® E-bay - тема 49

• 37 957
  • 790
  •   1
Отговори
# 45
Еййй, 4овек да не излезе да се поразходи на4ииии  Mr. Green 3 страници сте изписали !
Аз бях в новия Аутлет на Цариградско. Да ви кажа , изобщо не си заслужава да се отиде дотам. Стари колекции, високи цени !!!
Отидох, връцнах се и продължавам да си пазарувам оттук!  Peace

# 46
  • Русе
Моля ви кажете ми тоя четирицифрен код за Пейпъла в банката ли да си го търся или в пейпъл акаунта някъде?

# 47
Моля ви кажете ми тоя четирицифрен код за Пейпъла в банката ли да си го търся или в пейпъл акаунта някъде?

в банката или месечното извлечение от банката. не в акаунта в пейпал.

# 48
  • Русе
благодаря   bouquet

# 49
Запис и от мен в темичката  Hug

За почитателите на Мис Сиксти, сандалки размер 7, търгът изтича след 10-тина минути  Peace
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Miss-Sixty-Sandals_W0QQitemZ3304120391 … sh=item4cee179bd5

# 50
  • Пловдив
Похвал
http://prikachi.com/files/1431894E.jpg   Flutter

Много много моля някой който е продавал в ибей да ми пише на лични , да питам нещичко , за де не спамя тук излишно  Praynig

Момичета имате ли някакви наблюдения върху обувките на Мис Сиксти в смисъл аз имам едни ботуши коит са по Ук 4 и едвам ми стават , а по принцип нося 36 номер , та тези чехлички които спечелих и те са по UK 4 Та дано не са ми големи - мисълта ми е че се надявам някой да каже че всички обувки на Мис Сиксти са умалени с 1 номер  Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 20:07 от zinaida

# 51
Я да пробвам да покажа снимка:

жилетка за баткото

# 52
  • Шумен

Стана  Peace. Честито за жилетката.

# 53
Похвал
http://prikachi.com/files/1431894E.jpg   Flutter

Много много моля някой който е продавал в ибей да ми пише на лични , да питам нещичко , за де не спамя тук излишно  Praynig

Момичета имате ли някакви наблюдения върху обувките на Мис Сиксти в смисъл аз имам едни ботуши коит са по Ук 4 и едвам ми стават , а по принцип нося 36 номер , та тези чехлички които спечелих и те са по UK 4 Та дано не са ми големи - мисълта ми е че се надявам някой да каже че всички обувки на Мис Сиксти са умалени с 1 номер  Mr. Green

Аз имам сумати тяхни обувки, не смятам че са умалени. Каквито носят по принцип хората, същите им стават и на М60. Евентуално вече ако някой е между два номера, препоръчвам да се взима по-малкия номер, аз така процедирам.

# 54
  • на кой му пука, майна
 Simple Smile

# 55
  • Пловдив

Аз имам сумати тяхни обувки, не смятам че са умалени. Каквито носят по принцип хората, същите им стават и на М60. Евентуално вече ако някой е между два номера, препоръчвам да се взима по-малкия номер, аз така процедирам.

Ех язък , значи може и да не ми станат  Tired
Много благодаря на Алекс за помоща , отново   bouquet

# 56

Стана  Peace. Честито за жилетката.
Мерси за обясненията   bouquet

И един въпрос: Опитах да наддам в един търг и ми даде че не доставя до моята страна, а съм с английски регистрационен адрес  newsm78
На някой случвало ли му се е това

# 57
  • Пловдив
Да случи ми се преди малко, за целта си смених не само регистрационния , ами и Primary postage address:с английски  и трябва да стане  Peace

# 58
А продавача откъде е?

# 59
А на мястото на телефонен номер, кой слагате, защото аз съм си сложила моя предния път, но сега смених английския адрес и ми дава невалиден номер?
И като се смени и Primary postage address да не стане проблем после с изпращане на стоката: да излиза само този адрес

Общи условия

Активация на акаунт