Пие ли ви се повече вода докато кърмите?

• 3 130
  • 54
  •   1
Отговори
Само по себе си кърменето обезводнява до някаква степен, знам че е хубаво  да се пият много течности за кърмата....обаче усещате ли да ви се пие вода доста повече от преди? Аз понякога изпивам толкова много, че се чудя дали е нормално  Grinning

# 1
По принцип пия много вода, откакто кърмя не съм забелязала да е станала повече... То накъде повече - и по 4 литра съм изпивала понякога на ден... Но точно по време на кърмене задължително ми се допива.. не знам има ли връзка Simple Smile

Офф: Позагуби се и ти от отчетна темичка, наминавай пак  Hug

# 2
 Blush време не остава покрай диването а и уча за унито, трябва да се разпиша, да  Flutter
 Hug
Имах предвид не точно по време на кърмене, ами принципно успоредно с кърменето за целия ден, иразих ли се добре  Mr. Green Sunglasses Чак 4 литра не но 2 ми се събират, а преди хич не бях фен на течностите  newsm78

# 3
Да,определено пия повече вода от преди PeaceМисля,че е нормално и няма лошо Simple Smile

# 4
Е значи и по време и по принцип не пия малко  Mr. Green
Успех в унито, тогава, и целувки за порасналата Поли!   bouquet

# 5
  • софия
Определено да. Peace

# 6
Да, много повече

# 7
  • Видин
Преди можех да изкарам деня и с 200мл, сега обаче се наливам с течности, особено и най-вече сега след боледуванията и на двама ни. Кърмата намаля, а няма кой да суче и е цяла трагедия.
Иначе не ми се пие повече, а просто се наливам  Tired

# 8
Определено преди и по време на кърмене ожаднявам и затова гледам винаги, когато ще кърмя до мен да има чаша с вода.

# 9
  • Варна
Пие ли ви се повече вода докато кърмите? -ужасно ми се пие, а  колко ме яд, ако съм
седнала кърмя без чаша с вода и ми припие, не е истина...

# 10
Пие ми се ужасно много вода.
Има дни в които и аз изпивам 4 литра.
Просто не мога да спра.  Embarassed

# 11
  • Германия
Да, разпределила съм си навсякъде по бутилка с вода, та където и да седна/легна за кърмене, да ми е под ръка. И чай пропих покрай това кърмене даже  Laughing

# 12

Не знам колко от вас ще ми повярват, но пиех по 7-8 литра на ден. Знам точното количество, защото си топлех чешмяна вода в бутилка. На моменти се притеснявах, че ще получа удар от такова натоварване за сърцето, но просто не можех да се спра, все едно бях пътник в пустиня - умирах за вода  Grinning.

# 13
opredeleno mnogo poveche voda ot predi ....

# 14
  • София
Аз ожаднявам много точно по време на кърмене или когато се цедя. Гледам винаги да имам чаша вода покрай мен, иначе направо ми пресъхва устата.

Общи условия

Активация на акаунт