Не само аз, другите също. Но нейните добри действия са с честотата на бялата лястовица, затова си останала с впечатлението, че изкуствено се очерня. А и Брук няма нужда от очерняне, тя сама се насажда на пачи яйца.
Не изглежда разумно да прибързваш със заключенията при условие че си тук от съвсем скоро, освен ако не си втора регистрация на някой добре познат в темата

Та ако ще си тук от скоро, почакай да натрупаш малко "стаж" и впечатления преди да пишеш подобни изказвания

А и дано си обърнала достатъчно внимание на това, което не е само патент на краси, а и на другите:
Наистина някои май вярвате, че тя има само лоши качества и в нея не са заложили сценаристите и нещо добро? Или не виждате, когато нещо е добро?
Това съм го писала и преди,ама да не те затруднявам да четеш назад...

Да,Брук има и добри
качества.Но за мен съотношението добри/лоши е 5% /95%.Та при 5% доброта няма как да приема един човек за добър.
За мен той спада в графата на гаднярите.
Както и няма 100 % идеален човек...но при 95 % добри качества съм склонна да преглътна 5% негативни.
Затова и Тейлър ми е любимка,защото при нея доброто винаги надделява.И 5-те % грешки мога да й простя.
Хайде, честита на 23-та годишнина

видях го и силно се надявам, че Брук занапред ще убеди Краси да увеличи тези 5% добрина.