"Дързост и красота":Тема 58

• 27 423
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Сузи, мила, къде ни хвърли с тези антикризисни мерки? Сега как да пиша за Брук? Искам само да внеса яснота по въпроса за Дикън и милата му тъща. Зетя хич не беше свободен, когато се заформи любовният им  роман, даже си спомням, че Брук се опитваше да ги раздели с Бриджет, като му разясняваше версията си за сродната душа  Crazy А то за какво било, не за благото на дъщеря й, а за да се намърда тя в леглото му  Mr. Green
Ако наистина сценаристите са намислили да търсят заместник на Стефка в лицето на Брук, много са се объркали според мен. Как си представяте при всеки таен и задушевен разговор в сериала на прозореца или на вратата да дебне една бивша "Антистефка" и настояща баба Брук по бельо, със или без сълза в окото, с ключ или пистолет в ръка?  Mr. Green

# 181
Дрийм, другия вариант е да се опитват да откажат феновете на сериала и накрая да спрат да записват нови епизоди поради липса на интерес и заради ниския рейтинг  Laughing Wink Та да си отдъхнат и те от мъките да измислят какви ли не "изненади" за изтормозените зрители   Mr. Green

# 182
Дрийм, другия вариант е да се опитват да откажат феновете на сериала и накрая да спрат да записват нови епизоди поради липса на интерес и заради ниския рейтинг  Laughing Wink Та да си отдъхнат и те от мъките да измислят какви ли не "изненади" за изтормозените зрители   Mr. Green

Като гледам как безуспешно се опитват да доближат образа на Тейлър до този на Брук, да превърнат Бруклата във втора Стефка, очаквам вече  Ерик да се превърне в голяма бяла птица  Mr. Green не, че няма да му отива  Crazy

# 183
Брей, брей, гльодам бая дискусия се е заформила  Crazy
Хайде и аз да се намърдам неканена в нея  Mr. Green Crazy
На мен Брукасита от първите епизоди хич даже не ми се нрави  Sick
Като си спомня само как се запозна със Стефка и минути след това въртеше очи за мъжа или сина й (без значение разбира се кой от двамата, важното е да е Форестър  Crazy)
После как най-нагло и с измама се докопа до него, нищо чу Каралайн й беше приятелка  Crazy
Ама то нали уж приятелите й можели да разчитат на нея  Crazy
Да могат да рзачитат да топли леглата на мъжете им  Crazy Sick
Мен всъщност не ме дразни това, че е спала с брата, бащата, зетя (ааа, зетя Дикън като се сетя всъщност как го оправяше зад гърба на щерка си, направо ми се повдига  Sick). Дразни ме в нея таз нейна вечна неориентираност. Все не знае какво иска, аха реши едно, веднага отива и го взема, без да се вълнува какво ще коства това и как ще се отрази на останалите. Важно е да следва сърцето си (онУЙ голямото и необятното). Дразни ме, че не уважава брака и че преследва чуди мъже и ходи да им се предлага. ете това ми идва в повече, другите неща евентуално бих могла някак да ги преглътна. Ама ад търчиш след обвързани мъже и да им се предлагаш сама е меко казано жалко  Sick
Това не мога с нищо да го оправдая, и приказки от рода на това как тя милинката следвала сърцето си и била истинска и естествена не ми минават  Naughty
на тУЙ му се вика завършен патологичен егоист  Sick
За външността й: казвала съм го много отдавна, че я намирам за чаровна жена (а Тейлърита си е красавица), разбирам много добре какво харесват мъжете в нея .. но също така разбирам, че това, което тя им предлага е до време ... и за това ми е много смешна вече с напъните си на стари години да съблазнява мъжете по бельо, като ролята на пишман съблазнитека отдавна не е за нея  Crazy
за прехвалената вечна любов с РичУ мамин златен: Нито той я е обичал толкоз силно, колкото на брукфеновете (че има и един мъж, да не говоря в женски род  Crazy) им се иска (не веднъж я е наритвал зарад маминка, ако беше толкоз голяма таз любоФ никой мъж нямаше да си зареже любимата, защото маминка тъй му нарежда), да не говорим, че той изживя доста силна любов (колкото и да не им се иска на някои хора да го признаят) с Тейлър и беше много щастлив с нея и брака си (той самият винаги го е казвал).
Нито пък на Брукасита й е толкоз силна лИбовта към РичУ, щото нали рекна на НичУ, че той бил този, който търсилацял живот  Crazy
Щом ще да го е търсила, значи нещо й е липсвало. Пък и ако не й беше силна лИбовта към НичУ, нямаше да се уважава с него като знае какво ще причини на щерка си (нали все пак е страхотна майка  Crazy).
изобщо за таз лИбов на РичУ и Брукасита ми писна да слушам, тя е само във фантазиите на феновете на Брук май, аз таквази изпепеляваща лИбов гльодах, гльодах 15тина години и не видОх  Crazy
Ох, мога и още да напиша по темата, ама хайде да не е наведнАж  Crazy
Форестър, твойто дупИ яко ли е, че да понесе толкоз истини   Mr. Green
Дрън-дрън,тинтири-минтири,врели-некипели hahaha

# 184
Добро Утро на Ранобудните   kaffeetrmker_2 !

Цитат
Дрън-дрън,тинтири-минтири,врели-некипели hahaha

Точно! Кратко! Ясно! И по темата!

