Бременна съм пак, но.....

• 16 985
  • 176
  •   1
Отговори
# 165
  • област Софийска
Чудя се как не е заключена още тая тема  ooooh!
Не знам доколко е истина историята или не, но за пореден път стигам до извода, че този форум не става за споделяне, току виж те разкъсали, независимо за какво искаш съвет.
Всеки има право да решава какво да прави с живота си. Аз също не одобрявам абортите и съм се чудила защо хората, които не искат деца, забременяват без проблем, а други, които мило и драго дават за дете, не успяват. Но, за жалост, не решаваме ние това. Разберете го това, щом не можете да дадете съвет, подминете темата, какво толкова  ooooh!

# 166
  • София
Боже хора, озаптете се! Това е едно 20годишно момиче, недейте с такъв език Thinking

# 167
Аз все едно чета някаква зелена снаха,която яко са я комплексирали и свекъри,и свекърви ,и е търсила де да каже :"Вижте,аз ставам за нещо-не съм ялова!".

# 168
Спрях да чета темата от 4-та страница.
Много грозни коментари чета,отдавна съм се разочаровала от форума и смятам,че мястото ми наистина не е тук.

И да не съм оф топик за въпросното момиче,нямам представа коя е/каква е/какво иска от живота,затова ще си спестя всякакви коментари.Да се спасява сама,но в никакъв случай,не бих използвала такъв речник както в доста от постовете.

# 169
Искам да похваля момичето, че запази добрият тон до сега.
Не се сърди, не се заяжда и определено показва по-зряло поведение от "съветничките".
Момичето ще порасне, ще натрупа опит и ще се справя с живота по-добре. Сега искаше само съвет или дори едно"ухо", за да си излее душата.
Скъпа наистина съжалявам за това, че си решила да прекратиш бременността. Чувството на тъга, най-вероятно никога няма да забравиш, и така трябва.  
Всичко планирай добре, след аборта- храни се добре, пий доста вода, взимай витамини. Тялото ти ще има нужда от малко внимание, особено със сърдечният ти проблем.

# 170
Искам да похваля момичето, че запази добрият тон до сега.
Не се сърди, не се заяжда и определено показва по-зряло поведение от "съветничките".
Момичето ще порасне, ще натрупа опит и ще се справя с живота по-добре. Сега искаше само съвет или дори едно"ухо", за да си излее душата.
Скъпа наистина съжалявам за това, че си решила да прекратиш бременността. Чувството на тъга, най-вероятно никога няма да забравиш, и така трябва.  
Всичко планирай добре, след аборта- храни се добре, пий доста вода, взимай витамини. Тялото ти ще има нужда от малко внимание, особено със сърдечният ти проблем.

Сърдечно ти благодаря и ти желая всичко най-хубаво и на теб!  bouquet И мерси за съветите, ще са ми от полза Peace

# 171
Ние също не бихме искали второ дете сега,аз така да се каже тъкмо ще тръгна на работа....Но не мога да си представя да направя аборт.Просто ...пазим се,и толкоз.Да чукна на дърво,може да ни се случи,застраховки не сме си правили...Наистина ли желанието да се отървеш от бебето е толкова голямо?

# 172
To всичко е прекрасно, но авторката има ли си идея каква мощна хормонална бомба е абортът. Много по-силна от противозачатъчните и Постинора. Щом не може да пие хормонални таблетки, какво остава за аборт.
Съветвам те да се обърнеш към специалист и да попиташ дали абортът не е противопоказен за твоето състояние.

# 173
Какво ви става  бе хора?
Какви са тези тежки думи и обиди?
Всеки сам  решава колко деца да има,
защо нападнахте жената така грозно?
Тя иска съвет , а получи помия.
Не очаквах такава реакция ,
особенно от някои съфорумки .newsm78

# 174
Не знам каква помия сте и изляли и не искам да знам, но едно мога да кажа на авторката- това е ужасна глупост, която и аз някога направих и не мога да си простя.
Сега искам бебе повече от всичко ама няма.

За разлика от теб, имах доста по-сериозни причини да не мога да си позволя този лукс. Макар че не е оправдание за да убиеш едно бебе.

Господ да ни прости! Praynig

пс. как попаднах точно на този ти пост- със сърдечен порок трябва да знаеш, че и ти като мен повече шанс може да нямаш.

# 175
Stefi_shoko, прочетох внимателно темата, както и постовете ти в други теми. Възмутена съм искрено от поведението ти - да влизаш и да се заяждаш тенденциозно с жените, които се опитват да забременеят, е не просто низостно и недостойно, но направо долно. Това ми изказване няма никаква връзка с евентуалната ти бременност. Само едно ще ти кажа - моли се на същия този Господ, който те е направил фотомодел, да не е истина това с аборта и жената с близначетата!

Аз родих на 21, доста приятелки са правили аборти и родиха млади, но такова невежество, като твоето - да не различаваш матка от стомах, да пиеш билки за аборт и да нямаш елементарни социални умения (неграмотността я оставям настрана, но поведението ти във форума е неадекватно спрямо средата и изобщо) - просто не съм срещала.

Тази тема, независимо дали е истинска или не, няма никаква друга цел, освен да предизвиква скандали. Защото, ако е истинска, то самата авторка е правила аборт скоро (или нейната приятелка, с която явно пишат под един псевдоним), при това без да й мигне окото, така че тук дилема няма. Ако не е истинска, отново няма смисъл, затова наистина се надявам, модераторите да я заключат. Не за друго, но тук много повече страдат жените, борещи се за деца (които явно иска авторката умишлено да уязви), отколкото самата авторка.

За първи път оправдавам напълно всички обиди, които са нанесени в този форум, защото това момиче нарочно човърка в раните на тези жени.

# 176
  • Sofia
Стига толкова!
Позачистих. Не желая да изтривам лубриканта.
Ще си спестя коментарите.

ПС Ще оставя и последния коментар. Нарочно!

Общи условия

Активация на акаунт