"Дързост и красота":Тема 58

• 27 424
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Сега, когато Брук направи нещо добро и заслужаващо похвала, винаги се е отбелязвало  Naughty
Не само аз, другите също. Но нейните добри действия са с честотата на бялата лястовица, затова си останала с впечатлението, че изкуствено се очерня. А и Брук няма нужда от очерняне, тя сама се насажда на пачи яйца.
Не изглежда разумно да прибързваш със заключенията при условие че си тук от съвсем скоро, освен ако не си втора регистрация на някой добре познат в темата  Wink
Та ако ще си тук от скоро, почакай да натрупаш малко "стаж" и впечатления преди да пишеш подобни изказвания  Grinning

А и дано си обърнала достатъчно внимание на това, което не е само патент на краси, а и на другите:

Наистина някои май вярвате, че тя има само лоши качества и в нея не са заложили сценаристите и нещо добро? Или не виждате, когато нещо е добро?

Това съм го писала и преди,ама да не те затруднявам да четеш назад...    Simple Smile
Да,Брук има и добри     newsm78  качества.Но за мен съотношението добри/лоши е 5% /95%.
Та при 5% доброта няма как да приема един човек за добър.
За мен той спада в графата на гаднярите.

Както и няма 100 % идеален човек...но при 95 % добри качества съм склонна да преглътна 5% негативни.
Затова и Тейлър ми е любимка,защото при нея доброто винаги надделява.И 5-те % грешки мога да й простя.

Хайде, честита на 23-та годишнина  Laughing Марси, Шийла не ми се връзва много на тази снимка  Wink

# 271
Сега, Преди или още По-преди, ти на инспектор Стрезов ли се правиш или си таен агент на ЦРУ под прикритие?  Mr. Green Да не си варненската журналистка Веселина Томова, която редовно пише в афера.бг? Очаквам горещите ти разкрития до полунощ  Crazy

Цитат
Открийте кои са "тайните" Брук-истки в АнтиБрук отбора?

Ужас, разкрита съм от Шерлок Холмс  Mr. Green tooth

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 22:23 от Dream Team

# 272
  Абе има ги... има ги Брук добрините!   Тя наистина все се "насажда" на пачи яйца. Ама сценаристите  много често се стараят тези грешки да стават "случайно", "невинно" и без предварителна зла умисъл за да не я намразим.

Иначе Дадено!  Ще се оглеждам и ослушвам внимателно  newsm78

И както казах в предния пост ще се старая занапред да цитирам точно кого визирам за да не става объркване, че се отнася за всички.

Благодаря за Краси  Peace  видях го и силно се надявам, че Брук занапред ще убеди Краси да увеличи тези 5% добрина.

Точно така Дрийм!  Браво. Позна.  Наистина ти си в списъка!
  Е не мислех да започвам разкритията тази нощ, а утре, че е късничко за мен и имам и друга работа още,  ама похвално:  Ти се досети първа, с което ме улесни.
 Печелиш слава и признание!  bouquet

# 273
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Надушвам  едни ШМЕНТИ-КАПЕЛИ,както  вика бат' Бойко Joy Joy Joy

# 274
Уф, знаех си , че не бива да спирам да се притеснявам за душевното здраве на фен клуба  ... Rolling Eyes

Да разплетем мистерията  Thinking

Не изглежда разумно да прибързваш със заключенията при условие че си тук от съвсем скоро, освен ако не си втора регистрация на някой добре познат в темата  Wink

Аз залагам по-скоро на това,прекалено познато ми звучат тия писания ... тип чаршафи  Mr. Green Laughing

# 275
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Уф, знаех си , че не бива да спирам да се притеснявам за душевното здраве на фен клуба  ... Rolling Eyes

Да разплетем мистерията  Thinking

Не изглежда разумно да прибързваш със заключенията при условие че си тук от съвсем скоро, освен ако не си втора регистрация на някой добре познат в темата  Wink

Аз залагам по-скоро на това,прекалено познато ми звучат тия писания ... тип чаршафи  Mr. Green Laughing
ХИ,хи,хи!!!За краставичаря  и краставиците  даже няма и  да си помислям....Сакън!!! Май  туй  шоу  вече сме го глдАлЕ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 276
Така, така... гльодам, че СЕГА или УТРЕ ще бъдем разкрити ние тайните фенки на Брук  hahaha hahaha hahaha
Амчи то как де не я обичаш при условие, че толкоз лИбоФ струи от нея  Crazy
Как да не я даде тогаз на де що мъж има наоколо, пък бил той и женен  Crazy

Сузи,  newsm10

Сега, ти вЕрно ли си от 4-5 дена в темата  Thinking
Щото почнАха едни генерални заключения и психопрофили .... направо дори самата Тейлърита да ти завиди на способностите  Mr. Green
То не бяха призиви за толерантност, без да имаме време да проявим и капка нетолерантност  Shocked

# 277

Точно така Дрийм!  Браво. Позна.  Наистина ти си в списъка!

Печелиш слава и признание!  bouquet

Не може да съм познала, щом съм си признала, нали   Crazy
Благодаря, нямам нужда от слава и признание  Mr. Green
Аз пък имам една питанка, първият познал, ще бъде възнаграден богато  Peace
Кой  от Брук фенсектата се крие зад артистичния псевдоним "Сега"? Очаквам горещите ви разкрития, може и самопризнания...следва продължение скоро  Crazy

# 278

Кой  от Брук фенсектата се крие зад артистичния псевдоним "Сега"? Очаквам горещите ви разкрития, може и самопризнания...следва продължение скоро  Crazy

СЕГА е време да залагаме  Mr. Green

# 279
Надушвам  едни ШМЕНТИ-КАПЕЛИ,както  вика бат' Бойко Joy Joy Joy

Сузи, ти що се спотайваш? Признавай веднага hahaha

# 280
Точно така.  Давайте в същия дух!

Макар да съжалявам, че няма да откриете нищо, ама всеки има право да опита.

Е все пак може да имам АМНЕЗИЯ и да съм забравила коя съм newsm78

Само не измествайте много главната директива до утре - за тайните Брук-истки ...

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 23:09 от Sega

# 281

Само не измествайте много главната директива до утре - за тайните Брук-стки ...

Е, кой какво измества, като всички си признахме без бой  Mr. Green

# 282
Пу значи, тъкмо темата се отърва от интригантите и конспираторите и ... не беше за дълго  Tired
Джиндж, и на мен ми звучи много познато този стил  Thinking А, сетих се на кой ми напомня, ама няма да кажа  Mr. Green
Подсказка: Една изявена Брук-фенка от близкото минало на клуба  Whistling
Дрийм, ти заради наградата ли си призна?  Laughing Едва ли ще я получиш за фалшиво самопризнание  Naughty  bouquet

# 283

Дрийм, ти заради наградата ли си призна?  Laughing Едва ли ще я получиш за фалшиво самопризнание  Naughty  bouquet

Не бе, за славата  Crazy Аз и не очаквам почести за геройската ми постъпка  Mr. Green

Стила е доста познат, даже едно птиченце ми подшушна кой СЕГА е шампион, но ще ви измъча още малко  Crazy

# 284
Eхеее, сигурно цялата Брукина агитка гледа от горе интрижката като скрити и гости като гледам колко са "накацали"  Joy
За славата ли било?  Mr. Green Ами ако се вържат на шегата ти?  newsm78 Ще ги оставиш в самозаблуда и ще има да се представя шегата за истина  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт