"Дързост и красота":Тема 58

• 27 424
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Sega ,    Heart Eyes , поканата хич не е завоалирана.Направо директна си е!    Laughing

Цитат
2) Второ - защото всички симпатизиращи на Брук (освен един "един храбър воин) се старахуват да се обадят срещу такъв сплотен отбор, какъвто сте заформили...

Ооо,обаждали са се...прочети темите назад...бая искри прехвърчаха ...   Laughing    ама се отказаха!   Peace
То думи не им останаха ,с които да измислят оправдания за любимата си Брукаситка...    Joy
И се покриха да я оплакват тихо и тайно...    Twisted Evil    

Цитат
3) Трето - винаги съм в защита на слабите и онеправданите,

Това ме озадачава!   newsm78
Брук е всичко друго,но не и слаба и онеправдана!Това,че пуска сълзата в лявото око,всъщност означава ,че отлично знае слабите места на мъжете и се възползва от тях....винаги получава ,каквото иска!
И онеправдана не е ...с какъв замах открадна компанията Форестър...   Peace
Със същия замах свали и зет си,и свекъра си,и всички мъже,които се появиха в тоз филм...
Освен свещеника...    Joy   ама и туй не е баш сигурно...

# 211
Сега, няма за какво да ми благодариш, с каквото мога помагам  Hug
Аз не разбрах думите на Краси като покана към теб да се присъединиш към нас,  а по-скоро,че едва ли ще намериш толкова аргументи в защита на Брук и в крайна сметка ще се откажеш от тази непосилна задача  Crazy Колкото до отбора на "онеправданите", вЕрвай ми, хич не бяха такива, когато плюеха незаслужено Тейлър  Peace Тогава се наслушахме на хиляди нападки,че била убийца и пияница ище преди инцидента с Дарла.  Crossing Arms В тази връзка се чудя като какъв възприемате Рик, макар и дете, когато съвсем умишлено се опита да убие новия пореден мъж на мама - Грант  Thinking

# 212
Е аз, много харесвам също и Тейлър като характер, тя толкова бе идеална,
особенно в началото, и е красавица безспорна, но ми е малко "прекалена" и изкуствена и от нейната визия  малко "студенее" - не знам защо така я чувствам.
А от Брук струи повече "топлота". Затова никога не можах да се убедя,
че Ридж я обича колкото Брук даже и да го внушаваха. Тоест Да за Тейлър, искам да е щастлива много, и и съчуствам горещо когато не и върви, но щастието и не бе с Ридж.
Той не е достатъчно "идеален" за нея - така, че нека той да си е за Брук  hahaha за да се следва първоначалната идея на сапунката!

Е за съжаление, на  сърцето не може да се заповядва и от двете красавици просто Брук ми е влязла повече под кожата и в сърцето (пак не знам защо), а като обичаме, тогава понякога прощаваме и непростимото и намираме оправдания за грешките.

# 213
  • somewhere near the sea
Цялата полемика е Deja Vu newsm43 Дано не се повтори fingerscrossed

Тейлър и Бриджит е прегръщат. Тейлър отбелязва, че тя е бременна и й е простено да е емоционална, но какво е извинението на Бриджит? Crossing Arms Сигурно, защото знае какво означава бебето за нея и Ник. ooooh! Д-р Сарън пристига и ги прекъсва преди Бриджит да каже още нещо. Тя смъмря Бриджит дали е имало специална причина да извика Тейлър? Казва й, че не бива да разкрива възможното объркване на яйцеклетки. Бриджит не е съгласна.  Naughty
Константин казва на Рик, че прави голяма грешка. Фийби е прекарала нощта там, но е спала на дивана, той не я е пипнал.
Брук идва в офиса на Ашли за някои сведения. Казва й, че знае, че преди Ридж да се признае за виновен той и Ашли са били много близки. Ашли потвърждава, че са имали няколко уговорки, но това е всичко, те вече не се виждат.
Брук: Но ти беше заинтригувана от него…
Ашли: Да, бях.
Брук: Но вече не се виждате?
Ашли: Той е в затвора. Малко трудно е да имаме връзка при дадените обстоятелства…
Брук: Когато излязат всички факти по случая, Ридж ще получи само изпитателен срок.
Ашли: Нима?
Брук: Убийството на Шейн беше инцидент
Ашли: Аз съм смутена-ти защитаваш Ридж. Ако вярваш, че е такъв голям човек, тогава защо го остави?
Ник и Тейлър се чудят на поведението на Бриджит. Тя казва, че не знае, но се надява да не е нещо сериозно. Освен това вече не й се гади. Тя е здравословно бременна.
Д-р Сарън продължава да обяснява на Бриджит, че да каже на Тейлър за възможното объркване би навредило на нея, освен това не е сто процента сигурно. Бриджит отговаря, че тази жена е причината тя да поиска да стане лекар.Не може да преглътне, че бебето, което тя носи е полу-сестра или полу-брат на Бриджит. rotfImbo
Фийби се опитва да успокои Рик, уверява го, че Константин й е само приятел, че няколко пъти е търсила Рик, за да дойде при нея, но той не е вдигнал.  phoneuu
Рик продължава да е груб, настоява с Фийби да си тръгват. Константин й казва, че може да се върне по всяко време. Тя оправдава Рик-той просто я защитавал, но иначе бил много лоялен. „Сигурна ли си? – пита Константин. newsm78
Брук уверява Ашли, че ще направи всичко възможно Ридж да не бъде осъден за убийство.
Фийби уверява Рик, че той е мъжът, когато тя обича, че Константин е само приятел, но Рик още е нервен.
Той си е забравил телефона в студиото, който в това време звъни. Това е Ашли, която му оставя съобщение, в което с недомлъвки споменава „ за снощи…”, после го моли да й се обади. Константин е шокиран – Рик каза, че е бил със сестра си а тази жена не звучи сестрински… Blush
Отвън Рик разбира, че си е забравил телефона и се връща да си го вземе.
Ашли казва на Брук, че трябва да бъде честна със себе си. Трудно е да се повярва, че тя е там само, за да пее химни за Ридж. Брук отговаря, че Ридж е добър човек, но просто преминава през труден период и има нужда от приятел. И това е всичко? Само приятел? – чуди се Ашли. Казва й, че може наистина да не я познава много добре, но Брук не изглежда на жена, която би преминала през живота без план Б.  Брук й казва да не вярва на всичко, което чува за нея и Ридж. Stop Надеждите й за Ник излетели през прозореца, когато тя е научила, че Тейлър е бременна. preggo Той никога няма да се откаже от майката на детето си.
Рик се връща при Константин и му казва, че двамата с Фийби много се обичат, но Константин отговаря, че силно се съмнява в това. След като се връща в колата, Фийби е поласкана, че Рик се държи ревниво.
Бриджит преглъща сълзите си и не казва нищо на Тейлър и Ник.
Рик е на терапия, но продължава да отрича, че той е човекът, който е стрелял срещу Гранд и е сигурен, че това е тактика за спасяване на Ридж от затвора. Дори и след приспиване, той не си спомня стрелбата, което кара Тейлър да се съмнява дали ще бъде в състояние да помогне на Рик. Той пък е ядосан на майка си, че не му вярва. Фийби разбира най-после, че Константин иска да бъде с нея и гледа да не го разочарова. Тя се обажда на Рик, за да поговорят за това, но той й затваря. smile3552 Константин я утешава с прегръдка.  action032

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 17:06 от Marsia

# 214
Марси,   bouquet, страхотни емотикони  Peace

Като гледам сценаристите въобще не са се отказали от първоначалната идея на сапунката, да събират и да разделят двете гълъбчета Брук и Ридж, накрая сигурно с бастунчета в ръце ще продължават да търсят сродната си душа, която през цялото време е под носа им  ooooh! Дори не се опитвам вече да броя колко пъти се жениха и разтрогваха брака си, колко пъти се отказваха пред олтара заради някой друг... Thinking Ако някой е направил сметка, да си признава без бой  Crazy

# 215
  • somewhere near the sea

# 216
Marsia много благодаря за разказа и за снимките.

Тъкмо се чудех защо никой не разказа още днешната серия.
Май все ти се натоварваш с тази нелека задача.
И се справяш перфектно!

Цитат
Като гледам сценаристите въобще не са се отказали от първоначалната идея на сапунката, да събират и да разделят двете гълъбчета Брук и Ридж

Няма да се откажат от тази идея  надявам се и слава богу се защото такава е логиката на сапунката от зараждането и. Не могат да и изневерят, че иначе ще разочароват и подведат многобройните почитатели на сериала, които го търпят толкова години.

А този Рик определено не се очертава да е от "добрите" и не ме кефи особенно. Ако и да е дете на Брук и Ерик,  определено няма много от техните достойнства. Уж беше по-добричък като малък. Но сега никак не мога да одобря нелогичните му връзки и особено да го възприема със сладката Фийби. Той не за нея определено, а и не бива.
Не са никак убедителна двойка.

# 217
Но не ми дава сърце да се откажа от позицията си заСЕГА Simple Smile
1) Първо - защото тогава може да Ви стане скучно като сте монополюсни. Сякаш го правите със себеподобни от вашия пол - като "обратни"  Cry Не - много сте ми симпатични за да Ви го причиня!
Страшна си,темата имаше нужда от теб Joy Joy Joy Joy

# 218
Sega, ако си решила да играеш опозиция, само защото чувстваш съжаление към Брук, че има само един поддръжник в темата и то ... особен поддръжник, аз нямам против, стига да не използваш неговия речник и стил на изказ - един такъв особен поддръжник е достатъчен   Wink

# 219
Аз да продължавам с призивите/щом са резултатни Mr. Green/
Чакам още фенове на Брук,обаче по-нахъсани и настървени,ако може Naughty
Сега е прекалено търпелива Crazy

# 220
Аз да продължавам с призивите/щом са резултатни Mr. Green/
Чакам още фенове на Брук,обаче по-нахъсани и настървени,ако може Naughty
Сега е прекалено търпелива Crazy

Колко му е да се регнеш още 2-3 пъти и призивите ти ще бъдат отново чути  Mr. Green Хайде, че ни е много скучно в темата само с двама поддръжника на Общата бабиера  Mr. Green Peace

# 221

Цитат
Sega, ако си решила да играеш опозиция, .......... аз нямам против, стига да не използваш неговия речник и стил на изказ

Мерси Щастлива, за "зелената линия"!

И няма. В никакъв случай няма да копирам стила на другите Брук сподвижници и особенно на хилядите кротки почитатели дето си мълчат от страх да не останат неразбрани. Ще съм по-търпелива и по-разбираща.

Ние ще удряме smile3537 под различен ъгъл  - за по-голям ефект!

И няма никакво съжаление в случая. А само разбиране. Нека ние от двата отбора да поощрим заедно разнородните ДиК любители да са спокойни, че ще бъдат разбрани и добре посрещнати, каквато и да им е позицията - черна или бяла!
   Има свобода на мисълта. Не бъдете тесногръди и не корете яростно другите, ако и да не ги разбирате.

Е не очаквам да се включат директно и бабите и дядовците от пейките на село, които са например твърдо в Брук отбора.
  Поне в моето село - вчера бях там и те "гласуват" lalalala  само за Брук и Ридж,  ако и да са възпитани в стил  Embarassed = "целувки и другото дето следва - само след свадбата". Ама въпреки това си обичат Брук и Ридж и се ядосват, че на горките все така им се случва, че не им се нареждат нещата.
  Та такива ми ти работи.  Щом те са толерантни, то и вие като по-учени и по-интелигентни внучета  smile3529 можете също да проявите търпение и разбиране!

# 222
   Та такива ми ти работи.  Щом те са толерантни, то и вие като по-учени и по-интелигентни внучета  smile3529 можете също да проявите търпение и разбиране
Май наистина не си чела достатъчно темите назад,щом ги говориш такива.
Но тук ще се съглася с краси.мира и аз също не ти давам много време в темата....
Полезно е човек да бъде обективен и да бъде реалист Thinking
Оптимизмът ти ме трогва,но един гол оптимизъм не може да промени за съжаление непоправими неща Naughty

# 223
Сега, в голямо заблуждение си  Peace Темата в този си състав е доста по-спокойна и дружелюбно настроена към новодошлите, дори и те да са в противниковия отбор. Отдавна беше времето, когато никой нямаше право да противоречи на Бруковия фенклуб и беше директно обявяван за луд  Mr. Green

# 224
Ах, колко ми напомняш на една друга поддръжничка на Брук, която изчезна от темата обидена  Laughing

Как коментират бабите в селото ти факта, че Брук роди дете от зет си и че скача от легло в легло като волна пеперудка? Те биха ли направили същото и биха ли одобрили дъщерите/снахите им да го правят? Аз не съм разпитвала бабите из селата, но знам мнението на няколко пенсионерки в София, които не се свенят да наричат Брук к*рва и да плюят на разврата и "морала" й  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт