el_P,и аз съм яхнала метлата от вчера,ама дотолкова,че се развиках на който ми падне!Естествено за мъжа ми става дума,малкия не ме ядосва толкова,колкото той!Вчера приспах Борис и излязохме уж за набързо до педито да запишем час,после скокнахме до Надежда да си плати той тока на цеха и след това за 5 минути да си напишел заявката в офиса,че нашия компютър нямал връзка със служебния.5 минути ли?Къде ти!ЧАС И ПОЛОВИНА висях в колата да чакам да се наприказва с всички!Свекърва ми звънна по едно време да ми каже,че мъника се напикал до ушите и аз като набрах на моя хубосник още повече
седя и го причаквам да ми се появи
ДокЪ го чаках говорих с една приятелка и така й се навиках,а тя,милата няма никаква вина,но нали все някой трябва да го отнесе докато го няма скъпоценния...Та сети се да се появи накрая той,след час и половина и смее да ми разправя какво било станало!Само това ми трябваше,така му се разкрещях,ама си го заслужава!
Прибрахме се,и на свеки се навиках заради него и още не ми е минало!И докато не ми се извини и да ми обещае,че тази простотия я прави не за пореден,а за последен път,няма и думичка да му обеля!Ще дойде,ще ме пита какво има за ядене и аз ще му кажа:"соленки от цеха ти!"Тази фраза съм я замислила от снощи,ама тогава не посмя да пита нищо!Иначе в понеделник сме при педи да ни види какви сме убавци!

, ноооо майка ми съвсем случайно се беше допитала до нейн познат-ортопед, който и беше казал, че не е хубаво детето да стои там дълго време, можело да има необратими последствия след това.
,
, се оказа че добре хапва/даже мноогоо добре
!

!
, ще се бутаме още два месеца в кошника
!