Цяла нощ  си мислил newsm78, но си сътворил шедьовър!

coolcool   Forrester69 !

Думите след теб са излишни!

# 185
Добро утро и от мен   food010

Аз стнах по-рано и от събратята на Бриджит големите бели птици гларусите и наминавам  Crazy

Очаквах да се събудя разстреляна, ама гльодам друго  Crazy
Тоз шедьовър дето бил сътворен ... вече сме го виждАли баш същия  Naughty  #2gunfire
Ама аз и не очаквах сериозен отговор от някой от по-малобройния отбор де, щото тУЙ разпасано поведение трудно ще се оправдае по нЕкъв начин  ooooh!

Само не разбрах, mon amie, яко ли ти е дупИтУ да знам колко истини може да понесе  Mr. Green Hug

# 186
Добро утро!  food002

Гльодам някой ме копира яко, а други му се възхищават  Mr. Green

Къде остана собствената индивидуална мисъл?  newsm78 Сигурно някъде сред милионите захласвания на г-н Андреев по дашните форми на баба му Брук  Thinking

# 187
  • Край ''синьосиньото синьо море''
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 0076&Itemid=1

Лелини,разсеяни! Grinning Туй не го ли видяхте,бре!Ха четете сега!!! Mr. Green

# 188
http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&a … 0076&Itemid=1

Лелини,разсеяни! Grinning Туй не го ли видяхте,бре!Ха четете сега!!! Mr. Green                                                   

hahaha hahaha hahaha "Брук е аматьорка... "

Друг път казвай на какво да наблегнем. Изчетох всички антикризисни мерки заради теб  Laughing

# 189
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Няма лошо!Сега като те сгази кризата,поне ще  си наясно Mr. Green Mr. Green Mr. GreenБрукините ''качества'' вече прелитат от ДиК  в пространсвото... Mr. Green Слагат ги в заглавия,илюстрират статиите си JoyЗначи има полза от нашия сериал Laughing Laughing Laughing

# 190
Брук и отражението й върху световната криза  Joy

# 191
Добре дошли на новосъбудилите се!

Е похвално - за нашата Брук в Онлайн новините! Ето на  - от  http://www.afera.bg/ се отзоваха на Призива на Форестър69 отпреди няколко дни за изява на скритите и почитатели. От Онлайн новините веднага се включиха в нашите редици, като отдадоха дължимото на ДиК и особенно на Брук -  "НЕВИННОто агънце" пред ония професионалисти.

За повече детайли - виж  последните публикации в пресата в наша полза  -  "Брук е аматьорка" newsm30

1) За разстрела дето пита Нена: Аааа -  няма разстрел  #2gunfire щото ще се оттървете лесно!  

Ще даваме по-трудния начин smile3513 тук и в новините. За повече детайли - виж  последните публикации  -  "Брук е аматьорка..."

2) За оправдаването на поведения  в отговор на Нена:  нЕма нужда вече - то трябва да се научиш да четеш "между редовете" (кадрите) за да схванеш идеите и внушенията на ДиК. Или в новините Outta Joint За повече детайли  виж  последните публикации  в полза на Брук -  "Брук е аматьорка..."

3) За якото копиране на Дрийм: То това е днешната истина на съвременната журналистика. "Копирай за да си Истински творец!" - цитат от мемоарите на виден политик, цитиран и преди във форума и в http://www.afera.bg/,
където точно якото копиране е Правило 1. Пак виж последните публикации   -  "Брук е аматьорка..."   И също с риск да се повторя с 2) четете моля в и между "копиранията"...

Но днес  и   Nature Sunny и Coffee е са прекрасни и е грехота повече да се заяждам.

В по-късните часове  очаквайте горещо ПРОДЪЛЖЕНИЕ на статията от
Афера.бг   Rolling Eyes за най-новите собствени СЕГА разследвания в полза на Брук

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 12:07 от Sega

# 192
Сега, аз като видна "копирна машина" /според г-н Фолкаджиев/, не съм съгласна с теб - то трябва да четеш и предишните теми, не само http://www.afera.bg/, за справка виж  пост 121 от предишната тема и теми 56, 55 ,54 и всички останали преди тях  Crazy

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 12:27 от Dream Team

# 193
Съгласие  за предишните теми. То и аз към това призовавам в 1) и 2) и тн - да се чете форума Simple Smile

Да задам обаче още един технически въпрос понеже и аз не съм изчела всичко? Може би  наивен въпрос, ама нали съм нова тук ще ме извините...

4) Мили колеги по форум, тези съобщения дето пиша не са ли публикуват?

Защо пише още Публикации 0 в профила ми?

В правилата не видях да пише нещо... кажете къде да прочета за това и защо другите имат звездички например?  Това е сериозно - не отговаряйте моля от рода на Брук-почителите не се дават... защото следва ban

# 194
Ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0 пише, в кои форуми се отчита броят на мненията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт