"кървене" ли е?

• 2 326
  • 18
  •   1
Отговори
Мами, моля, дайте ми съвет. Днес бях на лекар и всичко ок. Преди малко като ходих по малка нужда видях едно леко розово зацапване по превръзката, много леко зацапване / 1 капка кръв, може би/. В момента съм в 17 г.с. Много се притесних. Не мога да го определя като "кървене", но все пак за първи път ми се случва откакто съм бременна. До сега не съм имала никакви течения. Сложих си нова превръзка и до момента нищо не тече. Ако до утре протече, отивам веднага на лекар. Но кажете, според вас това "кървене" ли е? Ако до утре няма нищо, да отида ли все пак на лекар или мислите, че излишно се притеснявам? случвало ли ви се е?...

# 1

При мен и при двете бременности имаше леко кървене (при втората повече) някъде към 15 г.с. Аз и втория изпаднах в луда паника, въпреки че ми се случваше за втори път. И в двата случая отидох на ехография, при което ми казаха, че всичко е наред: бебета са си на място и сърчицата им бият. При мен поне, кървенето се оказа нещо "нормално", повтарящо се, резултат от хормоналните промени, по всяка вероятност.
Не мога да те посъветвам как да постъпиш при положение, че същия ден си била на лекар. Ако си много притеснена, по-добре го посети пак.

# 2
Моят лекар ме предупреди, когато бях горе-долу твоите седмици, че има опасност от кървене при правене на по груб полов акт тъй като бебето било много близо до шийката на матката и да не се плаша. Но най-добре отиди да те видят.

# 3
  • София
Не съм имала кървене през бременността. Възможно ли е да е от прегледа? Може лекарят да е натиснал шийката или пък от спекулума нещо newsm78

# 4
  • София
Не знам дали ще те успокоя,но и аз с първата бременност имах подобно леко кървене в 5 месец на бременността.

# 5
А дали иzполzаш бръсненето zа махане на нежеланото окосмяване в областта на триъгълника? Може на някой да се стори тъп въпроса, но zа така се обеzкосмявам и веднъж наистина сама си се иzправих на нокти.. Виzирам писаното от теб, а именно "...една капка кръв..."
Просто се сетих, но при всички положения, дано няма нищо  Peace

Иначе, аz имах кървене и преz двете бременности, почти в едни и същи седмици, но определено не бих го описала като "капка кръв". Зради което ходих на лекар, раzбира се.

# 6
А дали иzполzаш бръсненето zа махане на нежеланото окосмяване в областта на триъгълника? Може на някой да се стори тъп въпроса, но zа така се обеzкосмявам и веднъж наистина сама си се иzправих на нокти.. Виzирам писаното от теб, а именно "...една капка кръв..."
Просто се сетих, но при всички положения, дано няма нищо  Peace

Иначе, аz имах кървене и преz двете бременности, почти в едни и същи седмици, но определено не бих го описала като "капка кръв". Зради което ходих на лекар, раzбира се.

Права си, бръсна се. Вечерта преди прегледа, също и малко се порязах даже. Но тъй като през целия ден нищо не е текло, а снощи това, което описах горе, се притесних. Снощи си проверих раничката, но тя беше заздравяла, а и не ми изглеждаше да е от нея. Днес, до сега, слава Богу, няма нищо..леле, момичета, така се бях притеснила...дано всичко е фалшива тревога

# 7
 Може да е нещо съвсем безобидно, но всяко кървене по време на бременността изисква лекарски преглед. Отиди възможно най-скоро за да бъдеш спокойна.

# 8
Ако пак има кървене, отиди на лекар!

# 9
  • до една звездичка
Случвало ми се е, но в по-ранен етап.
Всичките си притеснения и съмнения съм консултирала веднага с лекар.

# 10
Случвало ми се е но по-рано. Консултирай се с лекар за да си спокойна и най-вече не изпадай в паника,защото така ще си навредиш повече.

# 11
  • София
аз имах преди няколко дни зацапване; доки забрани секса, прати ме да си легна и ми изписа утрогестан (гадост, пфууу); било от нараняване на шийката на матката от секса предишната вечер;

# 12
Мами, моля, дайте ми съвет. Днес бях на лекар и всичко ок. Преди малко като ходих по малка нужда видях едно леко розово зацапване по превръзката, много леко зацапване / 1 капка кръв, може би/. В момента съм в 17 г.с. Много се притесних. Не мога да го определя като "кървене", но все пак за първи път ми се случва откакто съм бременна. До сега не съм имала никакви течения. Сложих си нова превръзка и до момента нищо не тече. Ако до утре протече, отивам веднага на лекар. Но кажете, според вас това "кървене" ли е? Ако до утре няма нищо, да отида ли все пак на лекар или мислите, че излишно се притеснявам? случвало ли ви се е?...

Консултирай се с ЛЕКАР Naughty

# 13
Дори и да е нещо безобидно и да не се повтори (за което се надявам) сподели го с лекаря си. Лека бременност ти желая.

# 14
Не ми се е случвало, но както са споделили и други момичета, може да се случи по всяко време на бременността. За да си по-спокойна се консултирай с лекар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт