Звездни компромати-60 част

• 64 301
  • 724
  •   1
Отговори
# 300

Снимка от албума на Анелиа-като смъртта е , как се е харесала , незнам??!!!!!

http://www.prikachi.com/files/1443630u.jpg

Снимката верно е   Twisted Evil

# 301
Ау! Грозно остарява тази жена, за съжаление...

Какво ли и се е случило на тази жена, че от съвсем нормална като момиче, изтрещява толкова... Thinking

# 302
  • Sofia
Тя нали казва ,че е отслабнала и бюста и се е смалил,затова се кани да си сложи още силикон.

# 303
Ох, този Барнс... Whistling
И много добре си играе ролята. Аз също препоръчвам филма, много ми хареса.

# 304
На последната снимка е сладникав хубавелко, докато в Дориан Грей е загадъчен и магичен  Heart Eyes
Изобщо, харесвам как е направен филма. Не го сравнявам с книгата, доста се разминава. Приемам, че е по мотиви от повестта, а не буквалния й прочит.

# 305

Снимка от албума на Анелиа-като смъртта е , как се е харесала , незнам??!!!!!

http://www.prikachi.com/files/1443630u.jpg

Всъщност Анелия е една много посредствена по хубост обикновенна жена  Naughty

# 306
Тази снимка на Анелия много ми харесва! Арт е, но си личи, че е хубава жена. Не е задължително кориците на албумите да са все бонбонени.

# 307
На тази снимка Анелия ми прилича на Мария Силвестър.

# 308
# 309
На тази снимка Анелия ми прилича на Мария Силвестър.
А на мен на Смърт в женски вариант. Липсва само коса в ръката. Не, че е лошо,  харесва ми донякъде.

# 310
# 311
  • София
Не харесвам Анелия по принцип, но защо винаги трябва да харесваме сладникави снимки като тази и тази и не излезем от клишето...

И тая никога няма да се оправи. Няма ли кой да се грижи за външния им вид, щом като сами не могат да се погледнат в огледалото... Shocked

# 312
Първата на Емилия е ок, но втората си е абсолютен кич.
Бритни е добре за клиповете си, в свободното си време, явно, си ходи както й се иска.

# 313
Анелия е с перфектно лице, докато Емилия е с доста издадена долна челюст.

# 314
  • София
Бритни е добре за клиповете си, в свободното си време, явно, си ходи както й се иска.
Оставаше и в клиповете да е в този си вид  hahaha Има много други, които ходят неглиже, но някак изглеждат добре, а тя чорлава и някак не добре поддържана, не изхождам само от последните снимки.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт