Бременна съм пак, но.....

• 17 048
  • 176
  •   1
Отговори
# 90
Жена съм, но понякога ми се иска да съм мъж, за да ми са позволени точно тези неща!Не претендирам да съм дама и никога не съм претендирала Whistling
Никнеймът ми дава достатъчно инфо, иначе щях да съм сладка близалка или нещо друго лигаво... Mr. Green

# 91
Oт първият пост (защото не четох цялата тема), единствено лошо впечатление ми направиха две неща:

Това с билките #Crazy, интересно ми е какви са...и това, че те болял СТОМАХА Shocked

Другото си е твой личен избор.

# 92
хората не могат да забременеят сумати време, ти аборт ще правиш, на 20 години си, няма да ти се изплъзне кариерата...още по - добре да си отгледаш сега децата и после ще работиш. запази детето в теб е моя съвет  Peace

# 93
Добре, бе хора, кротнете се малко!
Който е чел малко от малко постовете на бременната госпожица, сигурно си е направил някакви изводи за интелектуалното и образователното и ниво. Какви - негова си работа. Но е факт, че с изказваниятата си в този огромен форум човек много лесно разкрива що за личност е.
Сега момата е бременна. Иска да махне бебето. Що се дразните? Даваме съвети как да го направи, без да си докара прекалено голям риск за здравето и толкоз.
И сме спокойни, че едно агне след 20 години няма да стане същата овца.
Животинските аналогии са съвсем случайни  Mr. Green

# 94
Мацката отиде да купонясва в Спейсклуб  или нещо такова беше в Разгеад Mr. Green
Отдавна не живея там и не съм в течение на модерните заведения там, но ако ми остане време някой път ще отида да я видя Joy Може да ми се зарадва! Mr. GreenМоже да ми роди някое дете!Мацко ся като се замисля, може да предлагаш услугата сурогатна майка, като забременяваш толкова лесно, хем пари ще имаш, хем ще си глезена. Е, няма да си 40 кила, ама голяма работа, то пак е кариера!Пък и с тази напреднала медицина, могат всеки път да те правят като девица  Mr. Green

# 95
Мацката отиде да купонясва в Спейсклуб  или нещо такова беше в Разгеад Mr. Green
Отдавна не живея там и не съм в течение на модерните заведения там, но ако ми остане време някой път ще отида да я видя Joy Може да ми се зарадва! Mr. GreenМоже да ми роди някое дете!Мацко ся като се замисля, може да предлагаш услугата сурогатна майка, като забременяваш толкова лесно, хем пари ще имаш, хем ще си глезена. Е, няма да си 40 кила, ама голяма работа, то пак е кариера!Пък и с тази напреднала медицина, могат всеки път да те правят като девица  Mr. Green
О Боже ти откъде знаеш, че днес има дискотека в Спейс hahaha Както и да е, ами ела да се видим, щом ти е толкова зор няма проблем Crazy

# 96
Не знам, налучквах Mr. Green Ще дойда, ще дойда, ама да не избягаш Mr. Green
Ооо, то е раничко още, сега видях. Ей ся слагам космическите цайси и идвам с космическия кораб, да отвлека малко земляни за извънземните си изследвания и за нерегламентирани от земните закони опити smile3532 gydi

# 97
Не знам, налучквах Mr. Green Ще дойда, ще дойда, ама да не избягаш Mr. Green
Ооо, то е раничко още, сега видях. Ей ся слагам космическите цайси и идвам с космическия кораб, да отвлека малко земляни за извънземните си изследвания и за нерегламентирани от земните закони опити smile3532 gydi
smile3533 Няма да ходя никъде имам дете да гледам  smile3504

# 98
Еее аз пък ще ходя, кой как се уреди  smile3533

# 99
Преди ми беше фаворит една мацка, дето мъжът й я заключва,  псува , и тя второ ще ражда, завършила Американския колеж. Но Стефи я надмина.  

# 100
Не разбирам с какво самочувствие се наричате интелигентни newsm78
Как си позволявате да обиждате? Не е интелигентност това да напишеш правилно 2-3 изречения.
Не виждам никаква разлика в нивото на питащата и на отговорилите (заядливи дами). Никаква!
Присмял се хърбел на щърбел Sick

Аз разбирам ситуацията и мога само да посъветвам момичето да НЕ взима билки. Опасно е без опитен човек до теб.
Особено в твоето здравословно състояние.
Също  така ми се струва, че мъжът ти трябва да бъде поставен на място. Или презерватив или няма секс!!!
Внимавай със спиралите, те също имат хормони.
Айде и умната Hug

# 101
Преди ми беше фаворит една мацка, дето мъжът й я заключва,  псува , и тя второ ще ражда, завършила Американския колеж. Но Стефи я надмина.  
Аз семейни проблеми нямам мъжа ми ме обича и се разбираме не ме е оставил, аз не искам второ дете по причините, които вече изтъкнах в първия си пост. Благодаря на тези, които ми дадоха съвети на място от здравословен аспект, аз за друго не съм й питала. Всеки сам си носи гюлето и знае сам за себе си Peace

# 102
Добре бе, разбрахме какво искаш и какво не искаш. Поне каквото и да правиш го прави с акъла си, колкото имаш там!И някой тука дадоха малко!Аз само се заяждах щото ме дразнят по принцип кифли като теб!Може пък и да знам коя си... Mr. Green

# 103
А бащата все пак няма ли право да знае?
И...противозачатъчни не бива да пиеш, а някакви билки даже не се замисляш каква беля могат да ти докарат?

# 104
А бащата все пак няма ли право да знае?
И...противозачатъчни не бива да пиеш, а някакви билки даже не се замисляш каква беля могат да ти докарат?
Знам, че има право, ама той ще иска да го задържа, ама кой ще издържа през това време дъщеря ми...той не се замисля и ако му кажа ще трябва да се скараме ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт