наваксват яко! #Crazy Какъв е тоз техния апетит в тези жеги направо недоумявам! ooooh!

# 548
  • На брега на реката
О не, и аз, разбира се не споря   bouquet
Малката пък няма никакъв апетит в тия горещини, кара на плодове и разни млечно-плодови бъркочи. Но пък ние в Русе винаги разбиваме всякакви температурни рекорди, дали ще е зима или лято...Вчера в 11 без 10 преди обед беше вече 33 градуса...няма да ви разправям в 11 вечерта колко беше  Shocked Ама пак лятото го предпочитам пред зимата  Mr. Green

# 549
  • Велико Търново
Ей, Pupinka, права си за жегите в Русе. Докато работех, един ден бях в командировка точно когато темпер. бяха над 40 градуса. Няма да обяснявам какво беше... То и при нас по принцип са доста високи.

# 550
Аз пък детската кухня отдавна не я ползвам вече. Колко му е да забъркаш една супичка, пилешка или топчета или постна крем супа или чорбица. Коко си хапва от нашето ядене, просто готвим по безсолно и без много подправки. Той понеже си е ящен и с охота всичко си хапва, е предпочита месце или пък кюфтенца ... Rolling Eyes

# 551
Цвета пиле и ние сме така! Тъкмо почнахме да ползваме детската кухня и тя излезе в ремонт. Първо му готвех за Митко само. После почнах да давам от нашата храна и така от доста време вече си хапваме заедно. И аз готвя с по-малко подправки. Вече ако е нещо по-тежичко или сухо, правя на Митето супичка или някоя манджичка. Засега нямаме проблеми с храненето, дано и занапрад върви така. Като го гледам как сладко си хапва... Blush То иначе е мъка като не искат да ядат...

# 552
Здравейте!
Нашата детска кухня е в отпуска, но иначе з анищо на света не я заменям. Едва ли мога да готвя толкова разнообразно всеки ден - заешко, телешко, пилешко, постно, кремчета. При нас говят много вкусно, заешкото с яблки е супер  Wink

Повръщането - 100% е вирус, не мислете, че е от ядене. Всички го изкарахме този вирус, ужасен е. От него свалих 3 кг. Whistling И разтройство ако те хване....не е за мислене просто.

Прибрахме се от 3-седмична скитня.

# 553
Спор няма, че в детската кухня готвят много по-разнообразно... Аз затова и настоявах да го запиша на детска кухня. Но такъв ни беше късметът... Grinning Heart Eyes

# 554
  • Велико Търново
Аз пък практикувам и двете - 2-3 пъти в седмицата вземам кухня (когато е риба, телешко), а през останалите дни му готвя.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт